Gastronomie

BREAKING

Restaurant Breydel Deconinc pakt uit met lunch aan 18 euro

BRUGGE - Nog tot en met dinsdag 26 oktober pakt het Brugse restaurant Breydel De Coninc terug uit met een lunch aan 18 euro.  

Alle artikels

BREAKING

22 jarige Abel is eerste kok van België

BRUGGE - In de Hotelschool Spermalie in Brugge werd maandag de kookwedstrijd Club Prosper Montagné gehouden. Vijf finalisten moesten het tegen elkaar opnemen.  

BREAKING

Da'Smakt start morgen zondag pas om 12 uur

DAMME - Door de regen en de wind zal het culinaire festival Da'Smakt morgen zondag pas om 12 uur starten en niet om 10 uur zoals gepland. In de voormiddag wordt nog slecht weer verwacht. 

BREAKING

Nu maandag kookwedstrijd Eerste Kok van België

BRUGGE - Nu maandag 4 oktober wordt in de Hotelschool Spermalie in Brugge de kookwedstrijd Eerste Kok van België gehouden, een organisatie van de Club Prosper Montagné.  

BREAKING

Nu zondag Proevertjesmarkt in Leisele

LEISELE - Nu zondag is er in Leisele de elfde editie van de Proevertjesmarkt. Je kan er vanaf 11 uur terecht op de Markt. 

BREAKING

Gault&Millau lanceert nieuwe culinaire gids ‘een taste of Knokke-Heist’

KNOKKE-HEIST -  Gastronomie en Knokke-Heist zijn als peper en zout onlosmakelijk met elkaar verbonden. De nieuwe Gault&Millau gids wordt het culinaire referentiepunt van de badstad. Het bundelt, volledig onafhankelijk, een selectie van de betere culinaire adressen in Knokke-Heist in een nieuwe gids met informatieve teksten.

 

BREAKING

Taste of Grill zoekt verdelers voor hun dry rubs en sauzen

BRUGGE - Taste of Grill is een begrip geworden op feestjes met hun food truck. Ze serveren heerlijke ribbetjes, hamburgers en barbecue gerechten. Ze hebbenu nu ook hun eigen dry rubs en sauzen die op een ambachtelijke manier gemaakt worden.      

BREAKING

Babu opent vandaag in Gent

GENT - In de Sint-Pietersnieuwstraat in de buurt van de Vooruit openen Gert de Mangeleer en Joachim Boudens een nieuwe zaak. Ze zijn gekend van Hertog Jan, Less Eatery en Bar Bulot. 

BREAKING

Taste of Grill zoeken verdeelpunten voor hun kruiden en sauzen

BRUGGE - Taste of Grill uit Brugge, waar alles ambachtelijk gemaakt wordt, brengt dry rub (barbecue kruidenmix) en sauzen op de markt. Hun producten zijn bijzonder lekker van smaak. 

BREAKING

De bodemcultuurmosselen waren nog nooit zo vroeg

ZEELAND - De Zeeuwse bodemcultuurmosselen worden al verdeeld naar de horecazaken. Ze kunnen ze in prirmeur serveren. De mosselen zijn een maand vroeger dan verwacht.    

Bekijk volgende pagina