Evenementen

BREAKING

Geen jaarmarkt en Winterfoor in Geraardsbergen dit jaar

GERAARDSBERGEN - Omwille van de Coronamaatregelen worden ook dit jaar een aantal events geschrapt in Geraardsbergen.

Alle artikels

BREAKING

Gent wil nog dit jaar Lichtfestival organiseren

GENT - De stad Gent wil nog dit jaar het Lichtfestival organiseren. Het was gepland eind januari maar omwille van de Coronamaatregelen werd het afgelast.

BREAKING

Geen Auto Retro eind deze maand in Roeselare

ROESELARE - Er komt eind deze maand geen nieuwe editie van Auto Retro in Roeselare. Het was gepland op 30 en 31 januari maar omwille van de coronamaatregelen kan het niet doorgaan.  

BREAKING

Flanders Horse Expo verschuift naar najaar

GENT - De organisatoren van de Flanders Horse Expo hebben hun organisatie verplaatst naar het najaar. Het staat jaarlijks gepland in de maand maart. 

BREAKING

Ros Beiaardommegang uitgesteld naar mei 2022

DENDERMONDE - De Ros Beiaardommegang in Dendermonde zal ook volgend jaar niet georganiseerd worden omwille van de Corona maatregelen. Er is nog vrees om veel volk samen te brengen.

BREAKING

Dit weekend 9000 boeken in Gent

GENT - Als altenatief voor de afgelaste Boekenbeurs in Antwerpen wordt dit weekend 9000 boeken gehouden. Op zestien verschillende locaties in de stad kan je lezingen en signeersessies bijwonen. 

BREAKING

Event Le Manoir moet Hof en Huis dit jaar vervangen

BEERNEM - De expo Hof en Huis kon dit jaar niet doorgaan omwille van Corona maatregelen. Er werd telkens gezocht naar andere data. Nu werd beslist om een mini versie te organiseren op de site van Le Manoir aan de Fortstraat in Beernem.   

BREAKING

Le Manoir vervangt Hof en Huis dit jaar

BEERNEM - De organisator van het event Hof en Huis moest omwille van de Corona maatregelen alles uitstellen naar mei 2021. Toch wil de organisator niet stil blijven zitten en met de exposanten in zee gaan voor Le Manoir wat zal doorgaan in de Fortstraat in Beernem. 

BREAKING

Tweede editie van Barrio Tilo in Sijsele

SIJSELE - Tijdens het laatste weekend van september vindt in Sijsele de tweede editie van Barrio Tilo plaats op het Lindenplein. Ze verwachten dit jaar topbands die komen optreden. Van vrijdag tot en met maandag zijn de foorattracties open. 

BREAKING

Nu zaterdag avondmarkt in Wingene

WINGENE - Nu zaterdag wordt er avondmarkt gehouden in Wingene naar aanleiding van het kermisweekend waarvoor ook de foor Corona proof zal kunnen doorgaan.  

Bekijk volgende pagina