Verkeer

BREAKING

Morgen autovrije zondag in Leuven

LEUVEN - In Leuven wordt morgen zondag voor de twaalfde maal de Autovrije Zondag gehouden. Je kan morgen overal vrij wandelen en fietsen zonder verkeer.

Alle artikels

BREAKING

Sint-Michielsestraat Oostkamp week lang één richting

OOSTKAMP - In opdracht van Fluvius start de aannemer Lamote vandaag met nutswerken in de Sint-Michielsestraat. Door de werken wordt een week lang éénrichtingsverkeer ingevoerd.

BREAKING

File op E313 richting Hasselt

GEEL - Op de E313 richting Hasselt is het deze middag file rijden ter hoogte van Geel Oost waar er gewerkt wordt.

BREAKING

Maandag starten werken in Vivenkapelle

VIVENKAPELLE - In de Weststraat in Vivenkapelle starten nu maandag werken voor de renovatie van de riolen in opdracht van Aquafin. 

BREAKING

Autoloze Zondag op 20 september in Mechelen

MECHELEN - Op zondag 20 september wordt in het centrum van Mechelen autoloze zondag gehouden. Omwille van de Corona maatregelen zijn er die dag geen grote events.

BREAKING

Westerscheldetunnel volgende week zaterdag terug tolvrij

ZEELAND - De Westerscheldetunnel zal volgende week zaterdag 12 september terug tolvrij zijn. Het was al enige maanden geleden omwille van het Corona virus.   

BREAKING

Treinverkeer terug normaal tussen Aat en Geraardsbergen

AAT/GERAARDSBERGEN - Het treinverkeer tussen Aat en Geraardsbergen is terug normaal. Op de spoorlijn 90 waren er de ganse avond problemen met een storing van de seinen.  

BREAKING

Ongeval met twee vrachtwagens op de R4

EVERGEM- Op de R4 tussen Gent en Zelzate kwam het deze middag tot een ongeval waarbij twee vrachtwagen betrokken waren. Door het ongeval was er ernstige verkeershinder. 

BREAKING

Terug treinen tussen Blankenberge en Hasselt

BLANKENBERGE - Er rijden terug IC treinen tussen Blankenberge en Hasselt. Vanmorgen liep de bovenleiding schade op aan de spoorwegovergang Zeebruggelaan. Heel wat treinen werden vervangen door bussen. 

BREAKING

Noordlaan in Torhout krijgt vanaf morgen maandag nieuw wegdek

TORHOUT - Op de drukke Noordlaan (deel van de ring rond Torhout) starten morgen maandag werken voor de heraanleg van de weg.

Bekijk volgende pagina