Nederland

BREAKING

Oesterseizoen gestart in Zeeland

YERSEKE - In het Nederlandse Yerseke werd vandaag het startsein gegeven van het nieuwe oesterseizoen. Culinaire liefhebbers kijken steeds uit naar die grote dag. De Zeeuws platte zijn terug op heel wat kaarten van de horeca te vinden.

Alle artikels

BREAKING

Peter Oreel wint Nederlands Kampioenschap oestersteken

ZEELAND - In Yerseke in Zeeland werd vandaag het Nederlands Kampioenschap oestersteken gehouden. Verschilende kandidaten moesten het tegen elkaar opnemen met het openen van 30 oesters.

BREAKING

Nu dinsdag Prinsjesdag in Nederland

DEN HAAG (NEDERLAND) - Nu dinsdag is het in Nederland Prinsjesdag. Het wordt een andere Prinsjesdag dan gewoonlijk zonder balkonscène en zonder optocht in de stad.    

BREAKING

Roompot Vakanties zoekt 35 nieuwe personeelsleden voor Nieuwvliet Bad

NIEUWVLIET (NEDERLAND) - Roompot Vakanties heeft 35 vacatures voor hun nieuw vakantiepark in Nieuwvliet Bad aan de Zeeuws kust. Ze zoeken mensen voor horeca en het animatieteam.  

BREAKING

Nu zondag geen koetsentocht in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - In verschillende agenda's wordt nu zondag 13 september de koetsentocht van Sluis vermeld. Het klopt echter niet dat de koetsentocht doorgaat want omwille van Corona werd dit event uitgesteld naar volgend jaar.   

BREAKING

Vishandel Fieret in Sluis pakt uit met stunt

SLUIS - De Vishandel Fieret in Sluis pakt nu donderdag 10 september uit met een heuse stunt. Ze serveren in hun Ocean Buffet restaurant mosselen met friet voor slechts 5 euro.  

BREAKING

Westerscheldetunnel volgende week zaterdag terug tolvrij

ZEELAND - De Westerscheldetunnel zal volgende week zaterdag 12 september terug tolvrij zijn. Het was al enige maanden geleden omwille van het Corona virus.   

BREAKING

Het regent waardebonnen in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - Het regent waardebonnen in het Zeeuwse grensstadje Sluis. De trekking van de waardebonnn is achter de rug en de winnaar komen nu hun bon afhalen in het toerismekantoor.

BREAKING

Gekende kunstenaar Jef Vliegen overleden

NEDERLAND - In Nederland is de gekende kunstenaar Jef Vliegen overleden. De man is 86 geworden en kwam in februari dit jaar nog naar Brugge voor het event Kunst van Vliegen. Er was toen een kunstwandeling uitgewerkt in Brugge.

BREAKING

Werk van Koksijdse kunstenaar William Sweetlove in het Nederlandse Arcen

ARCEN (NEDERLAND) - De Kasteeltuinen van Arcen in Nederlands Limburg lokken jaarlijks heel wat volk. Nog tot november kan je er werk gaan bewonderen van de gekende kunstenaar Willaim Sweetlove, geboren in Oostende en nu woonachtig in Koksijde. 

Bekijk volgende pagina