Wonen

BREAKING

WVI verkoopt bouwkavels in Poperinge

POPERINGE - In Poperinge zal de WVI bouwkavels verkopen aan jonge gezinnen. De kavels zijn gelegen aan de Komstraat en het Appelgoedje. De kavels zullen verkocht worden aan prijzen tussen de 53.000 en 70.000 euro. 

Alle artikels

BREAKING

79 woongelegenheden met zicht op de polders in Koolkerke

KOOLKERKE - Aan de Andre Goossensstraat in Koolkerke, een zijstraat van de Dudzeelsesteenweg werden 79 nieuwe woongelegenheden opgetrokken in opdracht van de Brugse Maatschappij voor Huisvesting.

BREAKING

X²O opent morgen vernieuwde showroom in Kuurne

KUURNE - In Kuurne opent X²O morgen vrijdag hun vernieuwde showroom. De zaak dateert van 2007 en kreeg nu een grondige facelift. Morgen vrijdag en zaterdag wordt dat gevierd met de klanten. 

BREAKING

Geen bouw- en verbouwbeurs dit jaar in Waregem

WAREGEM - In Waregem komt er geen bouw- of verbouwbeurs dit jaar in een organisatie van Unizo. Met de onzekere Corona tijden wordt het event geannuleerd.

BREAKING

Gelukkig ouder worden binnen de stadsmuren

BRUGGE - Binnen de stadsmuren van Brugge kan je waardig ouder worden in Residentie Ten Eeckhoute aan de Garenmarkt in Brugge.

BREAKING

Immo Perneel helpt u bij het kopen of verkopen

OEDELEM - Sinds drie jaar is immo makelaar Kjell Perneel actief op de Markt van Oedelem met zijn Immo Perneel. Hij verhuurt en verkoopt zowel woningen als appartementen dit in de provincies West- en Oost-Vlaanderen.

BREAKING

Staycation aan het eigen zwembad

VLAANDEREN - We zullen moeten leren leven met Corona en velen kiezen dan ook voor vakantie in eigen land of gewoon thuis. Een investering in een eigen zwembad is dan ook een overweging waard.  

BREAKING

Vraag naar appartementen aan de kust was nog nooit zo groot

KUST - De immo makelaars krijgen heel wat vragen naar appartementen aan de kust, zeker nu heel wat Belgen voor vakantie kiezen in eigen land. Vastgoedkantoor Estimo heeft nu alvast nog een appartement aan een betaalbare prijs.

BREAKING

Te koop: appartement met 3 slaapkamers in Lanklaar

LANKLAAR - In het Limburgse Lanklaar is er een mooi en verzorgd appartement te koop in de Residentie Het Park. Het gaat om een appartement met drie slaapkamers en een badkamer.    

BREAKING

Te koop: unieke herenwoning met zicht op de Augustijnenrei

BRUGGE - Wie droomt niet om in Brugge te wonen met zicht op de Reien. Momenteel is er een uniek pand te koop met uitzicht op de Augustijnenrei. 

Bekijk volgende pagina