Verkeer

BREAKING

Hinder op spoor door brand in Wetteren

WETTEREN - Het treinverkeer van en naar Wetteren loopt momenteel hinder op door een zware brand in Wetteren. 

Alle artikels

BREAKING

Geen treinen tussen Kortrijk en Oudenaarde na ongeval

KORTRIJK/OUDENAARDE - Het spoorverkeer tussen Kortrijk en Oudenaarde is onderbroken na een ongeval op de sporen in Anzegem. De melding kwam binnen om 10.49 uur.

BREAKING

Asfalteringswerken in Aalst gestart

AALST - Langs de Boudewijnlaan in Aalst zijn asfalteringswerken gestart. De werken duren een ganse week en moeten tegen vrijdagavond klaar zijn. 

BREAKING

Alle parkings in Sluis vol en file

SLUIS (NEDERLAND) - In Sluis is het deze namiddag bijzonder druk. De politie waarschuwt voor volle parkings en file vanaf Sint-Anna ter Muiden. 

BREAKING

Werken aan sporen dit weekend

BELGIE - Op verschillende plaatsen in ons land wordt dit weekend gewerkt aan de sporen. Er zal dan ook hinder zijn voor de treinreizigers waar treinen vervangen worden door bussen. 

BREAKING

Jozef Suveestraat in Brugge vanaf nu donderdag verkeersvrij

BRUGGE - De Jozef Suveestraat in Brugge wordt vanaf nu donderdag 18 juni verkeersvrij. Omwille van de herstart van de horeca na de Corona lockdown mogen de horecazaken hun terras uitbreiden.   

BREAKING

Asfalteringswerken op de E17 in Aalbeke

AALBEKE - Het Agentschap Wegen en Verkeer plant de heraanleg van de asfalt op de E17 ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Aalbeke.

BREAKING

E17 versperd in Destelbergen na ongeval met vijf vrachtwagens

DESTELBERGEN - De E17 snelweg richting Kortrijk is volledig versperd na een ongeval waarbij vijf vrachtwagens betrokken raakten.  

BREAKING

Treinverkeer onderbroken tussen Mol en Neerpelt

MOL/NEERPELT - Tussen Mol en Neerpelt is er vanavond geen treinverkeer mogelijk, dit na een ongeval met een voertuig op de sporen.   

BREAKING

E17 snelweg richting Antwerpen volledig versperd

SINT-NIKLAAS - Op de E17 van Gent naar Antwerpen deden zich verschillende ongevallen voor waardoor de snelweg volledig versperd is.  

Bekijk volgende pagina