Wonen

BREAKING

Slimme tips om jouw stroomverbruik te halveren

BELGIE/NEDERLAND - Mede door de oorlog in Oekraïne is de energierekening flink gestegen. De meeste mensen moeten flink wat geld bijbetalen dit jaar. Om over de kosten voor het volgende jaar nog maar te zwijgen. Voorlopig is er nog geen oplossing. De enige oplossing voor de lange termijn lijkt energietransitie te zijn. Hier gaat echter nog wel tientallen jaren overheen. Zo lang heb je natuurlijk niet.

Alle artikels

BREAKING

Terug Second Home in oktober in Flanders Expo Gent

GENT - De beurs Second Home in Flanders Expo in Gent staat al op de kalender voor 15 en 16 oktober. Tal van immo makelaars uit verschillende landen komen er hun aanbod voorstellen.   

BREAKING

Heist maakt zich op voor de toekomst

HEIST - In Heist maken ze zich op voor de toekomst. Midden het centrum wordt de Helentoren opgetrokken. De woontoren zal 70 meter hoog zijn en het hoogste gebouw zijn van Knokke-Heist maar ook één van de hoogste van de Belgische kust.  

BREAKING

Vandenborre Kitchen nu ook in Waregem

WAREGEM - Vandenborre Kitchen is voortaan ook te vinden in Waregem. In de zaak krijg je deskundige uitleg over de aankoop en inrichting van uw keuken. 

BREAKING

Vandaag en morgen Second Home in Flanders Expo Gent

GENT - In Flanders Expo in Gent is deze voormiddag Second Home gestart. Op deze beurs vind je 100 makelaars uit 24 verschillende landen. Je kan er gemakkelijk uw droomwoning vinden op een zuiderse bestemming. 

BREAKING

Onderhoud voor uw verwarmingsinstallatie

BRUGGE - De volgende week worden zeer aangename temperaturen voorspeld. Na de winter is het tijd om uw verwarmingsinstallatie een onderhoudsbeurt te geven. Dat doe je best zeer regelmatig. 

BREAKING

Op 14 en 15 mei Second Home in Gent

GENT - In Flanders Expo wordt in het weekend van 14 en 15 mei Second Home gehouden voor Belgen die een woning willen kopen in het buitenland. Er zijn exposanten die actief zijn in tal van verschillende landen.    

BREAKING

11,8 miljoen euro voor opknapbeurt 64 beschermde monumenten

VLAANDEREN - Vlaams Minister Diependaele trekt 11,8 miljoen euro uit voor de restauratie van 64 beschermde monumenten. De monumenten zijn verspreid in gans Vlaanderen.  

BREAKING

Steeds vaker verstoppingen in de keuken: dit is de oorzaak én de oplossing!

BELGIE -  Steeds vaker worden loodgieters ingeschakeld om verstoppingen in de keuken op te lossen. In de meeste gevallen hebben deze verstoppingen dezelfde oorzaak en kan het probleem vrij eenvoudig worden opgelost. Het is daarom belangrijk dat mensen weten hoe ze een verstopping in de keuken kunnen voorkomen en hoe ze dit eventueel ook weer zelf op kunnen lossen. Een verstopte keukenafvoer is natuurlijk ontzettend vervelend en kan de dagelijkse activiteiten stil doen laten liggen. De vaat die zich opstapelt, het bruine water dat een nare lucht verspreidt, allemaal dingen die je liever niet ziet gebeuren. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop je verstoppingen in de keuken eenvoudig kunt voorkomen en oplossen. We zetten ze voor je op een rijtje

 

Bekijk volgende pagina