Gastronomie

BREAKING

Asperges uit Eede worden aan huis geleverd

EEDE (NEDERLAND - Door de sluiting van de grenzen zien ze bij Asperges Spitsbroek in Eede (net over de grens) geen Belgische klanten meer. Die komen jaarlijks massaal asperges kopen.

Alle artikels

BREAKING

Breydel Deconinck levert aan huis in Paasweekend

BRUGGE - De gekende zaak Breydel Deconinck zal naar aanleiding van Corona aan huis leveren voor het komende paasweekend zodat u culinair kan genieten van de feestdag. Er wordt geleverd op zaterdag of zondag. 

BREAKING

Fijnproeverij Tou Gou pakt uit met Paasmenu

BRUGGE - De Fijnproeverij Tou Gou in de Smedenstraat in Brugge pakt volgende week uit met een Paasmenu dat kan besteld worden van donderag 9 tot en met maandag 13 april. 

BREAKING

Nieuw seizoen gestart van de Oosterscheldekreeft

NEDERLAND - In Zeeland is het nieuw seizoen gestart van de Oosterscheldekreeft dat duurt tot 15 juli. Door de sluiting van de horeca in Nederland en ons land is de vraag kleiner.

BREAKING

Bestel uw asperges nu online

BRUGGE - Markthandelaar Filip Van Craeymeersch kan momenteel geen markten doen. Hij is gekend voor zijn aardbeien en zeker voor zijn mooi aanbod aan asperges en de biopompoenpitolie.

BREAKING

Brugse chef kookt voor zorgpersoneel

BRUGGE - De Brugse chef Bruno Timperman van het Restaurant Bruut in Brugge steekt zijn handen uit de mouwen tijdens de periode van verplichte sluiting door de Corona crisis.

BREAKING

Heerlijk Grieks tafelen in Brugge

BRUGGE - Ook het restaurant El Greco in de Sint-Jacbobsstraat in Brugge pakt nu uit met een take away en delivery mogelijkheid.

BREAKING

Cursisten volwassenonderwijs Spermalie in Mijn Keuken Mijn Restaurant

BRUGGE - De hotelschool Spermalie in Brugge heeft heel wat cursussen voor volwassenen. Twee van hun cursisten waren te zien in het tv programma Mijn Keuken Mijn Restaurant.

BREAKING

Balls & Glory aan huis via koeriers

VLAANDEREN - Na de tegenslag met Tomorrowland Winter die afgelast werd gingen ze bij Balls & Glory op zoek naar alternatieven want er is ook de sluiting van de zeven vestigingen als restaurant. Ze blijven nu wel open voor take away. 

BREAKING

Au Gusto pakt nu uit met take away en delivery

BRUGGE - Het Italiaanse restaurant Au Gusto op de site Oud Sint-Jan in Brugge pakt nu uit met take away en delivery. Van woensdag tot en met maandag kan je bestellen over de middag en 's avonds. 

Bekijk volgende pagina