Gastronomie

BREAKING

Gert De Mangeleer nodigt gastchefs uit

BRUGGE - De gekende chef Gert De Mangeleer nodigt gastchefs uit naar zijn Less Eatery in Brugge. Op 29 en 30 januari verwacht hij twee chefs met twee Michelinsterren die aan de slag zijn in Tokyo.

Alle artikels

BREAKING

Restaurant Siphon in Oostkerke al jaren een vaste waarde

OOSTKERKE - In de Damse deelgemeente Oostkerke vind je vlakbij de kanalen het gekende restaurant de Siphon. Van maandag tot vrijdag kan je er heerlijk tafelen. 

BREAKING

Al meer dan een halve eeuw Restaurant Breydel De Coninc

BRUGGE - Reeds meer dan vijftig jaar is het Restaurant Breydel De Coninc gekend voor hun mosselen, kreeften en visbereidingen. De zaak is te vinden in de Breidelstraat en is enkel op woensdag gesloten. 

BREAKING

Markt 12 in Damme met cote à l' os als visitekaartje

DAMME - Op de Markt van Damme kan je van donderdag tot en met zondag heerlijk tafelen in Markt 12, het restaurant dat gerund wordt door Philip Traen. In de zaak werken ze enkel met verse seizoensgebonden producten. 

BREAKING

Heerlijk tafelen in Blankenberge

BLANKENBERGE - Aan de jachthaven van Blankenberge kan je lekker tafelen bij Restaurant Victory. Guia liep er vanavond langs en was vol lof voor de gezelligheid in de zaak.  

BREAKING

Marlène Royal Gala appels voor uw bereidingen, hapjes of mocktails

BELGIE - De Italiaanse appels Marlène Royal Gala zijn bijzonder zoet van smaak en ook sappig. Ze komen uit Zuid-Tirol in Italië.  

BREAKING

Heerlijk Indisch tafelen in Brugge

BRUGGE - In de Kemelstraat in Brugge kan je heerlijk Indisch tafelen. Al heel wat Bruggelingen hebben de weg gevonden naar het restaurant.

BREAKING

Gezellige wijnbar Riesling Pinot in Brugge

BRUGGE - In de Hoogstraat in Brugge vind je de gezellige wijnbar Riesling Pinot waar enkel Duitse wijnen geschonken worden. De zaak wordt gerund door Hilde Jonckheere die in 2009 eerste sommelier van België geworden is.  

BREAKING

Nog tot 28 december bestellen voor Oudejaarsavond

BRUGGE - Het visrestaurant Breydel De Coninc in de Breidelstraat in Brugge is al jaren een begrip. Ze zijn gekend voor hun Zeeuwse mosselen, kreeftbereidingen en paling maar ook entrecote voor wie geen vis lust. 

BREAKING

Kerstbuche wint terug aan populariteit

VLAANDEREN - Voor de desserts voor kerstavond gaan velen op zoek naar wat nieuws maar toch stijgt de populariteit terug van de kerstbuche. 

Bekijk volgende pagina