Nederland

BREAKING

Het Oesterboek gelanceerd in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - In Zeeland is donderdag het nieuwe oesterseizoen gestart. Het seizoen loopt telkens van september tot april. Er werd nu ook Het Oesterboek gelanceerd, een uitgave van Lannoo.   

Alle artikels

BREAKING

Nieuw oesterseizoen gestart in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - Vandaag is in Zeeland het nieuwe oesterseizoen van start gegaan. De Yerseke 147 bracht de oesters aan wal waar ze gedegusteerd werden. Ze werden aan de pers voorgesteld.   

BREAKING

Oproep voor brand in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - De brandweer werd deze namiddag opgeroepen naar het Walplein voor een brand in een horecazaak. De wasdroger had er vuur gevat.  

BREAKING

Samenwerking brandweer over de landsgrenzen heen

TURNHOUT/NEDERLAND - De Hulpverleningszone Taxandria heeft een convenant afgesproken met hun collega's van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.  

BREAKING

Kustmarathon in Zeeland op 1 oktober

ZEELAND (NEDERLAND) - Op zaterdag 1 oktober wordt de Kustmarathon van Zeeland gehouden. De atleten starten die zaterdag in Burgh Haamstede.   

BREAKING

Gemeente Veere bevraagt inwoners en zelfstandigen

VEERE - De gemeente Veere in Zeeland houdt vanaf deze maand een bevraging van de bewoners maar ook van de handelaars en zelfstandigen. Ze peilen naar de klantvriendelijkheid van de gemeentelijke diensten en hoe tevreden ze zijn in Veere te wonen.   

BREAKING

Komend weekend Goes Modestad in Zeeland

GOES (NEDERLAND) - In Goes in Zeeland staat alles komend weekend in het teken van mode. In het centrum kan je heel wat mooie shops vinden met mode voor haar en hem.    

BREAKING

Morgen Prinsjesdag in Nederland

NEDERLAND -Het is morgen Prinsjesdag met de toespraak van de Koning. Het zal dit jaar niet doorgaan in de Ridderzaal (foto) zoals gewoonlijk. Door werken in het Binnenhof moest een andere locatie gezocht worden. 

BREAKING

Vandaag minder bussen in Zeeland door staking

ZEELAND (NEDERLAND) - De bussen in Zeeland zullen vandaag niet volgens het boekje kunnen rijden. Er is een staking van het personeel. Een aantal bussen kunnen geschrapt worden.   

Bekijk volgende pagina