Gastronomie

BREAKING

De nieuwe herfstsuggesties bij Restaurant Noorderlicht

HOEKE - Na een vakantieperiode is Restaurant Noorderlicht terug open. Het restaurant is gelegen langs de Damse Vaart in deelgemeente Hoeke midden het poldergebied. 

Alle artikels

BREAKING

't Nieuw Walnutje pakt uit met nieuwe herfstkaart

BRUGGE - Het restaurant 't Nieuw Walnutje op het Walplein in Brugge is vanaf vandaag terug open na het deugddoend verlof. Vanaf vandaag start de herfstkaart.    

BREAKING

Tiende boek van Gido Van Imschoot is klaar

BRUGGE - De gekende wijnkenner Gido Van Imschoot heeft zijn tiende boek klaar. Nu donderdag wordt zijn boek over Piemonte gelanceerd. Daarbij is er aandacht voor gastronomie en wijnbouw.

BREAKING

Culinala start met kaas in het aanbod

SINT-KRUIS - De broodjeszaak Culinala op de hoek van de Fortuinstraat met de Veltemweg in Sint-Kruis pakt uit met een nieuw aanbod. Ze starten morgen met de verkoop van kaas. De koeltoog is al mooi aangevuld met een ruim aanbod.

BREAKING

Nicolas Tournay is eerste kok van Belgiƫ 2020

BRUGGE - In de Hotelschool Spermalie in Brugge werd vandaag de finale gehouden van de wedstrijd Eerste kok van België van de Club Prosper Montagné.

BREAKING

Anuga gestart in Keulen

KEULEN (DUITSLAND) - In het Duitse Keulen is de vakbeurs Anuga gestart. Er zijn 7.400 standhouders uit 100 verschillende landen. Er worden 150.000 bezoekers verwacht.  

BREAKING

Straks naar Damme Culinair

DAMME - Op en rond de Markt van Damme wordt vandaag het culinaire event Damme Culinair gehouden. Je zal er tal van specialiteiten kunnen kopen uit Damme maar ook uit het Brugse Ommeland waaronder de Brugge kazen van Milcobel.   

BREAKING

Culinair fashionweekend bij Pasta e Basta lokte al heel wat volk

BRUGGE - Ook morgen zondag is er nog het Culinair Fashionweekend van Pasta e Basta aan de Blauwe Toren in Brugge. Je kan de zaak vinden naast Wapa. Er kwam zaterdag al heel wat volk langs.  

BREAKING

Heerlijke pastagerechten van Puroo

ZEDELGEM - Het is vrijdagavond en voor wie het weekend wil starten met heerlijke pasta moet nog langs gaan bij Puroo aan de Torhoutsesteenweg in Zedelgem. De zaak is sinds enkele maanden open en al heel wat klanten hebben de weg gevonden naar de zaak. 

BREAKING

Morgen opent in Gent 100% glutenvrije bakkerij

GENT- Aan het Laurentplein in Gent opent morgen vrijdag een vestiging van de Franse bakkerij Chambelland. Het is een 100% glutenvrije bakkerij waar voor de patisserie gekozen wordt voor bio landbouw. 

Bekijk volgende pagina