Sport

BREAKING

Brugs bedrijf Stardekk schenkt 500 euro aan CKG Sint-Clara

BRUGGE - Het Brugse bedrijf Stardekk van Vincent Goemaere heeft vrijdag in aanwezigheid van schepen voor sport Franky Demon een cheque van 500 euro geschonken aan CKG Sint-Clara. Het CKG is in Brugge actief op vlak van kinderzorg en gezinsondersteuning. 

Alle artikels

BREAKING

Leuven is straks Europese sportstad van het jaar

LEUVEN - Leuven krijgt in 2021 de titel van Europese hoofdstad van het jaar. Ze organiseren dan ook tal van sportwedstrijden in hun stad met als topper het WK wielrennen. 

BREAKING

Ethias Cross uit Bredene morgen live op televisie

BREDENE - In Bredene wordt morgen woensdag de Ethias Cross gehouden. Omwille van de Corona maatregelen wordt deze cross zonder publiek gereden. 

BREAKING

Stef Wauters presenteert Gouden Schoen

VLAANDEREN - Op woensdag 13 januari 2021 wordt voor de 67e maal de Gouden Schoen uitgereikt. Dan weten we wie Hans Vanaken van Club Brugge zal opvolgen. 

BREAKING

Gekende voetbaltrainer Han Grijzenhout overleden

BRUGGE - Op 87 jarige leeftijd is Han Grijzenhout overleden. Hij was tien seizoenen lang trainer van groenzwart. 

BREAKING

Geen 73e editie van Gent - Staden volgend jaar

GENT/STADEN - De organisatoren van de wielerwedstrijd Gent - Staden hebben beslist hun koers voor volgend jaar in februari te schrappen. Ze kunnen het niet Corona proof organiseren.

BREAKING

AA Gent haalt Hein Vanhaesebrouck terug als trainer

GENT - AA Gent heeft hun trainer ontslagen en moest op zoek naar een nieuwe. Er werd gekozen voor een oude gekende bij AA Gent, namelijk Hein Vanhaesebrouck. 

BREAKING

Atletiekpiste Den Nekker wordt aangepakt in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen is de aannemer Ledusco gestart met werken voor de renovatie van de atletiekpiste. De werken zullen 1,1 miljoen euro kosten. 

BREAKING

Alle voetbal vanaf tweede amateurklasse geschrapt

VLAANDEREN - Voetbal Vlaanderen heeft vandaag een ingrijpende beslissing genomen om alle amateurvoetbal wedstrijden te schrappen de komende weken. Vanaf tweede amateurklasse wordt er niet meer gespeeld. 

BREAKING

Morgen Scheldeprijs met start en aankomst in Schoten

SCHOTEN - Schoten zal morgen woensdag het decor zijn voor de Scheldeprijs. De start was aanvankelijk gepland in Terneuzen met passage door Zeeland maar in Nederland was dat niet langer toegelaten. De organisatoren moesten op zoek naar een andere startplaats. 

Bekijk volgende pagina