![](/media/wlqhoauz/cafedraal-brugge-foto-cb.jpg?width=180&height=69&format=webp&quality=70&bgcolor=&rnd=133565308771230000 180w,/media/wlqhoauz/cafedraal-brugge-foto-cb.jpg?width=360&height=137&format=webp&quality=70&bgcolor=&rnd=133565308771230000 360w,/media/wlqhoauz/cafedraal-brugge-foto-cb.jpg?width=540&height=206&format=webp&quality=70&bgcolor=&rnd=133565308771230000 540w,/media/wlqhoauz/cafedraal-brugge-foto-cb.jpg?width=720&height=274&format=webp&quality=70&bgcolor=&rnd=133565308771230000 720w,/media/wlqhoauz/cafedraal-brugge-foto-cb.jpg?width=900&height=343&format=webp&quality=70&bgcolor=&rnd=133565308771230000 900w,/media/wlqhoauz/cafedraal-brugge-foto-cb.jpg?width=1080&height=411&format=webp&quality=70&bgcolor=&rnd=133565308771230000 1080w,/media/wlqhoauz/cafedraal-brugge-foto-cb.jpg?width=1260&height=480&format=webp&quality=70&bgcolor=&rnd=133565308771230000 1260w,/media/wlqhoauz/cafedraal-brugge-foto-cb.jpg?width=1440&height=548&format=webp&quality=70&bgcolor=&rnd=133565308771230000 1440w)
Gratin van zeewolf op de weeklunch van de Cafédraal in Brugge
ma 27 mei 2024, 10:45
In de Cafédraal in de Zilverstraat in Brugge wordt vanaf morgen een nieuwe weeklunch geserveerd met voor- en hoofdgerecht.
Als voorgerecht is er een slaatje van rode biet en als hoofdgerecht een gratin van zeewolf.