Verkeer

BREAKING

Nu maandag start werken in de Schooldreef in Oostkamp

OOSTKAMP - Nu maandag starten werken in de Schooldreef in Oostkamp. De kasseien zullen verdwijnen.

Alle artikels

BREAKING

Werken aan perrons en toegangshelling in Aalter

AALTER - In Aalter zijn werken bezig aan de perrons en de toegangshelling. De werken duren nog tot juni 2021. Gedurende de werken is er aantal weekends geen spoorverkeer tussen Gent en Brugge.

BREAKING

Trajectcontroles gepland in Zuienkerke

ZUIENKERKE - Op twee plaatsen in Zuienkerke komen er trajectcontroles waarbij de snelheid zal gemeten worden van alle verkeer. De snelheid zal gemeten worden tussen twee camera's.

BREAKING

Seinen verstoord op spoorlijn 75

GENT - De spoorwegen kampen momenteel met vertragingen op de spoorlijn 75.

BREAKING

Nu donderdag en vrijdag asfalteringswerken op E403 richting Kortrijk

TORHOUT - Op de E403 snelweg richting Kortrijk worden nu donderdag en vrijdag werken gepland. Het gaat om asfalteringswerken tussen Torhout en Lichtervelde.  

BREAKING

Slechts één spoor vrij tussen Brugge en Lichtervelde

BRUGGE/LICHTERVELDE - Een defecte trein ter hoogte van Torhout zorgt momenteel voor vertragingen. De treinen tussen Brugge en Lichtervelde kunnen voorlopig maar over één spoor.  

BREAKING

Werken Bondgenotenlaan in Leuven zijn klaar

LEUVEN - In de Bondgenotenlaan in Leuven zijn de werken klaar. De bushaltes werden aangepast en de straat kreeg een steverige fundering en een nieuwe asfaltlaag. 

BREAKING

Dammesteenweg kan op 6 april nog niet open voor verkeer

DAMME - De Dammesteenweg moest oorspronkelijk op maandag 6 april terug open voor het verkeer na de werken voor de heraanleg en de aanleg van het vrijliggend fietspad.

BREAKING

Steeds minder verkeer op de snelwegen

BELGIE - Door het Corona virus is er steeds minder verkeer op de snelwegen. Reeds meer dan één miljoen Belgen zitten thuis op economische werkloosheid en vele anderen werken nu van thuis.

BREAKING

Fietstunnel onder Tiensesteenweg in Leuven open

LEUVEN - De fietstunnel onder de Tiensesteenweg in Leuven is open voor gebruik. Het geplande openingsweekend vindt niet plaats omwille van het Corona virus.

Bekijk volgende pagina