Sport

BREAKING

Brugge maakt zich op voor WK tijdrijden in september

BRUGGE - Bruggelingen zullen van 18 tot 22 september rekening moeten houden met het WK tijdrijden. De renners rijden tussen Knokke-Heist naar Brugge via Dudzele en Damme.  

Alle artikels

BREAKING

WK Roadshow trekt door Vlaanderen

VLAANDEREN - De WK Roadshow, ter promotie van het WK wielrennen in september in ons land, trekt door Vlaanderen. Het rondreizend belevingsdorp doet zestien locaties aan.  

BREAKING

Subsidies zorgen voor aanzienlijke uitbreiding van tennisclub ‘Bachten de Kupe’ in Veurne

VEURNE - Via aanzienlijke subsidiëring komt er in Veurne een prachtig indoor tenniscomplex met fitnessruimte en 4 outdoor paddelvelden. Deze gloednieuwe tennisinfrastructuur komt op het Will Tura sportpark, in de zone tussen het kunstgrasveld en de parking van de sporthal, recht tegenover de huidige outdoor tennisaccommodatie.

 

BREAKING

Club Brugge wint de Supercup van Genk

BRUGGE -  In het Jan Breydelstadion in Brugge heeft Club Brugge voor het eerst sinds maanden terug met supporters gespeeld. Tienduizend supporters mochten de wedstrijd bijwonen.  

BREAKING

Baloise Ladies Tour doorkruist regio Knokke

KNOKKE-HEIST - Nu zaterdag doet de Baloise Ladies Tour de kust aan. Dan rijden de rensters van Cadzand naar Knokke-Heist. In de namiddag is er nog een tijdrit.  

BREAKING

Morgen start van het EK voetbal in Rome

ROME (ITALIE) - In het Italiaanse Rome wordt morgen het Europees Kampioenschap voetbal gestart. De eerste wedstrijd staat gepland om 21 uur. 

BREAKING

Nu zondag Elfstedenronde met start en aankomst in Brugge

BRUGGE - Nu zondag is er de Elfstedenronde met start en aankomst in Brugge. Na een jaar afwezigheid is de koers terug in Brugge.

BREAKING

Elfstedenronde op 6 juni met start en aankomst in Brugge

BRUGGE - Op 6 juni zal Brugge in het teken staan van de Elfstedenronde. De renners starten die voormiddag op het Zand. 

BREAKING

Beste padel spelers ter wereld komen naar Knokke-Heist

KNOKKE -HEIST - De Royal Zoute Tennis organiseert van 27 tot 29 augustus een tornooi met de beste padel spelers ter wereld. Drie dagen lang zijn er wedstrijden gepland.   

BREAKING

Twee eerste transfers voor Zulte Waregem

WAREGEM - Voetbalclub Zulte Waregem heeft reeds hun twee eerste transfers kunnen rond krijgen.   

Bekijk volgende pagina