Rommelmarkten

BREAKING

Geen rommelmarkt op 20 september in Veldegem

VELDEGEM - Op zondag 20 september was er een rommelmarkt gepland in Veldegem.

Alle artikels

BREAKING

Snuffelland start nu zondag opnieuw

WEELDE - De overdekte markt Snuffelland in Weelde Statie gaat nu zondag opnieuw van start. Ze zijn sinds 1988 een echt begrip maar lagen stil omwille van de lange Corona lockdown.   

BREAKING

Rommelmarkt in Beitem tijdelijk afgelast

ROESELARE - De stad Roeselare heeft een tijdelijk verbod gegeven voor de organisatie van de rommelmarkt in Beitem. Daar wordt wekelijks op zondag een grote rommelmarkt gehouden.

BREAKING

Vandaag geen rommelmarkt op Park Costa in Bredene

BREDENE - Op heel wat plaatsen stond aangekondigd dat er vandaag rommelmarkt zou zijn op Park Costa in Bredene. Door de Corona maatregelen werd die rommelmark afgelast. 

BREAKING

Morgen rommelmarkt op Klein Strand in Jabbeke

JABBEKE - Op het recreatiedomein Klein Strand in Jabbeke is er morgen vanaf 6 uur rommelmarkt. Je kan er terecht tot 18 uur.

BREAKING

Geen Pleinfeesten dit jaar in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - De organisatoren van de Pleinfeesten in Sint-Andries annuleren hun rommelmarkt van zondag 17 mei in de buurt van de Jan Breydellaan. De feesten lokken jaarlijks heel wat volk en zouden dit jaar aan de zestiende editie toe zijn. 

BREAKING

Sluis schrapt dit jaar Brocante aan de waterkant

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuws Vlaamse Sluis zal het event Brocante aan de waterkant dat voorzien was voor 7 juni niet doorgaan omwille van de Corona crisis. Ook Zeeland wordt nu getroffen met meer besmettingen.  

BREAKING

Nu zondag geen rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - Er is een verbod op het organiseren van rommelmarkten tot 5 april. Daardoor zal er nu zondag 22 maart geen overdekte rommelmarkt zijn in de vroegere fabriek van Den Eikel aan de Brugsesteenweg.

BREAKING

Geen indoor rommelmarkt in Zeepreventorium omwille van Corona virus

DE HAAN - De jaarlijkse indoor rommelmarkt in het Zeepreventorium in De Haan van zaterdag 21 en zondag 22 maart zal niet plaats vinden omwille van nieuwe maatregelen genomen omwille van het Corona virus. 

BREAKING

Vandaag naar de overdekte rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In Zwevezele kan je vandaag van 7 tot 17 uur naar de overdekte rommelmarkt in de vroegere fabriek Den Eikel aan de Brugsesteenweg.

Bekijk volgende pagina