Lifestyle

BREAKING

Elle Milla pakt vandaag zondag uit met Stock Sale

LOMMEL - De gekende online fashion boutique Elle Milla pakt vandaag zondag uit met een Stock Sale aan het Einderpad in Lommel.  

Alle artikels

BREAKING

Eerste zomermode al in de rekken van Caprice in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De wintersolden moeten nog starten maar intussen duiken al de eerste stukken van de zomermode op in de rekken. Heel wat dames kiezen immers al vroeg hun outfit voor communies of lentefeesten.

BREAKING

Nog tot en met maandag stockverkoop aan Fort Lapin in Brugge

BRUGGE - De groothandel Royal Sleep houdt nog tot en met maandag 16 december een stockverkoop in hun pop-up winkel aan het Fort Lapin in Brugge (vroegere winkelcentrum).   

BREAKING

Vier dagen Winterfeesten in Sijsele

SIJSELE - Vier dagen lang zijn er van donderdag 12 tot en met zondag 15 december de Winterfeesten rond de kerk van Sijsele met tal van verkoopsstandjes op de kerstmarkt maar ook met kinderanimatie en muzikale optredens.

BREAKING

Drie koopzondagen in K in Kortrijk

KORTRIJK - Het winkelcentrum K in Kortrijk pakt dit jaar uit met drie koopzondagen. De winkels zullen open zijn op 15, 22 en 29 december. 

BREAKING

Eerste Late Night Shopping op 19 december in Melle

MELLE - Op donderdag 19 december wordt in Melle de eerste Late Night Shopping gehouden. 24 plaatselijke handelaars zullen die avond speciaal open zijn tot 21 uur om hun klanten goed te dienen.

BREAKING

Vandaag en morgen De Vitrine in La Brugeoise

BRUGGE - Vandaag en morgen wordt op de eventlocatie van La Brugeoise aan de Vaartdijkstraat in Sint-Michiels de Vitrine gehouden. Het moet een topeditie worden met 112 standhouders.

BREAKING

Caprice vandaag open van 10 tot 13 uur

SINT-KRUIS - De modezaak voor dames Caprice is vandaag zondag speciaal open van 10 tot 13 uur. Je kan er nog genieten van de Black Friday actie. 

BREAKING

Ellemilla pakt morgen zaterdag uit met eerste Stock Sale

LOMMEL - Al heel wat dames hebben de weg gevonden naar de online fashion boutique Ellemilla. Het is een bijzonder mooie en betaalbare collectie van damesmode.

BREAKING

Black Friday met mooie kortingen bij Lingerie Ultime

SINT-KRUIS - Lingerie Ultime pakt vanaf morgen donderdag tot en met zaterdag uit met een actie in het kader van Black Friday. 

Bekijk volgende pagina