Verkeer

BREAKING

Deze week onderhoudswerken in Liefkenshoektunnel

ANTWEREPEN - Deze week zijn er werken gepland in de Liefkenshoektunnel. In de nacht van 16 maart wordt er gewerkt in de richting van Gent. 

Alle artikels

BREAKING

Omrijden naar Breda via de A12

LOENHOUT - Op de E19 richting Breda kwam het deze middag tot een verkeersongeval in Loenhout. Er hangt een dichte mist. Wie de file wil vermijden kan best via de A12 rijden richting Breda.  

BREAKING

Het kan morgen vroeg gevaarlijk glad zijn

VLAANDEREN - Het kan morgen vroeg gevaarlijk glad zijn. In drie provincies verwachten ze voor de komende nacht winterse buien met sneeuw en aanvriezende regen. 

BREAKING

Het kan morgen vroeg gevaarlijk glad zijn

BELGIE - In gans het land kan het morgen vroeg gevaarlijk glad zijn. Het stopt vanavond met regenen en het gaat vriezen. Het kan leiden tot gevaarlijke toestanden. De strooidiensten maken zich klaar voor nachtelijke rondes.  

BREAKING

Portiek aan Hoefijzerlaan in Brugge wordt morgen weggenomen

BRUGGE - Het portiek aan de Hoefijzerlaan in Brugge  net voor de tunnel richting station zal morgen dinsdag weggenomen worden. De werken zijn voorzien tussen dinsdagavond 24 en woensdagmorgen 4 uur. Tijdens de werken zal het verkeer er omgeleid worden. 

BREAKING

Spekgladde wegen en voetpaden door regen

KUST/BRUGGE - Aan de kust en in de regio Brugge is het beginnen regenen. Dat zorgde meteen voor spekgladde wegen en voetpaden. De strooidiensten van het Gewest waren al vooraf preventief uitgereden. De gladheid is nu voornameijk in de provincie West-Vlaanderen. Er zijn al heel wat slippartijen geweest.  

BREAKING

Ongeval op E17 in Zwijnaarde met drie personenwagens

ZWIJNAARDE - Op de E17 snelweg in Zwijnaarde richting Kortrijk kwam het vanavond tot een zwaar verkeersongeval waarbij drie personenwagens betrokken raakten. Twee personen zaten gekneld en moesten door de brandweer bevrijd worden.  

BREAKING

Tal van buslijnen verstoord in Brussel

BRUSSEL - Door Marokkaanse voetbalsupporters op straat is er hinder voor tal van buslijnen van de MIVB in Brussel. Het gaat om zeventien buslijnen. 

BREAKING

Brandweer moet ladingverlies over drie kilometer opruimen

ANTWERPEN - Op de E313 is er hinder door een ladingverlies. De brandweeer van de zone Antwerpen is met de grote middelen ter plaatse gestuurd. Ze krijgen hulp van de Civiele Bescherming en van de Brandweerzone Rand.  

BREAKING

E34 snelweg richting Nederland volledig versperd na ongeval

ZOERSEL - Op de E34 snelweg ter hoogte van Zoersel is een zwaar ongeval gebeurd. De snelweg is volledig versperd. Het verkeer moet de snelweg verlaten in Oelegem. Er staat al een flinke file door het ongeval.  

Bekijk volgende pagina