Rommelmarkten

BREAKING

Morgen zondag rommelmarkt aan de Zeventorentjes in Assebroek

ASSEBROEK - Rond de Kinderboerderij de Zeven Torentjes in de Brugse deelgemeente Assebroek wordt morgen zondag een rommelmarkt gehouden met 400 plaatsen. Het aanbod zal dan ook ruim zijn. 

Alle artikels

BREAKING

Nu zondag terug indoor rommelmarkt in Den Eikel in Zwevezele

ZWEVEZELE - In Zwevezele is er nu zondag terug een indoor rommelmarkt in de vroegere fabriekshal van De Eikel aan de Brugsesteenweg. Er is een bijzonder ruim aanbod.  

BREAKING

Morgen zondag rommelmarkt in Ver Assebroek

ASSEBROEK - Morgen zondag is er een grote rommelmarkt in Ver Assebroek. De romelmarkt is een organisatie van de Chiro en vindt plaats in de Kerklaan en zijstraten.  De rommelmarkt loopt van 6 tot 18 uur. Er zijn de ganse namiddag oprtredens gepland. 

BREAKING

Vandaag rommelmarkt in Sint-Joris Nieuwpoort

SINT-JORIS - In Sint-Joris Nieuwpoort is er vandaag sinds 6 uur vanmorgen rommelmarkt. Je kan er nog terecht tot 17 uur. Er is een ruim aanbod. 

BREAKING

Volgende week dinsdag grote rommelmarkt in Grammene

GRAMMENE - In Grammene kan je volgende week dinsdag 15 augustus naar de rommelmarkt. Het is één van de grootste rommelmarkten van Vlaanderen. De organisatoren voorzien 850 standplaatsen. 

BREAKING

Avondrommelmarkt in Ertvelde

ERTVELDE - Op zaterdag  26 augustus is er in Ertvelde een avondrommelmarkt gepland naar aanleiding van de Oogstkermis. De rommelmarkt zal doorgaan in de Lindenlaan.  

BREAKING

Nu zondag rommelmarkt in Ramskapelle

RAMSKAPELLE - In Ramskapelle is er nu zondag een rommelmarkt gepland. De standen kan je van 8 tot 18 uur vinden tussen de Heistlaan en de horecazaak de Kruier.  

BREAKING

Vandaag rommelmarkt rond de molen in Sint Martens Latem

SINT MARTENS LATEM - Vandaag zondag is er een sfeerrommelmarkt rond de  molen van Sint Martens Latem.   

BREAKING

Rommelmarkt in Duinbergen op 3 en 4 juni

DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST) - De jaarlijkse grootse rommelmarkt in Duinbergen gaat door op zaterdag 3 en zondag 4 juni op het Sint-Michielsplein en in de Duinendreef, Meeuwendreef, Duinbergenlaan en Anemonenlaan (deel van het Sint-Michielsplein tot aan de zeedijk) van 8 uur tot 18 uur.

 

BREAKING

Op zaterdag 3 juni rommelmarkt op de Zeedijk in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Nu zaterdag 3 juni is er rommelmarkt op de Zeedijk in Zeebrugge, dit van 7 tot 17 uur.  

Bekijk volgende pagina