Vrije tijd

BREAKING

Vandaag Sint-Patricksday

IERLAND - Voor de Ieren is het vandaag hun nationale feestdag Sint-Patricksday. De laatste jaren werd de dag ook al bij ons gevierd in de horecazaken. 

Alle artikels

BREAKING

Vakantiewoning te huur bij Vlamingen

ILE D'OLERON (FRANKRIJK) - Voor de komende lente-, zomer- en herfstmaanden zijn er nog heel wat periodes vrij om deze vakantiewoning te huren aan de Ile d' Oleron in de Charente Maritime in Frankrijk.  

BREAKING

Vanaf morgen gans Italië in quarantaine

ITALIE - Het toerisme valt nu volledig stil in Italië want het ganse land gaat vanaf morgen in quarantaine omwille van het Corona virius. Ze willen voorkomen dat het virus zich verder kan verspreiden.   

BREAKING

Mudia Redu stelt hen voor op expo Wallonië in Vlaanderen

BRUGGE - Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 maart is er terug de expo Wallonië in Vlaanderen, dit in een grote tent op het Zand in Brugge. Er worden 55 exposanten verwacht met infostanden over hun bezienswaardigheden, musea en regio's. Verder zijn er ook degustaties gepland maar ook een gratis tombola met mooie prijzen.

BREAKING

Genieten van de zon in Villa Mandarino

ALICANTE (SPANJE) - Met het slechte weer met regen en wind van de laatste weken verlangen velen naar een vakantie naar de zon. Een aanrader is de Villa Mandarino in het resort Las Colinas Golf Club, vlot te bereiken vanaf Oostende.     

BREAKING

Bilzen heeft heel wat te bieden de komende maanden

BILZEN - In het Limburgse Bilzen is heel wat te beleven. Er is het 800 jarig bestaan van Alden Biesen waar het hotel Martin's Rentmeesterij gestart is. Het hotel wordt geleid voor Bruggeling Bregt Pillen. 

BREAKING

Nog tot en met zondag Vakantiesalon in Brussels Expo

BRUSSEL - Nog tot en met zondag kan je naar het Vakantiesalon in de paleizen van de Heizel in Brussel. Het Vakantiesalon is dagelijks te bezoeken van 10 tot 18 uur.

BREAKING

Vakantie in de Franse Cevennen

TORHOUT - Op zondag 29 maart wordt in het Domein Groenhove in Torhout de vijfde editie gehouden van de Nageba Festifair met 68 standhouders. Eén van hen zal Anja Demeester zijn van Le Mas de Castandel uit Frankrijk.  

BREAKING

Romantisch logeren in het pittoreske Lissewege

LISSEWEGE - In het witte polderdorp Lissewege kan je romantisch logeren in de B&B Fototoon. Toon Walleyn runt de b&b en legt de gasten in de watten.  

BREAKING

Nieuwe gids Logeren in Vlaanderen Vakantieland is uit

VLAANDEREN - De nieuwe gids Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020 is uit en is te vinden in heel wat toeristische diensten. Heel wat Vlaamse regio's komen er aan bod, de kust en de kunststeden Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Mechelen.   

Bekijk volgende pagina