Kunst & cultuur

BREAKING

Live muziek in Time Out Pub in hartje Brussel

BRUSSEL - In het hartje van Brussel was er een live optreden van de vijf koppige band Ceebee, bestaand uit ervaren muzikanten. 

Alle artikels

BREAKING

Gent verwacht topjaar rond Van Eyck

GENT - De stad Gent wil in 2030 de culturele hoofdstad van Europa worden. Maar dit jaar moet een topper worden met het Van Ecykjaar.

BREAKING

Laatste tickets voor voorstelling Alex Agnew in Concertgebouw Brugge

BRUGGE - Comedyshows pakt uit met heel wat voorstellingen in Vlaanderen. De komende weken hebben ze heel wat voorstellingen in het Concertgebouw. 

BREAKING

Toneelkring Het Nieuw Violiertje gaat op cruise

ASSEBROEK - Toneelkring Het Nieuw Violiertje staat binnenkort terug op de planken van zaal Patria in Ver Assebroek met hun volgende productie 'Een kroes op de Nijl'. De voorstellingen starten vanaf 14 februari. Er zijn zes voorstellingen. 

BREAKING

39 deelnemers voor winterse tentoonstelling in Ettelgem

ETTELGEM - Tijdens het weekend van 15 en 16 februari wordt op verschillende locaties in Ettelgem een winterse tentoonstelling gehouden. Er zijn 39 deelnemers waarbij tal van kunstvormen aan bod komen.

BREAKING

Immo en decoratie onder één dak

DAMME - In Damme moet je zeker eens binnen lopen bij Immo Boutique. Je komt er alles te weten wat er te koop en te huur is in Damme en de ganse regio maar je kan er ook leuke decoratiestukken vinden.

BREAKING

Dit weekend expo van SNT Portfolio Fotografie in de Brugse Stadshallen

BRUGGE - In de Stadshallen op de Markt in Brugge is er dit weekend een expo van SNT Portfolio Fotografie.

BREAKING

Unieke salsa avond in zaal Der Rozen in Den Hoorn-Moerkerke

MOERKERKE - In zaal der Rozen in Moerkerke wordt op zaterdag 8 februari een unieke Colombiaanse salsa avond gehouden met een negenkoppig orkest. Ze waren al reeds eerder te zien op Hoorndol. 

BREAKING

8% meer bezoekers voor Historische Huizen en musea in Gent

GENT - In Gent hebben de Historische Huizen en de musea vorig jaar 1,2 miljoen bezoekers gelokt. Dat waren er 8% meer in vergelijking met vorig jaar.

BREAKING

Colombiaanse salsa avond in Den Hoorn-Moerkerke

MOERKERKE - Het Willemsfonds organiseert op zaterdag 8 februari in zaal der Rozen in de Hoornstraat in Den Hoorn Moerkerke een concert met een Colombiaans negenkoppig orkest. Ze brengen de ganse avond de mooiste salsa muziek. 

Bekijk volgende pagina