Verkeer

BREAKING

Spoorwerken aan Brussel Noord zijn klaar

BRUSSEL - De werken aan Brussel Noord zijn achter de rug. Door een grondverzakking konden de treinen niet langer meer het station binnen rijden op sporen 3 en 4.

Alle artikels

BREAKING

AWV heeft 314 strooiwagens klaar

VLAANDEREN - AWV houdt vandaag 314 strooiwagens klaar om de gewest- en snelwegen in Vlaanderen sneeuw- en ijsvrij te houden. Tegen de middag wordt een sneeuwzone verwacht vanaf het westen.

BREAKING

Circulatieplan in Doel van kracht

DOEL - De gemeente Beveren heeft een circulatieplan uitgewerkt in Doel met de invoering van éénrichtingsverkeer in tal van straten.

BREAKING

Gemeente Koksijde pleit voor meer veiligheid bij spoorwerken in Oostduinkerke

KOKSIJDE/OOSTDUINKERKE - De gemeente Koksijde heeft maandag overleg gepleegd met De Lijn voor een veiliger verloop van de spoorwerken in Oostduinkerke Bad.  

BREAKING

Kans op winterse buien vannacht

BELGIE - Het kan de komende nacht gevaarlijk glad worden op onze wegen. Er wordt immers winterse neerslag verwacht. Bij het Agentschap Wegen en Verkeer zullen ze de ganse nacht de situatie opvolgen. 

BREAKING

Bergwijkbrug in Merelbeke wordt gesloopt

MERELBEKE - In Merelbeke is de Bergwijkbrug sinds vanmorgen 7 uur afgesloten voor het verkeer. De 63 jarige oude brug wordt gesloopt in het weekend van 15 januari. 

BREAKING

Vlot verkeer naar Zeebrugse haven

ZEEBRUGGE/CALAIS - Het vrachtverkeer richting Zeebrugge en Calais werd vandaag goed opgevolgd door de politie zodat ze snel konden ingrijpen. De laatste dagen van 2020 was het bijzonder druk.

BREAKING

N49 terug vrij in Eeklo na dodelijk ongeval

EEKLO - Langs de N49 richting Antwerpen is het deze namiddag rond half drie ter hoogte van Eeklo tot een dodelijk ongeval gekomen. Een man uit Eeklo heeft er de controle verloren over het stuur en kwam met zijn wagen in de gracht terecht. 

BREAKING

Treinverkeer rond Kortrijk verstoord door storing seinen

KORTRIJK - Het treinverkeer van en naar Kortrijk raakte vrijdag rond 13.20 uur verstoord door een storing van de seinen.   

BREAKING

Mobiliteit naar Zeebrugse haven krijgt extra aandacht

ZEEBRUGGE - Het verkeer van vrachtwagens naar de haven van Zeebrugge zal vanaf vrijdag extra opgevolgd worden. Vanaf dan moeten extra douaneformaliteiten gebeuren voor transport naar Engeland.

Bekijk volgende pagina