Gastronomie

BREAKING

Resturant B-In pakt uit met nieuwe kaart

BRUGGE - Het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan pakt uit met een nieuwe kaart voor de komende maanden. Er zijn heel wat nieuwe voorgerechten en hoofdgerechten.

Alle artikels

BREAKING

Hof Ter Doest pakt uit met suggestiemenu aan 45 euro

LISSEWEGE - In Lissewege pakt het Hof ter Doest uit  met een suggestiemenu aan 45 euro. Het menu bestaat uit drie gangen. 

BREAKING

Oesterput Blankenberge pakt terug uit met Valentijnpakketten

BLANKENBERGE - De Oesterput in Blankenberge pakt terug uit met Valentijnpakketten. Voor 90 euro krijg je een pakket voor twee personen.

BREAKING

Driegangen lunch aan 40 euro bij sterrenchef Timothy Goffin

SINT-KRUIS - In het gezellige restaurant Goffin vlakbij de Kruispoort kan je heerlijk tafelen. De chef Timothy kreeg eerder 1 Michelinster en kreeg 15/20 van Gault Millau.  

BREAKING

Au Venitien bestaat vijftig jaar in Blankenberge

BLANKENBERGE - Het restaurant Au Venitien in Blankenberge bestaat vijftig jaar. De zaak wordt gerund door Jurgen en Katrien die nog tot eind deze maand uitpakken met een driegangenmenu voor 45 euro met fazant als hoofdgerecht. 

BREAKING

Italiaanse topkeuken in Oostende

OOSTENDE - De Oostendenaars zijn bijzonder lovend over het restaurant Zaz Cuisine, een Italiaans visrestaurant in de Van Iseghemlaan in Oostende. 

BREAKING

Recensies Indische restaurants op Facebook Kookindi

BRUGGE - Op de Facebook pagina van Kookindi van Diya Janssens kan je voortaan recensies vinden van haar bezoeken aan Indische restaurants. Ze pakt regelmatig uit met kookworkshops bij u thuis maar ook nu zaterdag bij Fox Flambé in de Ezelstraat in Brugge.  

BREAKING

Monkey Eleven, een topadresje in Brugge

BRUGGE - In de Vlamingstraat in Brugge moet je zeker eens langs lopen bij Monkey Eleven. Het is één van de vele topadresjes in Brugge. 

BREAKING

Sabine heeft al jaren een band met gastronomie

LOPPEM - Sabine Goethals is geen onbekende. Ze is al jaren actief in de theaterwereld (waar ze heel wat jongeren de nodige knepen aanleerde om op de planken te staan), was al te zien op meerdere televisiezenders en heeft al jaren een band met gastronomie.  

BREAKING

Sabine Goethals uit Loppem mocht kookwedstrijd presenteren op Horecava Amsterdam

AMSTERDAM (NEDERLAND) - In het Rai Amsterdam is vandaag de horecabeurs Horecava gestart. Ze verwachten er de komende dagen heel wat bezoekers uit binnen- en buitenland. 

Bekijk volgende pagina