Nederland

BREAKING

Einde van de VVV Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - Er is een einde gekomen aan de VVV Zeeland. De website is intussen al offline. De gemeenten voeren nu zelf terug hun promotie als vroeger.  

Alle artikels

BREAKING

Terug zes tolvrije zaterdagen voor Westerscheldetunnel

ZEELAND - Er zijn terug zes tolvrije zaterdagen gepland voor de Westerscheldetunnel. Dan plannen heel wat noorderburen hun familiebezoek of shopping aan de andere kant van de plas. 

BREAKING

94 jarige vrouw om het leven gekomen bij woningbrand in Koewacht

KOEWACHT (NEDERLAND) - In het Nederlandse Koewacht, net over de grens aan Stekene, is een zware brand uitgebroken in een woning.   

BREAKING

Sluis pakt uit met eindejaarsactie

SLUIS (NEDERLAND) - In het winkelstadje Sluis waar de winkels zeven dagen op zeven open zijn, pakken ze van 3 tot 31 december uit met een eindejaarsactie. Bij aankoop van minstens 2,50 euro krijgt u een lot voor deelname aan de tombola.  

BREAKING

Nederland versoepelt nu donderdag Corona maatregelen

NEDERLAND- In Nederland worden vanaf nu donderdag een aantal Corona maatregelen versoepeld. Er mag heel wat terug open.  

BREAKING

Morgen Scheldeprijs met start en aankomst in Schoten

SCHOTEN - Schoten zal morgen woensdag het decor zijn voor de Scheldeprijs. De start was aanvankelijk gepland in Terneuzen met passage door Zeeland maar in Nederland was dat niet langer toegelaten. De organisatoren moesten op zoek naar een andere startplaats. 

BREAKING

Nederland neemt strenge Corona maaregelen

NEDERLAND - In Nederland gaan vanaf morgen woensdag een reeks strenge maatregelen in om het aantal nieuwe Corona besmettingen te voorkomen.

BREAKING

Joan en Mert winnen Love Island

BELGIE/NEDERLAND - Op de televisiezender Vijf was er de voorbije zes weken het populaire tv programme Love Island. Vier koppels waren nog in de race voor de finale.

BREAKING

71% minder buitenlandse toeristen in Nederland

NEDERLAND - Door het Corona virus is het internationaal toerisme in Nederland sterk gedaald. Het gaat om een daling met 71%;   

BREAKING

Corona alarmbellen gaan af in Zeeland

ZEELAND - In Zeeland gaan de alarmbellen af nadat de signaalwaarde voor Corona besmettingen overschreden is. Er zijn immers 27 nieuwe besmettingen. Nieuwe maatregelen worden dan ook niet uitgesloten. 

Bekijk volgende pagina