Gastronomie

BREAKING

Babu opent vandaag in Gent

GENT - In de Sint-Pietersnieuwstraat in de buurt van de Vooruit openen Gert de Mangeleer en Joachim Boudens een nieuwe zaak. Ze zijn gekend van Hertog Jan, Less Eatery en Bar Bulot. 

Alle artikels

BREAKING

Taste of Grill zoeken verdeelpunten voor hun kruiden en sauzen

BRUGGE - Taste of Grill uit Brugge, waar alles ambachtelijk gemaakt wordt, brengt dry rub (barbecue kruidenmix) en sauzen op de markt. Hun producten zijn bijzonder lekker van smaak. 

BREAKING

De bodemcultuurmosselen waren nog nooit zo vroeg

ZEELAND - De Zeeuwse bodemcultuurmosselen worden al verdeeld naar de horecazaken. Ze kunnen ze in prirmeur serveren. De mosselen zijn een maand vroeger dan verwacht.    

BREAKING

Taste of Grill lanceert eigen dry rubs en sauzen

BRUGGE - De mensen van Taste of Grill hebben tijdens de Corona periode heel wat geëxperimenteerd met de barbecue. Met hun dry rubs willen ze nu zorgen dat je vlees een betere smaak krijgt.  

BREAKING

Ook dit jaar geen Kookeet in Brugge

BRUGGE - Ook dit jaar zal er geen Kookeet kunnen plaatsvinden omwille van Corona. De chefs moeten nu inzetten op de heropening van hun zaak na een lange Corona lockdown.

BREAKING

Dinner on the Lake nu ook in Zuienkerke

ZUIENKERKE - In Averbode kan je terug kiezen voor Dinner on the Lake maar nieuw is nu ook dat ze naar andere locaties trekken. Zo trekken ze later nog naar Willebroek. Nu kan je ze vinden op het domein Polderwind in Zuienkerke.

BREAKING

Bronzen beelden tafelen in Brugs sterrenrestaurant De Jonkman

SINT-KRUIS - Sinds zaterdag kunnen horeca-uitbaters opnieuw gasten ontvangen op het terras. In sterrenzaak De Jonkman in Brugge, uitgebaat door Filip Claeys en zijn vrouw Sandra, schoven inmiddels al een aantal beelden van kunstenaar Lavarenne de bronzen benen onder tafel om de horeca een hart onder de riem te steken. Op die manier reikt de cultuursector duidelijk de hand aan de horeca in Brugge.

 

BREAKING

Genk Speler Ito krijgt eigen gerecht bij Esaki Genk

GENK - Na de bekerwinst van KRC Genk krijgt speler Junya Ito een eigen gerecht bij Esaki Sushi Genk. Het Japanse sushirestaurant in Genk eert hiermee de Japanse voetballer die de openingsgoal maakte in de bekerfinale. Tot eind mei wordt de ‘Futo Special’ omgetoverd tot de ‘Ito Special’.

 

BREAKING

Familie Dendooven start vierde horecazaak

BRUGGE - De familie Dendooven gekend van Ter Doest Lissewege, Vijfwege Vlissegem en Njord Zeebrugge openen binnenkort hun vierde zaak. 

Bekijk volgende pagina