Sport

BREAKING

Nu donderdag cyclocross in Ardooie

ARDOOIE - Nu donderdag is er in Ardooie cyclocross. Het gaat om de 15e grote prijs Daniël Callewaert. De wedstrijden starten vanaf 12 uur. De tickets aan de deur kosten 10 euro.

Alle artikels

BREAKING

Avanti Brugge wint Brugse derby met 88-57 cijfers

BRUGGE - De Brugse basketbalploeg Avanti Brugge moest vandaag in de Valkaart in Oostkamp de Brugse derby spelen tegen Racing Brugge.

BREAKING

Gentbrugse Meersen in gebruik genomen

GENT - In Gent werden gisteren zaterdag de Gentbrugse Meersen in gebruik genomen. Het gaat over een domein van elf hectare.

BREAKING

Nu zondag Brugse basketbalderby

OOSTKAMP/BRUGGE - In sporthal de Valkaart in Oostkamp wordt nu zondag een Brugse derby basketbal betwist. 

BREAKING

Afval inzamelen op Brussels Airport Marathon

BRUSSEL - Op de Brussels Airport Marathon werd vandaag 24 kilogram zwerfvuil ingezameld. De actie werd getrokken door Wim Maes, CEO van Volvo Car Belux, Emma Plasschaert en Ann Wauters.  

BREAKING

Avanti Brugge wint bekerwedstrijd tegen Kontich

BRUGGE/RUDDERVOORDE/KONTICH - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft vanavond in de sporthalle van Ruddervoorde gespeeld voor de beker van Vlaanderen.

BREAKING

Morgen spannende bekerwedstrijd in basketbal

BRUGGE/RUDDERVOORDE/KONTICH - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge moet morgen spelen voor de Beker van Vlaanderen.

BREAKING

Nu zondag wielerwedstrijd in Lissewege

LISSEWEGE - Nu zondag 6 oktober is er in Lissewege een wielerwedstrijd voor nieuwelingen. De wedstrijd start om 15 uur aan café Sint-Amand.   

BREAKING

3600 Club fans meegereisd naar Madrid

BRUGGE - Club Brugge moet straks om 18.55 uur tegen Real Madrid spelen. De 3.600 supporters genoten de ganse dag van het centrum.  

BREAKING

600 toeschouwers op fandag Avanti Brugge

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge hield vandaag hun fandag in Sport Vlaanderen in Assebroek. Er kwamen 600 toeschouwers langs voor de eerste thuiswedstrijd voor de competitie. De sponsors werden bij de start van het nieuwe seizoen bedank en er werd een groepsfoto gemaakt van de eerste ploeg en de jeugdploegen.  

Bekijk volgende pagina