Vrije tijd

BREAKING

Meiboom op dak van Plopsa hotel in De Panne

DE PANNE - De meiboom staat op het dak van het nieuwe Plopsa hotel in aanbouw. De bouwwerken hebben hun hoogste punt bereikt.

Alle artikels

BREAKING

Sunparks De Haan gesloten tot en met 14 november

DE HAAN - Het vakantiepark Sunparks in De Haan is gesloten tot en met 14 november. Er zijn renovatiewerken gepland op de ganse site. 

BREAKING

Boone Travel ruilt de Smedenstraat voor Torhoutsesteenweg

BRUGGE - Het reiskantoor Boone Travel ruilt de Smedenstraat in Brugge voor een nieuwe locatie wat verder op aan de Torhoutsesteenweg in Sint-Andries.  

BREAKING

Ardennen in de kijker: Dinant

DINANT - Heel wat Vlamingen kiezen regelmatig voor een weekendje Ardennen. Ze trekken samen met de familie of vrienden om er van de rust en de natuur te genieten. Eén van de meeste gekende plaatsen is Dinant.  

BREAKING

57e editie van Mobicar start nu donderdag in Brussel

BRUSSEL - In de Heizelpaleizen in Brussel wordt van donderdag 3 tot en met maandag 7 oktober de 57e editie gehouden van Mobicar, een caravan en motorhome expo.

BREAKING

Vanaf dinsdag een ganse maand in het teken van de Ardennen

ARDENNEN - De Ardennen lokken tijdens de herfst- en wintermaanden heel wat volk. Het is er heerlijk vertoeven voor wie de rust en de natuur wil opzoeken. 

BREAKING

Voorlaatste weekend Beeldenroute in Lissewege

LISSEWEGE - In Lissewege  wordt nog tot en met zondag 22 september de Beeldenroute gehouden. Er zijn heel wat kunstenaars die meewerken en hun werk laten bewonderen.

BREAKING

Erkenning van uitmuntendheid voor B&B Coupure

BRUGGE - Het Australische meta-seach bedrijf HotelsCombined is op zoek gegaan naar de beste hotels in ons land. Daarbij is B&B Coupure bijzonder goed gewaardeerd. 

BREAKING

Den Haag heeft heel wat te bieden voor een citytrip

DEN HAAG (NEDERLAND) - In het Nederlandse Den Haag kan je echt wel een mooie citytrip maken. De stad heeft heel wat te bieden. 

Bekijk volgende pagina