Nederland

BREAKING

Seizoensmarkten terug van start in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - De seizoensmarkten gaan terug van start in Zeeland. Elke maandagvoormiddag zal er terug markt zijn in het toeristische stadje Domburg.  

Alle artikels

BREAKING

Duitse politie staat in de zomer collega's van Politie Zeeland bij

ZEELAND (NEDERLAND) - In Zeeland komen jaarlijks heel wat Duitse toeristen hun vakantie doorbrengen. In deze Nederlandse provincie leven ze van het toerisme uit Duitsland.   

BREAKING

Is het verbod op gokreclames definitief in zicht in Belgiƫ ?

BELGIE - Belgisch justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open VLD) wil tegen eind 2022 alle reclameboodschappen van gokbedrijven weren. Dit gaat o.m. over advertenties op radio en TV, promotie in kranten en tijdschriften, linken naar goksites op sociale media en reclameaffiches,zoals die in bushokjes Tegen 2024 moeten uiteindelijk alle gokmerken van voetbal-en andere sportshirts in België verdwenen zijn.

BREAKING

Winkels in Sluis open op Bevrijdingsdag

SLUIS (NEDERLAND) - In Nederland is het vandaag een officiële feestdag, namelijk Bevrijdingsdag. Ondanks de feestdag blijven alle winkels en horecazaken in het grensstadje wel degelijk open. 

BREAKING

Koningsdag op 27 april in Maastricht

MAASTRICHT (NEDERLAND) - Het is nu woensdag 27 april Koningsdag en dat betekent vakantie voor de Nederlanders. Het belooft overal druk te zijn in dieren- en pretparken maar ook in vakantieparken. Velen trekken er een weekje op uit.   

BREAKING

Winkels in Sluis open op Paaszondag en Paasmaandag

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuwse stadje Sluis maken ze zich op voor een druk Paasweekend. De winkels en de horecazaken zijn open nu zondag met Pasen en op Paasmaandag. 

BREAKING

Asperges Spitsbroek start met markten en thuislevering

EEDE (NEDERLAND) - Het aspergeseizoen is terug gestart bij Spitsbroek Asperges in Eede in Zeeuws-Vlaanderen, net over de grens. Ze starten nu vrijdag met hun webshop en vanaf maandag met hun thuislevering. Zes dagen per week doen ze heel wat regio's aan.      

BREAKING

Nu zaterdag Story Trail vertelwandeling in Zierikzee

ZIERIKZEE (NEDERLAND) - Het stadje Zierikzee is meer dan de moeite om te bezoeken. Je kan er heel wat monumenten vinden. Nu zaterdag kan je meer te weten komen over de geschiedenis van deze handelsstad.   

BREAKING

Goes pakt uit met Snuffelmarkt op Paasmaandag

GOES (NEDERLAND) - In Goes wordt op Paasmaandag 18 april uitgepakt met een snuffelmarkt rond brocante, antiek en zolderresten. 

BREAKING

Breskens plant dit jaar terug hun Visserijfeesten

BRESKENS (NEDERLAND) - Na de jaren van Corona zijn er op 7 augustus terug Visserijfeesten in Breskens. Die dag staat de Noordzeevis en de visserij in de kijker.   

Bekijk volgende pagina