Gastronomie

BREAKING

Louise Brison pakt uit met degustatiedagen

SINT-MICHIELS - Tijdens het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 november worden in het Hotel Weinebrugge degustatiedagen gehouden van Louise Brison. Er is twee dagen een doorlopende degustatie met tal van Franse wijnboeren.  

Alle artikels

BREAKING

Wie wordt viskok van het jaar 2020 ?

GENT - Op de Horeca Expo in Gent zullen vijf chefs het op 18 november tegen elkaar opnemen in de wedstrijd Viskok van het jaar 2020. Ze moeten werken met wijting, de vis van het jaar. 

BREAKING

Komend weekend Oesterbeurs in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort is er komend weekend een oesterbeurs waarbij je vanaf vrijdag kan genieten van oesters, wijn en champagne.

BREAKING

De nieuwe herfstsuggesties bij Restaurant Noorderlicht

HOEKE - Na een vakantieperiode is Restaurant Noorderlicht terug open. Het restaurant is gelegen langs de Damse Vaart in deelgemeente Hoeke midden het poldergebied. 

BREAKING

't Nieuw Walnutje pakt uit met nieuwe herfstkaart

BRUGGE - Het restaurant 't Nieuw Walnutje op het Walplein in Brugge is vanaf vandaag terug open na het deugddoend verlof. Vanaf vandaag start de herfstkaart.    

BREAKING

Tiende boek van Gido Van Imschoot is klaar

BRUGGE - De gekende wijnkenner Gido Van Imschoot heeft zijn tiende boek klaar. Nu donderdag wordt zijn boek over Piemonte gelanceerd. Daarbij is er aandacht voor gastronomie en wijnbouw.

BREAKING

Culinala start met kaas in het aanbod

SINT-KRUIS - De broodjeszaak Culinala op de hoek van de Fortuinstraat met de Veltemweg in Sint-Kruis pakt uit met een nieuw aanbod. Ze starten morgen met de verkoop van kaas. De koeltoog is al mooi aangevuld met een ruim aanbod.

BREAKING

Nicolas Tournay is eerste kok van Belgiƫ 2020

BRUGGE - In de Hotelschool Spermalie in Brugge werd vandaag de finale gehouden van de wedstrijd Eerste kok van België van de Club Prosper Montagné.

BREAKING

Anuga gestart in Keulen

KEULEN (DUITSLAND) - In het Duitse Keulen is de vakbeurs Anuga gestart. Er zijn 7.400 standhouders uit 100 verschillende landen. Er worden 150.000 bezoekers verwacht.  

BREAKING

Straks naar Damme Culinair

DAMME - Op en rond de Markt van Damme wordt vandaag het culinaire event Damme Culinair gehouden. Je zal er tal van specialiteiten kunnen kopen uit Damme maar ook uit het Brugse Ommeland waaronder de Brugge kazen van Milcobel.   

Bekijk volgende pagina