Rommelmarkten

BREAKING

Geen Pleinfeesten dit jaar in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - De organisatoren van de Pleinfeesten in Sint-Andries annuleren hun rommelmarkt van zondag 17 mei in de buurt van de Jan Breydellaan. De feesten lokken jaarlijks heel wat volk en zouden dit jaar aan de zestiende editie toe zijn. 

Alle artikels

BREAKING

Sluis schrapt dit jaar Brocante aan de waterkant

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuws Vlaamse Sluis zal het event Brocante aan de waterkant dat voorzien was voor 7 juni niet doorgaan omwille van de Corona crisis. Ook Zeeland wordt nu getroffen met meer besmettingen.  

BREAKING

Nu zondag geen rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - Er is een verbod op het organiseren van rommelmarkten tot 5 april. Daardoor zal er nu zondag 22 maart geen overdekte rommelmarkt zijn in de vroegere fabriek van Den Eikel aan de Brugsesteenweg.

BREAKING

Geen indoor rommelmarkt in Zeepreventorium omwille van Corona virus

DE HAAN - De jaarlijkse indoor rommelmarkt in het Zeepreventorium in De Haan van zaterdag 21 en zondag 22 maart zal niet plaats vinden omwille van nieuwe maatregelen genomen omwille van het Corona virus. 

BREAKING

Vandaag naar de overdekte rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In Zwevezele kan je vandaag van 7 tot 17 uur naar de overdekte rommelmarkt in de vroegere fabriek Den Eikel aan de Brugsesteenweg.

BREAKING

Morgen zondag grote overdekte rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In de vroegere fabriek van Den Eikel aan de Brugsesteenweg in Zwevezele wordt morgen zondag een grote overdekte rommelmarkt gehouden. 

BREAKING

Nu zondag 8 maart overdekte rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - Nu zondag 8 maart is er een overdekte rommelmarkt in de vroegere fabriek Den Eikel aan de Brugsesteenweg in Zwevezele. 

BREAKING

Storm en regen, ideaal weer voor de overdekte rommelmarkt

ZWEVEZELE - Het wordt vandaag een dag met heel wat wind en regen, ideeaal om binnen iets op te zoeken. Je kan van 7 tot 17 uur naar de overdekte rommelmarkt met een aanbod op 3.000 vierkante meter. 

BREAKING

Nu zondag opnieuw rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - Nu zondag 23 februari is er terug rommelmarkt in de vroegere fabriek Den Eikel aan de Brugsesteenweg in Zwevezele.

BREAKING

Zestiende Pleinfeesten op zondag 17 mei

SINT-ANDRIES - Op zondag 17 mei zijn er voor de zestiende maal Pleinfeesten in en rond de Jan Breydellaan in Sint-Andries. Er is die zondag rommelmarkt en heel wat animatie.

Bekijk volgende pagina