Kerstevenementen

BREAKING

Vandaag kerstmarkt Innerwheel Oostende in Thermae Palace Hotel

OOSTENDE - In het Thermae Palace Hotel kan je vandaag vanaf 11 uur naar de kerstmarkt van Inner Wheel Oostende met heel wat leuke geschenken maar ook lekkere delicatessen. In de bistro kan je genieten van heerlijke gerechten maar ook van gebak. 

Alle artikels

BREAKING

Kerstmarkt op 17 december in Sint-Pieters

BRUGGE - Op zaterdag 17 december organiseert Sint-Pieters Connected hun kerstmarkt op het plein aan de Sint-Pauluskerk in Sint-Pieters. Er is kerstmarkt met tal van standen van plaatselijke verenigingen, het bezoek van de Kerstman en tal van live optredens.   

BREAKING

Foor gestart op het Zand in Brugge

BRUGGE - Op het Zand is vandaag de Winterfoor gestart. Je kan er onder meer het lunapark Playtime vinden waarbij heel wat mooie prijzen te winnen zijn die te bewonderen zijn in de kerstetalage van het lunapark. 

BREAKING

Brugge is klaar voor enkele drukke weken

BRUGGE - In Brugge belooft het de komende weken terug druk te worden. Er is de kerstshopping met heel wat kerstbomen en verlichting, er zijn de kerstmarkten op de Markt en het Simon Stevinplein, de winterbar en schaatspiste aan het Minnewater, het lichtparcours van Wintergloed en de foor op het Zand.  

BREAKING

Naar de kerstmarkt in Keulen

KEULEN (DUITSLAND) - In Keulen zijn de vijf kerstmarkten in het centrum van de stad van start gegaan. Op vijf verschillende pleinen vind je tal van standhouders, bierstubes en ijspiste. Deze kerstmarkt lokt heel wat Vlamingen. Tal van busmaatschappijen organiseren ook daguitstappen naar de kerstmarkt in Keulen.    

BREAKING

Volgend weekend start van Winterland in Hasselt

HASSELT - In Hasselt start volgende week vrijdag Winterland. Het event zal duren tot en met 8 januari 2023 en zal doorgaan op het Kolonel Dusartplein.  

BREAKING

Lisa del Bo viert kerst in Brugge

BRUGGE - De VBRO pakt op zaterdag 10 december uit met een concert met Lisa del Bo. Ze zingt de mooiste kerstliederen. Ze komt naar Brugge in het gezelschap van Bart Herman en het Zuid-Afrkiaans Bloemfontein Kinderkoor.  

BREAKING

Owla pakt in december uit met kerstmarkt

BRUGGE - In de vroegere kerk in het Bilkske, Owla, wordt van 19 tot en met 23 december een kerstmarkt gehouden. Ze zoeken nog naar standhouders voor die vijf dagen. 

BREAKING

Nog standhouders gezocht voor Midwinterfeest in Brugge

BRUGGE - Op zondag 11 december is er Midwinterfeest in Brugge langs de Rolweg. Je kan er ambachtelijke producten kopen om onder de kerstboom te leggen. Ze zoeken nu nog naar extra standhouders voor deze unieke kerstmarkt. 

 

BREAKING

Nieuw Gemeentehuis plant opnieuw kerstmarktje

ASSEBROEK - Caroline van Café Het Nieuw Gemeentehuis op het Gaston Roelandtsplein in Assebroek plant ook dit jaar terug een kerstmarktje. Het staat gepland voor het weekend van 17 en 18 december. 

Bekijk volgende pagina