Kerstevenementen

BREAKING

Ook Ieper meer dan de moeite in de winterperiode

IEPER - De stad Ieper heeft ook tijdens de winterperiode heel wat te bieden. Je kan er naar de kerstmarkt met ijspiste op de Markt maar ook de Last Post bijwonen 's avonds. 

Alle artikels

BREAKING

Nog tot en met morgen Winterfeesten in Sijsele

SIJSELE - Op het Kerkplein in Sijsele lopen nog tot en met morgen zondag de Winterfeesten. Vanavond is er een party met Studio Enjoy.

BREAKING

Ook de yachtbootjes aan Flandria en Coupure verlicht

BRUGGE - Niet alleen de stad deed heel wat moeite voor mooie kerstsfeer maar ook tal van handelaars en ook de eigenaars van yachtbootjes in de jachthavens Flandria aan de Katelijnebrug en aan de Coupure.   

BREAKING

Lovende commentaren op projecties op Vrijdagmarkt in Brugge

BRUGGE - Er zijn heel wat lovende commentaren op de projecties op de Vrijdagmarkt in het kader van Wintergloed. Brugge is bijzonder mooi aangekleed dit jaar voor de kerstperiode. Heel wat toeristen komen dan ook speciaal uit het buitenland naar Brugge.

BREAKING

Kerstshoppingweekend in Torhout

TORHOUT - In Torhout wordt vandaag en morgen zondag het kerstshoppingweekend gehouden. Je kan er de foodtruck Fines Herbes vinden aan het Pomphuys. 

BREAKING

Vandaag kerstmarkt in Sint-Jozef

BRUGGE - Vandaag wordt aan de kerk van Sint-Jozef een kerstmarkt gehouden. Vanaf 14 uur gaan ze van start. Er zijn heel wat standjes met lekkers gaande van drankjes tot hapjes.  

BREAKING

Brugge verwacht terug topweekend

BRUGGE - Brugge verwacht terug een druk topweekend met de kerstshopping. Heel wat Britten en Nederlanders kiezen voor een weekendje Brugge.

BREAKING

Morgen zaterdag kersthappening in Assebroek

ASSEBROEK - Morgen zaterdag wordt op het Gaston Roelandtsplein in Assebroek een kersthappening gehouden. 

BREAKING

Paarden en koetsen in kerstsfeer te Brugge

BRUGGE - In Brugge kunt u ook in deze periode een mooi tochtje maken met paard en koets. In de eindejaarsperiode zijn zowel de paarden als de koetsen helemaal in de sfeer van Kerst

BREAKING

Route 66 op Kersthappening Blankenberge

BLANKENBERGE - De kindermolen Route 66 is de komende weken te vinden op de Kersthappening op het Leopold III plein in Blankenberge. 

Bekijk volgende pagina