Nederland

BREAKING

Negenhonderd tulpenboeketten voor zorgpersoneel AZ Zeno

KNOKKE-HEIST - Het zorgpersoneel van AZ Zeno werd verrast met een mooi boeket tulpen. Er werden 900 boeketten geschonken door het bedrijf Invest Mobile. 

Alle artikels

BREAKING

Nederlandse Coronapatiƫnt in UZ Gent opgenomen

GENT - In het UZ Gent hebben ze een Nederlandse Coronapatiënt opgenomen. Het ziekenhuis kreeg de vraag om een patiënt door te sturen vanuit het ziekenhuis van Terneuzen.   

BREAKING

Asperges uit Eede worden aan huis geleverd

EEDE (NEDERLAND - Door de sluiting van de grenzen zien ze bij Asperges Spitsbroek in Eede (net over de grens) geen Belgische klanten meer. Die komen jaarlijks massaal asperges kopen.

BREAKING

Landbouwsluis aan de grensovergangen in Assenede

ASSENEDE - In Assenede gebruiken nog teveel mensen de grensovergang van Nederland naar ons land. Daarbij is er ook vaak niet landbouwverkeer. 

BREAKING

Nieuw seizoen gestart van de Oosterscheldekreeft

NEDERLAND - In Zeeland is het nieuw seizoen gestart van de Oosterscheldekreeft dat duurt tot 15 juli. Door de sluiting van de horeca in Nederland en ons land is de vraag kleiner.

BREAKING

Sluis schrapt dit jaar Brocante aan de waterkant

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuws Vlaamse Sluis zal het event Brocante aan de waterkant dat voorzien was voor 7 juni niet doorgaan omwille van de Corona crisis. Ook Zeeland wordt nu getroffen met meer besmettingen.  

BREAKING

Keukenhof gaat dit jaar virtueel

LISSE (NEDERLAND) - Op 21 maart moest Keukenhof in Lisse terug van start gaan. Door de nieuwe maatregelen die lopen tot 1 juni in Nederland is het niet meer mogelijk dit jaar Keukenhof te openen voor het publiek ondanks de vele inspanningen van de vele medewerkers.     

BREAKING

Roompot Vakanties sluiten tijdelijk hun 26 vakantieparken in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - Omwille van het Corona virus worden nu ook de 26 vakantieparken van Roompot Vakanties tijdelijk gesloten. Het aantal verblijvers was er enorm gedaald. 

BREAKING

Grensovergangen Assenede afgesloten met containers

ASSENEDE - Op verschillende plaatsen in Assenede kan je de grens niet meer over naar Nederland. Er is immers een verbod voor het reizen naar het buitenland. Ze willen ook voorkomen dat Nederlanders ons land binnen rijden.  

BREAKING

Toerisme Zeeland vreest voor paasvakantie

ZEELAND (NEDERLAND) - De Nederlandse provincie Zeeland trekt jaarlijks vele duizenden Duitse toeristen aan. Die zullen dit jaar wellicht niet komen met de Paasvakantie omwille van het Corona virus. Heel wat grenzen zijn gesloten.  

Bekijk volgende pagina