Sport

BREAKING

Avanti Brugge blijft op kop na winst op Houtem

BRUGGE - Vanavond moest de Brugse basketbalclub Avanti Brugge op verplaatsing naar Houtem. Avanti kon die wedstrijd winnen met 74-87 cijfers. 

Alle artikels

BREAKING

Morgen Cyclocross in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - In Ruddervoorde verwachten ze morgen zaterdag heel wat volk voor de Telenet Superpresitge. Om 11.45 uur start de eerste wedstrijd met de internationale jongeren. De dames rijden om 13.40 uur, de mannen om 15 uur.  

BREAKING

Manchester City maandagavond aangekomen

BRUGGE - Club Brugge moet vanavond de Europese wedstrijd spelen tegen Manchester City. De wedstrijd start om 18.45 uur. Het kan dan ook druk zijn in de avondspits in Sint-Andries.  

BREAKING

Waasmunster verslaat strijdvaardig Eeklo met 36-23 in de Liga 1 – handbal

WAASMUNSTER/EEKLO - Handbalclub Waasmunster toonde vandaag dat het autoritair leider is in Liga 1. HC Adrem keukens Eeklo wist dat het een moeilijke wedstrijd zou worden maar het ontbrak hen niet aan strijdlust. Positief was de inbreng van Briek De Roo, die met zijn derde doelpunt van de avond de 36-23 eindstand op het bord kon zetten.

 

BREAKING

Bruggelingen deden het bijzonder op Great Bruges Marathon

BRUGGE - De organisatoren van de Great Bruges Marathon mochten vandaag zesduizend sportievelingen aan de start verwelkomen. Het parcours liep door Brugge centrum, Dudzele, Lissewege, Koolkerke en Sint-Jozef.  

BREAKING

Avanti Brugge alleen op kop na winst tegen Gentson

BRUGGE - In tweede landelijke staat Avanti Brugge aan kop na hun overwinning deze voormiddag tegen Gentson. In de sporthal Jan Fevijn (Stamina) in Assebroek won Avanti met 94-68 cijfers.   

BREAKING

Avanti B wint tegen Wielsbeke

BRUGGE - In de sporthal van Jan Fevijn (Stamina) werd zaterdagavond basket gespeeld door het B-team van Avanti Brugge. Avanti B won die wedstrijd met 87-54 cijfers  De westrijdbal werd geschonken door Isabelle van Lingerie La Finesse uit de Smedenstraat. 

BREAKING

Zesduizend sportievelingen voor Great Bruges Marathon

BRUGGE - Morgen zondag wordt in Brugge de Great Bruges Marathon gehouden. Ze verwachten zesduizend atleten in Brugge. De start is voorzien ter hoogte van het Guido Gezelleplein, de aankomst op de Markt.    

BREAKING

Avanti Brugge won Brugse derby voor Beker

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft donderdagavond de Brugse derby gewonnen tegen Racing Brugge voor de Beker van Vlaanderen.   

BREAKING

Nu zondag Great Bruges Marathon

BRUGGE - In Brugge moet je nu zondag 17 oktober rekening houden met verkeershinder in een aantal straten omwille van de Great Bruges Marathon. De startplaats is het Guido Gezelleplein om 10 uur.    

Bekijk volgende pagina