Evenementen

BREAKING

Le Manoir vervangt Hof en Huis dit jaar

BEERNEM - De organisator van het event Hof en Huis moest omwille van de Corona maatregelen alles uitstellen naar mei 2021. Toch wil de organisator niet stil blijven zitten en met de exposanten in zee gaan voor Le Manoir wat zal doorgaan in de Fortstraat in Beernem. 

Alle artikels

BREAKING

Tweede editie van Barrio Tilo in Sijsele

SIJSELE - Tijdens het laatste weekend van september vindt in Sijsele de tweede editie van Barrio Tilo plaats op het Lindenplein. Ze verwachten dit jaar topbands die komen optreden. Van vrijdag tot en met maandag zijn de foorattracties open. 

BREAKING

Nu zaterdag avondmarkt in Wingene

WINGENE - Nu zaterdag wordt er avondmarkt gehouden in Wingene naar aanleiding van het kermisweekend waarvoor ook de foor Corona proof zal kunnen doorgaan.  

BREAKING

Geen Fleuramour dit jaar in Bilzen

BILZEN - In het domein van Alden Biesen is er dit jaar in september geen Fleuramour. Het event is uitgesteld tot in 2021.

BREAKING

Lazy Sunday in Diksmuide

DIKSMUIDE - Naar aanleiding van de vele staycations pakt Diksmuide uit met Zomeren op de Markt. De ganse week is er dagelijks wat te beleven. Ook vandaag kan je terug een leuke dag beleven in de boterstad.

BREAKING

Werk van Koksijdse kunstenaar William Sweetlove in het Nederlandse Arcen

ARCEN (NEDERLAND) - De Kasteeltuinen van Arcen in Nederlands Limburg lokken jaarlijks heel wat volk. Nog tot november kan je er werk gaan bewonderen van de gekende kunstenaar Willaim Sweetlove, geboren in Oostende en nu woonachtig in Koksijde. 

BREAKING

Geen Hof en Huis meer dit jaar omwille van Corona

TORHOUT - Het event Hof en Huis kan dit jaar niet meer georganiseerd worden omwille van de Corona maatregelen. Al meerdere malen werd het event uitgesteld en nu was het tweede weekend van september gepland. 

BREAKING

Ganse zomer expo 75 jaar Suske en Wiske in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge is er de ganse zomer de expo 75 jaar Suske en Wiske. De expo start op 1 juli en zal plaats vinden op verschillende locaties gespreid over de badstad.   

BREAKING

Geen sneukeltoer dit jaar in Adegem

ADEGEM - Omwille van de Corona maatreglen heeft de Landelijke Gilde de 25e editie van hun sneukeltoer geschrapt van de kalender. Die toer was gepland op 5 juli. 

BREAKING

Twee alternatieve data voor Hof en Huis in Torhout

TORHOUT - De organisatoren van de expo Hof en Huis in het kasteeldomein d' Aertrycke in Torhout hebben voor dit jaar 165 deelnemers. Ze willen dan ook hun event op een veilige manier laten doorgaan. De geplande editie moest omwille van Corona uitgesteld worden.  

Bekijk volgende pagina