Verkeer

BREAKING

Nu zaterdag geen asfalteringswerken op N31

BRUGGE - Op de N31 waren nu zaterdag asfalteringswerken gepland ter hoogte van Sint-Michiels. De temperatuur zal te koud zijn voor een goed resultaat.  

Alle artikels

BREAKING

Zesduizend sportievelingen voor Great Bruges Marathon

BRUGGE - Morgen zondag wordt in Brugge de Great Bruges Marathon gehouden. Ze verwachten zesduizend atleten in Brugge. De start is voorzien ter hoogte van het Guido Gezelleplein, de aankomst op de Markt.    

BREAKING

Spoorwegovergang Nijlen afgesloten van 25 tot 27 oktober

NIJLEN - De aannemer Besix-Infra moet eind deze maand werken uitvoeren in Nijlen Voor die werken zal de spoorwegovergang afgesloten worden van 25 tot 27 oktober. 

BREAKING

Hinder bij De Lijn door marathon in Brugge

BRUGGE - De Lijn zal nu zondag de ganse dag hinder ondervinden van de Great Bruges Marathon. In het centrum zal enkel de halte Zand bediend worden. 

BREAKING

Zelzatetunnel richting kust komende nacht afgesloten

ZELZATE - Op de E34 zal de Zelzatetunnel de komende nacht van 21 tot 5 uur afgesloten zijn voor alle verkeer, dit in de richting van Knokke-Heist. 

BREAKING

Minder ongevallen met tram in Brussel

BRUSSEL - Volgens de MIVB waren er vorig jaar 30% minder ongevallen met trams in Brussel. Het is al vijf jaar dat het aantal ongevallen daalt.  

BREAKING

Verkeershinder op E313 in Wommelgem door brandende vrachtwagen

WOMMELGEM - Op de E313 in Wommelgem is er heel wat hinder voor het verkeer. Een vrachtwagen heeft er vuur gevat. 

BREAKING

Brugsebaan tijdlang afgesloten na ongeval

DE HAAN - De Brugsebaan richting De Haan en Bredene werd vanmorgen een tijdlang afgesloten. Een tractor met aanhangwagen was er in de gracht gekanteld. 

BREAKING

Ongeval in Oostvleteren

OOSTVLETEREN - In de Sperlatenstraat in Oostvleteren kwam het vanmorgen tor een ongeval. De straat werd een tijdlang afgesloten tot na de takelwerken.  

BREAKING

Sluisstraat enkele uren afgesloten voor brandweeroefeningen

KNOKKE-HEIST - Nog tot en met woensdag zal de brandweer oefeningen houden in de Sluisstraat tussen Westkapelle en Sluis. De weg zal morgen dinsdag en woensdag telkens kort na de middag een tijdje afgesloten worden voor het verkeer.  

Bekijk volgende pagina