Lifestyle

BREAKING

Nog Black Week promoties tot en met zondag bij Auping

BRUGGE - In de Auping Store in de Smedenstraat in Brugge kan je nog tot en met nu zondag 27 november genieten van de Black Week promoties op de volledige collectie. Op zondag is de Auping Store in Brugge telkens open in de namiddag.   

Alle artikels

BREAKING

Zara nu met alles onder één dak in Brugge

BRUGGE - Voortaan kan je de Zara winkel vinden in de Steenstraat 29 in Brugge, de vroegere vestiging van C&A die nu verder in de straat actief is. In de nieuwe Zara vind je nu alles onder één dak, dames, heren en kids. 

BREAKING

Komend weekend Goes Modestad in Zeeland

GOES (NEDERLAND) - In Goes in Zeeland staat alles komend weekend in het teken van mode. In het centrum kan je heel wat mooie shops vinden met mode voor haar en hem.    

BREAKING

Op zondag shoppen bij Nicky M en Nicky M Kids

BRUGGE - Het is morgen zondag autoloze zondag in Brugge. Je kan dan ook in alle rust shoppen bij modezaak Nicky M in de Vlamingstraat in Brugge. Ze zijn al jaren een begrip in Brugge voor mode voor haar en hem met heel wat exclusieve merken. 

BREAKING

Mooie rugzakjes bij Nicky M Kids

BRUGGE - De nieuwe zaak Nicky M Kids vind je nu terug op twee locaties. Voor de kleinsten (van 4 tot 8 jaar) kan je terecht in de Vlamingstraat, voor de grotere (van 10 tot 14 jaar) op het Kraanplein. Ze hebben er nu leuke rugzakjes staan.     

BREAKING

Boetiek Trend zoekt dringend versterking

SINT-KRUIS - Boetiek Trend aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis is al jaren een begrip voor damesmode. Ze zoeken dringend versterking voor hun team.   

BREAKING

Nieuw in Brugge: Nicky M Kids op het Kraanplein

BRUGGE - Al vele jaren is de modezaak Nicky M in de Vlamingstraat een begrip voor mode voor haar en hem. Ze hebben exclusieve merken in hun rekken hangen met nu de nieuwste herfst- en wintercollectie. Er is nu ook Nicky M Kids met exclusieve mode voor kinderen.  

BREAKING

Nicky M Kids in Brugge pakt uit met openingsweekend

BRUGGE - NICKY M. KIDS, een fashion kids concept store, opent dit weekend haar deuren in Brugge centrum. Wie in het openingweekend van zaterdag 20 en 21 augustus NICKY M. KIDS een bezoekje brengt, krijgt bij aankoop van minimum 100 euro een unieke 'terug naar school'-goodiebag.

BREAKING

Nicky M al 23 jaar een begrip in Brugge

BRUGGE - Sinds 1999 is de modezaak Nicky M in de Vlamingstraat een begrip in Brugge op vlak van mode voor dames en heren. Ze hebben topmmerken in huis met Armani, Lagerfeld en Versace.   

BREAKING

Na Nicky M Home nu ook Nicky M Kids

BRUGGE - Al 22 jaar is Nicky M in de Vlamingstraat in Brugge een begrip voor de verkoop van exclusieve kledij voor dames en heren van de beste topmerken. Nicky en Frederik verwelkomen ook op zondag hun klanten. Begin dit jaar openden ze hun Nicky M Home in de Vlamingstraat, dit naast de modezaak.    

Bekijk volgende pagina