Vrije tijd

BREAKING

Twee nieuwe fietsroutes ingehuldigd in West-Vlaanderen

WEST-VLAANDEREN - De Provincie West-Vlaanderen telt terug twee nieuwe bewegwijzerde routes voor de komende lente en zomer. Het gaat om de Moerenfietsroute en de Ijzerbroekenfietsroute. 

Alle artikels

BREAKING

Belgen dromen van zonnige bestemmingen

BELGIE - De Belgen dromen na een jaar van Corona naar een reis naar zonnige bestemmingen. In Alicante, nu in oranje zone, vind je Villa Mandarino voor een unieke vakantie.

BREAKING

Frietmuseum Brugge pakt uit met take away frietmenu's

BRUGGE - Het Frietmuseum in de Vlamingstraat in Brugge lokt normaal heel wat buitenlandse toeristen. Tijdens deze paasvkantie gokken ze op toeristen uit eigen land die wat meer te weten willen komen over onze Belgische frieten.

BREAKING

Met de Tuktuk door Laakdal

LAAKDAL - In Laakdal zijn zaterdag de etuktuks gestart waarmee je de regio kan verkennen. Ze rijden van woensdag tot en met zondag en dus ook de ganse paasvakantie.

BREAKING

Roompot biedt nu ook vakantie aan op de boerderij

NEDERLAND - Roompot biedt nu ook vakantie aan op de boerderij. Ze zullen 27 bestemmingen kunnen aanbieden in ons land, Frankrijk en Nederland. Hiervoor werken ze samen met Boerenbed.  

BREAKING

Seafront Zeebrugge terug open vanaf zaterdag

ZEEBRUGGE - Voor volgende week zijn heel wat indoor arrangementen in musea volboekt. De vraag is groot naar activiteiten met eigen bubbel. Aan de kust kan je naar het maritieme themapark Zeebrugge, dit in de hallen van de vroegere vismijn.

BREAKING

Landal Village aan de Lac de l'eau d'heure vanaf maandag terug open

FROIDCHAPELLE - Heel wat Belgen zullen tijdens de Krokusvakantie dan toch nog naar de Landal Village aan het meer van Froidchapelle kunnen.

BREAKING

Mini Europa kan blijven bestaan op de Heizelvlakte in Brussel

BRUSSEL - Mini Europa kan blijven bestaan op de Heizelvlakte in Brussel. Er is een overeenkomst tussen de directie van het park en de Stad Brussel. Een delegatie van de 26 personeelsleden hielp mee aan de kar duwen.  

BREAKING

TUI plant voor herfstvakantie vluchten naar Griekenland en Spanje

BELGIE - Bij touroperator TUI volgen ze de Corna stiuatie op de voet zodat ze telkens snel kunnen schakelen en andere bestemmingen kunnen promoten.

BREAKING

Vlaams Tram- en Autobusmuseum nu zondag terug open

BERCHEM - Het Vlaams Tram- en Autobusmuseum in Berchem kan na vele maanden eindelijk terug open. Het museum zal nu op zondagen 13, 20 en 27 september te bezoeken zijn. 

Bekijk volgende pagina