Kunst & cultuur

BREAKING

Vandaag Expo Letters en Tekens in Steen in Avansa Sint-Pieters

BRUGGE - In de lokalen van Avansa in de Sint-Pieterskerklaan in Brugge is er vandaag een expo met werk van de cursisten onder de noemer Letters en Tekens in Steen. Je kan er de expo bezoeken van 10 tot 17 uur.    

Alle artikels

BREAKING

Kunst uit Oekraïne in de Brugotta Hal in Brugge

BRUGGE - Nog tot en met dinsdag 14 februari kan je in de Brugotta Hal in het Administratief Centrum 't Brugse Vrije op de Burg in Brugge genieten van kunst uit Oekraïne. Het gaat om werk van Svitlana Lebiga onder de titel 'Bloementroost'. 

BREAKING

Jazz in Brugge

BRUGGE - In Brugge zijn Daniel Dehulster en Kobe Gregoir gestart met de Izzy Jazzclub. Maandelijks zullen ze heel wat gekende jazzgroepen naar Brugge brengen voor een optreden. 

BREAKING

Expo Oog in oog met de dood nog tot 5 februari in Brugge

BRUGGE - Het wordt een wisselvallig weekend en dan ook ideaal om naar de musea te trekken. In Brugge is er nog tot en met 5 februari de expo Oog in oog met de dood, dit in het Memlingmuseum. Je kan de expo telkens bezoeken van 9.30 tot 17 uur.    

BREAKING

Extra voorstelling van Arnout in Gent

GENT - Comedyshows plant 22 extra voorstellingen van uitverkochte avonden. Op 14 december is er een extra show van Arnout Van den Bossche in de Capitole in Gent. 

BREAKING

Keramiekmarkt in Winkelcentrum in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In het winkelcentrum in Sint-Kruis langs de Moerkerkesteenweg wordt op zondag 18 december van 15 tot 18 uur een keramiekmarkt gehouden. Dan wordt  Kerstival gehouden op het plein aan de kerk. 

BREAKING

Dorine en Rudy stellen tentoon in Brugotta Hal

BRUGGE - In de Brugotta Hal op de Burg in Brugge is een nieuwe expo gestart met werk van Dorine Vesschemoet en Rudy Vancanneyt. De expo kan je tot eind oktober gratis bezoeken. 

BREAKING

Expo Sant in de Hallen van het Brugse Belfort

BRUGGE - In de hallen van het Brugse Belfort is de expo Sant gestart. De expo is nog te bezoeken tot 23 oktober en is dagelijks open van 10 tot 18 uur. 

BREAKING

Kunst kijken in de Brugotta Hal in Brugge

BRUGGE - Nog tot 15 september loopt een nieuwe expo met werk van vier kunstenaars in de Brugotta Hal op de Burg in Brugge.   

BREAKING

Kunstmarkt in Nieuwpoort lokt heel wat volk

NIEUWPOORT - Nog tot 18 uur is er in Nieuwpoort Stad een heuse kunstmarkt waar tal van kunstenaars aan het werk zijn en hun werken laten bewonderen aan de passanten. 

Bekijk volgende pagina