Sport

BREAKING

Vaste Vuist haalt medailles in Hoogstraten en Assebroek

HOOGSTRATEN/ASSEBROEK - In Hoogstraten en Assebroek hebben de leden van Vaste Vuist Lauwe het voorbije weekend medailles gehaald in de gymsport. In Assebroek alleen haalden ze 29 medailles binnen. Hoogstraten was de eerste wedstrijd voor dit jaar.   

Alle artikels

BREAKING

Morgen uitreiking Gouden Schoen

ANTWERPEN - Het Laatste Nieuws organiseert morgen woensdag de uitreiking van de Gouden Schoen die zal doorgaan in Antwerpen. De grote kanshebber is doelman Simon Mignolet van Club Brugge. Het is al vele jaren geleden dat een doelman de Gouden Schoen nog kreeg.   

BREAKING

Wieleravond in Concertgebouw Brugge

BRUGGE - In aanloop naar de Ronde van Vlaanderen die dit jaar start in Brugge wordt op donderdag 23 februari een grote wieleravond gehouden. Karel Vannieuwkerke ontvangt dan Ibe Beyen en José De Cauwer.  

BREAKING

Brugge Classic op 4 maart

BRUGGE - De stedelijke sportdienst en Howest slaan de handen in elkaar voor de organisatie van de Brugge Classic. Die gaat door op zaterdag 4 maart. Ze starten aan de school Zowe in Sint-Michiels.  

BREAKING

Avanti wint uitwedstrijd op Hansbeke

HANSBEKE/BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge moest vandaag op verplaatsing naar Hansbeke. Ze gingen winnen met 84-88 cijfers. 

BREAKING

Club Brugge keert terug van Sint-Truiden met slechts één puntje

BRUGGE - Het was een moeilijke verplaatsing voor Club Brugge naar Sint-Truiden. Ze kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Heel wat supporters waren naar het verre Limburg meegereisd. 

BREAKING

Vier dossiers ingediend voor invulling stelplaats met Urban Sports

BRUGGE - De Stad Brugge lanceerde een oproep voor de invulling van de vroegere stelplaats van De Lijn op het Gaston Roelandtsplein in Assebroek. Er werden vier dossiers ingediend. Een jury moet nu beslissen. In februari zal gekend zijn wie de concessie krijgt.  

BREAKING

Avanti Brugge won Westvlaamse derby tegen Kortrijk Spurs

BRUGGE - De Westvlaamse derby van Avanti Brugge tegen Kortrijk Spurs werd gewonnen door Avanti Brugge met 87-65 cijfers. In de sporthal Stamina in de Daverlostraat in Assebroek werd de wedstrijd betwist.    

BREAKING

Cercle Brugge moet op zoek naar nieuwe voorzitter

BRUGGE - Cercle Brugge moet op zoek naar een nieuwe voorzitter. Vincent Goemaere heeft zijn ontslag aangeboden als voorzitter en bestuurder van groenzwart. Hij zat sinds 2013 in de Raad van Bestuur van Cercle en werd in januari 2020 voorzitter van de vereniging.  

BREAKING

Avanti Brugge speelt morgenavond Westvlaamse derby

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge speelt morgen avond een Westvlaamse derby tegen Kortrijk Spurs. De wedstrijd wordt gespeeld in de sporthal Stamina in de Daverlostraat in Assebroek. Die wedstrijd start om 20.30 uur. Het is morgen tevens de sponsoravond van Avanti Brugge.    

Bekijk volgende pagina