Sport

BREAKING

Bredene - Koksijde Classic met betere renners en ploegen

BREDENE/KOKSIJDE - Op 20 maart volgend jaar wordt de wielerwedstrijd Bredene - Koksijde gehouden. Deze wedstrijd behoort nu tot de Pro Series.   

Alle artikels

BREAKING

Run For Music For Life te Blankenberge

BLANKENBERGE - Voor het vijfde jaar op een rij  zet de O'NEILL BEACHCLUB BLANKBERGE op 15 december in samenwerking met de ATLETIEKCLUB BLANKENBERGE EN STAD BLANKENBERGE hun schouders onder een  Music for Life actie voor de warmste week van STUDIO BRUSSEL. Met deze actie steunen ze de vzw To Walk Again.

BREAKING

Avanti Brugge wint topper tegen Koksijde

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft vandaag de topper gewonnen tegen Koksijde. Heel wat Avanti supporters waren op post voor deze belangrijke wedstrijd voor de top van het klassement.  

BREAKING

Komende zondag topper Avanti tegen Koksijde

ASSEBROEK - In Sport Vlaanderen wordt nu zondag de topper gespeeld tussen de Brugse basketbalclub Avanti Brugge en Koksijde. Koksijde staat tweede in het klassement.   

BREAKING

Avanti Brugge wint uitwedstrijd op RKC Oostende

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft vanavond hun uit wedstrijd op RKC Oostende gewonnen met 55-97 cijfers.

BREAKING

Nu vrijdag kerstloop in Brugge

BRUGGE - In de Brugse binnenstad wordt nu vrijdag 6 december de negende editie gehouden van de kerstloop. De lopers komen er langs de mooiste plaatsen van Brugge met heel wat sfeerverlichting.

BREAKING

Koksijde organiseert volgend jaar BK tijdrijden

KOKSIJDE - In Koksijde wordt vandaag de jaarlijkse cyclocross gehouden. Die lokt jaarlijks heel wat volk.  

BREAKING

Vandaag Beker van Oostkamp kata in de Valkaart

OOSTKAMP - In Oostkamp is er vandaag de Beker van Oostkamp kata, dit in de sporthal van de Valkaart. In de voormiddag komt de jeugd aan bod en in de namiddag de volwassenen. 

BREAKING

Morgen smartphone te winnen op thuiswedstrijd Avanti Brugge

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge speelt morgen thuis tegen Wiking Kortrijk, dit in Sport Vlaanderen in Assebroek.  

BREAKING

Eerste nederlaag voor Avanti Brugge

BRUGGE - Het was deze namiddag voor Avanti Brugge een eerste nederlaag. Ze hebben hun bekerwedstrijd op Sijsele verloren met 90-71 cijfers.

Bekijk volgende pagina