Wonen

BREAKING

Immo en decoratie onder één dak

DAMME - In Damme moet je zeker eens binnen lopen bij Immo Boutique. Je komt er alles te weten wat er te koop en te huur is in Damme en de ganse regio maar je kan er ook leuke decoratiestukken vinden.

Alle artikels

BREAKING

Reisplannen of toch maar eigen zwembad

BRUGGE - Velen verlangen al terug naar de zon en de zomer. De voorbije zomers was het telkens bijzonder mooi weer bij ons en kiezen meer mensen voor een eigen zwembad in de tuin.

BREAKING

Durabrik realiseert 84 woningen in Varsenare

VARSENARE - In Varsenare realiseert Durabrik 84 nieuwe woningen in het Hof ter Straeten. Eind april worden de eerste bewoners verwacht.  

BREAKING

Eerste steen voor Toontjeshuis in Boom

BOOM - In Boom werd vandaag de eerste steen gelegd voor het Toontjeshuis. Het initiatief komt uit van Joost Callens van het bedrijf Durabrik. Hij heeft zelf een 17 jarige zoon met een beperking, namelijk Toon.   

BREAKING

Sociaal woonproject in Oostende geopend

OOSTENDE - Op de site Baanhof in Oostende werd het sociale woonproject van Woonwel geopend. Het project De Noverkant bestaat uit sociale koopwoningen en huurappartementen.

BREAKING

Immosee voor een virtual tour van uw panden

DEINZE - Het bedrijf Immosee, een samenwerking van Het Groene Huis en DVS 360, bieden immokantoren de kans om een virtual tour te maken van hun panden om online te plaatsen. Zo kan de koper nog beter de woning inschatten. 

BREAKING

Wendy is 2.000ste huurder bij Brugse Maatschappij voor Huisvesting

ASSEBROEK - Wendy De Gryse uit Assebroek is de 2.000e huurder bij de Brugse Maatschappij voor Huisvesting. Zij gaat met haar elfjarige dochter wonen in de nieuwe sociale huurappartementen op de site van Den Tir in Assebroek.   

BREAKING

Drie dagen Bouwbeurs in Kortrijk

KORTRIJK - In Kortrijk Xpo wordt komend weekend van zaterdag 9 tot en met maandag 11 november een bouwbeurs gehouden. Het is de grootste bouwbeurs van de provincie West-Vlaanderen. 

BREAKING

Nu bestellen is volgende zomer zwemmen in eigen zwembad

BRUGGE - De laatste twee zomers konden wij ervaren dat het al behoorlijk warm kan worden. Met het mooie weer en een eigen zwembad in de tuin kan je genieten van uw vakantie thuis. 

BREAKING

Second Home verwacht vele duizenden bezoekers

GENT - In Flanders Expo in Gent wordt dit weekend het event Second Home gehouden voor wie op zoek is naar een tweede woning in binnen- en buitenland. 

Bekijk volgende pagina