Gastronomie

BREAKING

Geen Damme Culinair maar wel pakketten

DAMME - Er is terug een stijging van het aantal Corona besmettingen in West-Vlaanderen. Het organiseren van Damme Culinair op zondag 4 otkober is dan ook niet mogelijk.

Alle artikels

BREAKING

BV Kasteel Gravenhof in Dworp legt boeken neer

DWORP - De gekende feestzaal BV Kasteel Gravenhof in Dworp legt de boeken neer. Ze hebben nog steeds geen perspectief als feestzaal en zaten dan ook met hoge huurkosten voor het kasteel.   

BREAKING

Kookeet pakt uit met vier gastronomische weekends

BRUGGE - De nieuwe editie van het culinaire topevent Kookeet in het Grootseminarie in Brugge kon in september niet doorgaan omwille van de Corona maatregelen. In de plaats daarvan komen er nu vier gastronomische weekends, dit telkens in een ander seizoen. 

BREAKING

The Mastercooks bestaan veertig jaar

BELGIE - The Mastercooks of Belgium bestaan veertig jaar en dat wordt gevierd met een Masterbook. Voorzitter Frank Fol is terecht fier op de uitgave waarvan het eerste exemplaar voor Sven Gatz was.  

BREAKING

Restaurant Breydel de Coninc pakt uit met take away kaart

BRUGGE - De Brugse zaak Breydel Deconinc pakt uit met een take away kaart. Nog veel mensen willen thuis genieten van heel wat lekkers. Je kan telefonisch bestellen en een half uur later al afhalen in de Breidelstraat in Brugge.  

BREAKING

Feestzaal Ten Dauwe start volgende week met maaltijdservice in Brugge

BRUGGE - Feestzalen Ten Dauwe kan nog steeds geen feesten organiseren. Ze zochten dan ook naar andere innkomsten. De komende weken mogen ze de maatijden leveren in een Brugs woonzorgcentrum waar de keuken verbouwd wordt.  

BREAKING

Less Summer Eatery nog tot eind september in Zedelgem

ZEDELGEM - Less keert nog niet meteen terug naar het Zand in Brugge waar nu ijsjes verkocht worden. De Summer Eatery is een succes in Zedelgem en blijft er nog tot eind september.

BREAKING

Voedingssalon in Brussel uitgesteld naar 2021

BRUSSEL - Ook de organisatoren van het Voedingssalon in Brussel Ecpo schrappen hun event dit jaar omwille van de Corona maatregelen. 

BREAKING

Heerlijk tafelen in Ten Doele in Blankenberge

BLANKENBERGE - Sinds 1978 is de naam Ten Doele een begrip voor culinaire liefhebbers. De zaak startte in Zuienkerke maar is nu te vinden in de Leopoldstraat in Blankenberge. Mieke Govaert runt de zaak samen met haar broer. 

BREAKING

Hotel Francq Antwerpen pakt uit met take away service

ANTWERPEN - Het hotel Francq in Antwerpen is een boetiekhotel op vierhonderd meter van de Meir, ideaal gelegen voor zij die de stad willen bezoeken maar ook voor wie wil shoppen en genieten van het culinaire.

Bekijk volgende pagina