Vrije tijd

BREAKING

Vlaams Tram- en Autobusmuseum nu zondag terug open

BERCHEM - Het Vlaams Tram- en Autobusmuseum in Berchem kan na vele maanden eindelijk terug open. Het museum zal nu op zondagen 13, 20 en 27 september te bezoeken zijn. 

Alle artikels

BREAKING

Extra girlpower bij bonobo's in Zoo Planckendael

MECHELEN - In het Dierenpark Planckendael in Mechelen zorgen vijf nieuwe vrouwtjes bij de bonobo's voor extra slingeren en klauteren. Ze zitten nu alles samen met achttien, één van de grootste groepen bonobo's in Europa. 

BREAKING

Ook voor vakanties in eigen land of net over de grens

BLANKENBERGE - De reiskantoren trekken aan de alarmrem want door onduidelijke informatie annuleren velen hun reizen naar het buitenland. In het reiskantoor Vancouillie in Blankenberge kan je echter ook terecht  voor uw vakantie in eigen land of net over de grens.

BREAKING

Groot aanbod toeristische gidsen van eigen land bij De Reyghere

BRUGGE - Heel wat mensen plannen de komende weken nog vakantie in eigen land. Omwille van de vele nieuwe Corona besmettingen blijven velen thuis. Voor uw start van de vakantie kan je beginnen plannen aan de hand van goeie toeristische gidsen. 

BREAKING

Twee weken plezier op en aan het water

ROESBRUGGE -  De burgemeester van Poperinge heeft vandaag Ijzerfun officieel geopend in Roesbrugge. Ze verzekeren twee weken lang pret aan en op het water.

BREAKING

Rivertours start vanaf 3 juli met hun gegidste rondvaarten

VLAANDEREN - De rederij Rivertours legt de komende maanden terug heel wat schepen in voor rondvaarten met gids met vertrek op verschillende locaties. 

BREAKING

Deze zomer kustsafari per fiets

KUST - Aan de kust zijn er de komende zomermaanden 24 fietstochten die vertrekken aan domeinen tussen De Panne en Knokke. 

BREAKING

Shoppingweek van 4 tot en met 12 juli in Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST - De gemeente Knokke-Heist, de handelszaken en de horeca slaan de handen in elkaar voor een bruisende shoppingweek in de badplaats.

BREAKING

Vakantie in eigen land: logeren in de Ijzervlakte

ALVERINGEM - Heel wat Belgen blijven dit jaar in eigen land en zijn nog volop aan het zoeken naar een rustige locatie. Eén van die locaties is de Eikhoeve in Beveren aan de Ijzer, een deelgemeente van Alveringem.

BREAKING

Ook Torhout maakt zich op voor toeristisch seizoen

TORHOUT - Ook Torhout heeft deze zomer terug heel wat te bieden, zeker voor vakantie in eigen land. Naast hun drie kastelen hebben ze ook drie prachtige groendomeinen waar nu nieuwe wandelroutes voor ontwikkeld werden.

Bekijk volgende pagina