Evenementen

BREAKING

Gent telt al af voor jubileumeditie van hun Lichtfestival

GENT - In Gent tellen ze af voor hun jublieumeditie van hun Lichtfestival. Van 10 tot 14 november is er de vijfde editie met lichtinstallaties op 36 verschillende locaties. 

Alle artikels

BREAKING

Bredene een week lang in het teken van Halloween

BREDENE - In Bredene zal de herfstvakantie in het teken staan van Halloween. Er valt die week heel wat te beleven. 

BREAKING

China Light keert deze winter terug naar Zoo Antwerpen

ANTWERPEN - China Light, het lichtfestival met dit jaar als thema Alice in Wonderland, keert deze winter terug naar de Zoo Antwerpen. Van 3 december tot 16 januari  2022 is het dagelijks te bewonderen. 

BREAKING

Terug een Golden Years fuif dit jaar

SINT-KRUIS - Na een onderbreking door Corona kan de Golden Years fuif eindelijk terug doorgaan. Die staat gepland op 27 november en zal plaats vinden in het Schuttershof in Sint-Kruis waar destijds alles gestart is.  

BREAKING

Shantykoor viert 20 jarig bestaan met optreden

BLANKENBERGE - Het Shantykoor van Blankenberge bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd met een concert in de Saveryszaal van het Casino. Sinds 2000 brengt het koor de traditionele zeemansliederen.     

BREAKING

Vanaf volgende week zondag terug rommelmarkt in de Eikel in Zwevezele

ZWEVEZELE - Al vele jaren zijn de rommelmarkten in de Eikel in Zwevezele een begrip. Er komt telkens heel wat volk voor het zeer ruime aanbod. 

BREAKING

Nieuwpoort heeft deze maand heel wat te bieden

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort hebben ze deze maand heel wat te bieden. Er is de maand van de garnaal waarbij toerisme Nieuwpoort een handige brochure heeft met tips over de Nieuwpoortse garnalen.   

BREAKING

Da'Smakt start morgen zondag pas om 12 uur

DAMME - Door de regen en de wind zal het culinaire festival Da'Smakt morgen zondag pas om 12 uur starten en niet om 10 uur zoals gepland. In de voormiddag wordt nog slecht weer verwacht. 

BREAKING

Twee koopweekends in Brugge

BRUGGE - Het Brugs Handelscentrum pakt dit en volgend weekend uit met koopweekends met voorstelling van de nieuwste herfst- en wintercollectie. Dit weekend houden ook de handelaars van de Smedenstraat hun koopweekend. Het wisselvallige weer zal heel wat volk lokken naar de winkels.    

BREAKING

Morgen dag van de klant in de bib van De Haan

DE HAAN - Het is morgen dag van de klant, ook in de bibliotheek. Er is de ganse dag heel wat te beleven. In de voormiddag is er de opening van de vernieuwde jeugdafdeling.  

Bekijk volgende pagina