Vrije tijd

BREAKING

Nieuwe gids Logeren in Vlaanderen Vakantieland is uit

VLAANDEREN - De nieuwe gids Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020 is uit en is te vinden in heel wat toeristische diensten. Heel wat Vlaamse regio's komen er aan bod, de kust en de kunststeden Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Mechelen.   

Alle artikels

BREAKING

Morgen zondag Reisbeurs van Reizen Lauwers in Kinepolis Antwerpen

ANTWERPEN - In Kinepolis in Antwerpen wordt morgn zondag de reisbeurs gehouden van Reizen Lauwers. Je kan de reisbeurs bezoeken van 10 tot 18 uur.

BREAKING

Salon Vakantiereizen in Brugge op 4 en 5 januari

BRUGGE - In de Jan Garemijnzaal onder het Belfort in Brugge pakt Reizen Van Renterghem op zaterdag 4 en zondag 5 januari uit met hun Salon Vakantiereizen. De toegang is volledig gratis en voor elke bezoeker is er een gratis drankje voorzien.  

BREAKING

Meer reservaties voor skivakantie bij TUI

BELGIE - Bij de touroperator TUI zijn er 10% meer reservaties binnen gelopen voor skivakanties op winterse bestemmingen. In vergelijking met 2017 gaat het zelfs om een stijging met 25%. 

BREAKING

Acht Travel Awards voor TUI

ANTWERPEN - In het Hilton Hotel in Antwerpen werden de Travel Awards uitgereikt. Het gaat om de oscars van de reiswereld.

BREAKING

Van der Valk hotel in Mechelen opent nu maandag de deuren

MECHELEN - Op de site van Den Ouwen Dok met zwembad staat nu een gloednieuw hotel. Het is een vier sterren hotel van de hotelgroep Van der Valk. Midden 2017 kregen ze hun bouwvergunning.

BREAKING

Roompot plant 200 luxevilla's in Haamstede

HAAMSTEDE - Het is leuk vertoeven in het Zeeuwse Haamstede. Daar gaat Roompot nu 200 luxe vakantievilla's realiseren.  

BREAKING

Voorlaatste weekend van november start kerstmarkten in Duitsland

DUITSLAND - Tijdens het voorlaatste weekend van november gaan in Duitsland heel wat kerstmarkten van start. Ze trekken een massa volk die op zoek is naar de mooiste geschenken voor de eindejaarsfeesten maar die ook op de kerstmarkt genieten van heel wat lekkers.  

BREAKING

Kerstshopping over de plas met P&O Ferries

ZEEBRUGGE/CALAIS (FRANKRIJK) - Tijdens de eindejaarsperiode kiezen heel wat Belgen om een overtocht te maken richting Engeland voor de kerstshopping. De winkels zijn er prachtig versierd in het decor rond kerst.  

BREAKING

Roompot Vakanties realiseert nieuw vakantiepark aan Veerse Meer

VEERE (NEDERLAND) - Roompot Vakanties heeft vandaag aangekondigd dat ze investeren in een nieuw vakantiepark aan het Veerse Meer. 

Bekijk volgende pagina