Verkeer

BREAKING

Nu zondag koers en rommelmarkt in Halle

HALLE - Het centrum van Halle zal nu zondag moeiljk bereikbaar zijn. Er is de start van de Gooikse Pijl voor beroepsrenners. Het is reeds de 19e editie. Vorige editie werd gewonnen door Fabio Jakobsen.

Alle artikels

BREAKING

Asfalteringswerken op A10 starten op 26 september

OUDENBURG/JABBEKE - Op de A10 tussen Oudenburg en Jabbeke starten op 26 september asfalteringswerken in de richting van het binnenland. Alle verkeer zal er plaatselijk van twee naar één rijvak moeten. 

BREAKING

Nog tot 9 september asfalteringswerken in Zedelgem

ZEDELGEM - De gemeente Zedelgem plant nog tot 9 september asfalteringswerken uit in zes verschillende straten. Tijdens de werken zal het vekeer telkens omgeleid worden.  

BREAKING

Vestingsfeesten op 26-27 en 28 augustus in Hulst

NEDERLAND, ZEELAND, HULST - In het weekend van 26-27-28 augustus 2022 zijn het weer Vestingfeesten in Hulst. Dit is drie avonden feest op de Grote Markt, een rommelmarkt, een Pagadderwandeltocht en -run én een zomercarnaval. Om het veilig te laten verlopen is de binnenstad van Hulst in het feestweekend verkeersluw.

BREAKING

Asfaltwerken inkom Graauw

NEDERLAND, ZEELAND, HULST - Op 29 en 30 augustus 2022 krijgt het deel van de Zandbergsestraat aan de inkom van Graauw krijgt een nieuwe laag asfalt. Op beide dagen is het gedeelte van de Zandbergsestraat tussen de huisnummers 2a en 12 afgesloten voor alle verkeer.

BREAKING

Werken Glacisweg gaan van start in Hulst

NEDERLAND, ZEELAND, HULST - De Glacisweg in Hulst krijgt een nieuwe inrichting. Maandag 29 augustus starten de werken. Het volledige werk is eind oktober klaar.

BREAKING

Druk op de snelweg richting binnenland

VLAANDEREN - Het is een drukke terugkeer van de kust. Op de snelweg E40 richting binnenland is er vertraagd verkeer op meerdere plaatsen. 

BREAKING

Liefkenshoektunnel tolvrij na ongeval op R1

BORGERHOUT - Op de R1 richting Nederland gebeurde ter hoogte van Borgerhout een zwaar ongeval. De vier rijstroken zijn versperd. 

BREAKING

Bermbranden langs de snelweg

VLAANDEREN - Op verschillende plaatsen zijn er bermbranden langs de snelweg. Langs de E34 is er een brand in Kemzeke.  

BREAKING

Bermbrand langs de A12 snelweg

BERENDRECHT - Langs de A12 snelweg heeft deze namiddag een bermbrand gewoed ter hoogte van Berendrecht. Er was een tijdlang hinder voor het verkeer richting Nederland. Door de lange droogte neemt het brandgevaar toe.  

Bekijk volgende pagina