Verkeer

BREAKING

Vanaf 9 augustus asfalteringswerken in Diksmuide

DIKSMUIDE - Op de N35 in Diksmuide starten op 9 augustus werken aan de Ijzerlaan. Het gaat om asfalteringswerken. De werken zullen duren tot en met 13 augustus.  

Alle artikels

BREAKING

Twee doden bijj zwaar ongeval in Deerlijk

DEERLIJK - Op de E17 snelweg richting Frankrijk deed zich vanmorgen vroeg een zwaar ongeval voor met vrachtwagens. Het ging om een bijzondere zware klap waarbij twee doden gevallen zijn.       

BREAKING

Vlaanderen blijft investeren in de kusttram

KUST -  Vlaanderen trekt 5,2 miljoen euro uit om de kusttram te versterken en te moderniseren. In 2021 zullen zeven tractiestations van onze kusttram worden vernieuwd. Het gaat om zes onderstations in Adinkerke, De Panne, Lombardsijde, Raversijde, Wenduine en Oostende Fortstraat en ook één schakellokaal in de hoofdstelplaats in Oostende.

 

BREAKING

Treinverkeer was tijdlang verstoord

VLAANDEREN - De spoorwegen kampten vanavond met heel wat hinder. Op de spoorlijn 89 tussen Zottegem en Denderleeuw waren bomen op de sporen terecht gekomen. 

BREAKING

Nu maandag start asfalteringswerken in Koolskamp

KOOLSKAMP - Nu maandag starten asfalteringswerken in de Tieltsestraat in Koolskamp. Het gaat om de N365 die in opdracht van Wegen en Verkeer een nieuwe asfaltlaag moet krijgen. 

BREAKING

Politie Leuven controleert zwaar vervoer

LEUVEN - De verkeersdienst van de Leuvense politie zette tijdens een gerichte actie 21 vrachtwagens aan de kant voor controle en dat in samenwerking met de Vlaamse Belastingdienst, de Omgevingsinspectie en de FOD Mobiliteit. Alle controlediensten samen schreven voor 8.811 euro aan boetes uit.

 

 

BREAKING

Damse Vaart Zuid onderbroken van 21 juni tot midden september

BRUGGE - Op maandag 21 juni starten werken aan de Damse Vaart Zuid dit tussen Brugge en de grens met Damme. Het wegdek moet volledig vernieuwd worden.  

BREAKING

Asfalteringswerken op kruispunt Gentstraat – De Ring in Ingelmunster

INGELMUNSTER - Van maandag 7 juni tot en met vrijdag 11 juni zijn er werken aan het kruispunt Gentstraat – De Ring in Ingelmunster. Er wordt een nieuwe asfaltlaag en markeringen aangebracht in opdracht van het agentschap Wegen en Verkeer.

 

BREAKING

Oprit Retie nu maandag dicht voor asfalteringswerken

RETIE - De oprit van de E34 snelweg in Retie richting Antwerpen krijgt een nieuwe asfaltlaag. De werken zijn nu maandag gepland tussen 6 en 17 uur. 

BREAKING

Dit weekend op tal van plaatsen spoorwerken

VLAANDEREN - Dit weekend plant Infrabel op meerdere plaatsen werken aan de sporen. Daar zullen de treinen vervangen worden door bussen.

Bekijk volgende pagina