Rommelmarkten

BREAKING

Nu zondag rommelmarkt in Adegem

ADEGEM - In Adegem, deelgemeente van Maldegem, wordt nu zodag 18 juli een grote rommelmarkt gehouden op de parking van het Cultureel Centrum het Hogen Pad.    

Alle artikels

BREAKING

Op zondag 4 juli Zandfeesten in Brugge

BRUGGE - Op zondag 4 juli wordt Vlaanderens grootste rommel- en prondelmarkt gehouden. Alles vindt plaats op en rond het Zand. Na het overlijden van Eric Lowyck zet Hedwig Demeulenaere de organisatie verder.  

BREAKING

Geen rommelmarkt aan de Zeven Torentjes in juni

ASSEBROEK - De organisatoren van de jaarlijkse rommelmarkt aan de Zeven Torentjes in Assebroek van 20 juni hebben aangekondigd om hun event af te lassen. 

BREAKING

Geen rommelmarkt op 20 september in Veldegem

VELDEGEM - Op zondag 20 september was er een rommelmarkt gepland in Veldegem.

BREAKING

Snuffelland start nu zondag opnieuw

WEELDE - De overdekte markt Snuffelland in Weelde Statie gaat nu zondag opnieuw van start. Ze zijn sinds 1988 een echt begrip maar lagen stil omwille van de lange Corona lockdown.   

BREAKING

Rommelmarkt in Beitem tijdelijk afgelast

ROESELARE - De stad Roeselare heeft een tijdelijk verbod gegeven voor de organisatie van de rommelmarkt in Beitem. Daar wordt wekelijks op zondag een grote rommelmarkt gehouden.

BREAKING

Vandaag geen rommelmarkt op Park Costa in Bredene

BREDENE - Op heel wat plaatsen stond aangekondigd dat er vandaag rommelmarkt zou zijn op Park Costa in Bredene. Door de Corona maatregelen werd die rommelmark afgelast. 

BREAKING

Morgen rommelmarkt op Klein Strand in Jabbeke

JABBEKE - Op het recreatiedomein Klein Strand in Jabbeke is er morgen vanaf 6 uur rommelmarkt. Je kan er terecht tot 18 uur.

BREAKING

Geen Pleinfeesten dit jaar in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - De organisatoren van de Pleinfeesten in Sint-Andries annuleren hun rommelmarkt van zondag 17 mei in de buurt van de Jan Breydellaan. De feesten lokken jaarlijks heel wat volk en zouden dit jaar aan de zestiende editie toe zijn. 

BREAKING

Sluis schrapt dit jaar Brocante aan de waterkant

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuws Vlaamse Sluis zal het event Brocante aan de waterkant dat voorzien was voor 7 juni niet doorgaan omwille van de Corona crisis. Ook Zeeland wordt nu getroffen met meer besmettingen.  

Bekijk volgende pagina