Rommelmarkten

BREAKING

17e editie van Pleinfeesten op 4 juni

SINT-ANDRIES - In Sint-Andries wordt op zondag 4 juni de 17e editie gehouden van de Pleinfeesten. Er is dan rommelmarkt langs de Jan Breydellaan en zijstraten met een ruim aanbod.  

Alle artikels

BREAKING

Ook vandaag indoor rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - Ook vandaag is er indoor rommelmarkt in Zwevezele, dit in de gebouwen van de vroegere meubelfabriek de Eikel langs de Brugsesteenweg. Je kan er nog terecht tot 17 uur.     

BREAKING

Vandaag indoor rommelmarkt in Veurne

VEURNE - In de zaal Furnevent in Veurne is er vandaag een indoor rommelmarkt. Je kan er nog tot 17 uur terecht. Er is een ruim aanbod. Het gaat om een organisatie van de vzw Thailandia. Zij organiseren wekelijks rommelmarkten.  

BREAKING

Rommelmarkt in Dudzele op 21 en 22 januari

DUDZELE - In Zaal de Polder in Dudzele wordt op zaterdag 21 en zondag 22 januari 2023 een rommelmarkt gehouden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor standhouders. 

BREAKING

Nu zondag indoor rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In de vroegere meubelfabriek De Eikel langs de Brugsesteenweg in Zwevezele is er nu zondag terug een indoor rommelmarkt. Je kan er terecht vanaf 8.30 uur met een ruim aanbod. 

BREAKING

Nu zondag Zandfeesten in Brugge

BRUGGE - Nu zondag zijn er op het Zand in Brugge de Zandfeesten, de derde en laatste editie van deze zomer van de succesvolle rommel- en brocantemarkt. Het is de drukste editie want de meesten zijn terug van vakantie. Er is terug een ruim aanbod. 

BREAKING

Nu zondag terug indoor rommelmarkt in Den Eikel in Zwevezele

ZWEVEZELE - Nu zondag 11 september is er terug indoor rommelmarkt in Den Eikel in Zwevezele. Je kan er een ruim aanbod vinden.    

BREAKING

Nu zondag rommelmarkt in Balgerhoeke

BALGERHOEKE - In Balgerhoeke is er nu zondag 28 augustus een grote rommelmarkt. Van 6 tot 17 uur vind je de deelnemers in de Pastoor Bontestraat. 

BREAKING

Nu zondag grote rommelmarkt in Jabbeke

JABBEKE - In Jabbeke is er nu zondag 28 augustus een grote rommelmarkt in het dorpscentrum. Deze rommelmarkt is reeds aan de 32e editie toe. 

BREAKING

Berkenhof in Assebroek pakt uit met rommelmarkt in de tuin

ASSEBROEK - De service residentie Berkenhof in de Daverlostraat in Assebroek pakt op zondag 11 september uit met een rommelmarkt, dit in de tuin. 

Bekijk volgende pagina