Evenementen

BREAKING

Deinze morgen voor de 91e maal paardenhoofdstad

DEINZE - In Deinze staat morgen zondag alles in het teken van het paard. Ze worden voor de 91e maal de paardenhoofdstad. Er zijn prijskampen gepland vanaf 9.30 uur.  

Alle artikels

BREAKING

Nog tot en met morgen Bis beurs in Gent

GENT - In Flanders Expo is er nog tot en met morgen de Bis beurs. Kandidaat bouwers en verbouwers kunnen er onder één dak alle specialisten vinden uit de bouwsector.

BREAKING

Buren bij Kunstenaars in Houtave

HOUTAVE - In Houtave, deelgemeente van Zuienkerke, kan je volgend weekend op zeven verschillende adressen genieten van diverse kunstdisciplines.  

BREAKING

Komend weekend Tuindagen van Beervelde

LOCHRISTI - Komend weekend is er in Lochristi de Tuindagen van Beervelde. In het prachtige parkdomein kan je van vrijdag tot en met zondag 230 exposanten vinden.  

BREAKING

Van donderdag tot en met zondag Zoute Grand Prix

KNOKKE-HEIST - Van donderdag 10 tot en met zondag 13 oktober worden heel wat liefhebbers van oldtimers verwacht in Knokke-Heist. Vier dagen lang is er heel wat te beleven. 

BREAKING

Kunstkring Iris stelt tentoon in Brugge

BRUGGE - In de Brugotta Hall op de Burg in Brugge is de expo gestart van Kunstkring Iris. Negen leden van deze Brugse kunstkring stellen tentoon.

BREAKING

Nu zondag Damme Culinair

DAMME - Nu zondag wordt Damme Culinair gehouden. Het culinaire event verwacht heel wat volk. Je kan er heel wat Damse specialiteiten kopen maar ook vanuit de ruime regio.  

BREAKING

Gezellig binnen op deze kletsnatte zondag

WEST-VLAANDEREN - Het weer is een tegenvaller vandaag want het gaat flink waaien ren regenen. Toch kan je heel wat events indoor beleven vandaag. 

BREAKING

Vandaag Dag van de Landbouw

LAPSCHEURE - In de Damse deelgemeente Lapscheure zet het Hof ter Driehoek de deuren open voor een bezoek. Je kan er tevens ook terecht in de hoeveslagerij waarmee ze in september vorig jaar gestart zijn.    

BREAKING

Male waar wij Wonen viert 40 jarig bestaan met jubileumconcert

SINT-KRUIS - De parochiale werkgroep Male waar wij Wonen organiseert op vrijdag 4 oktober een jubileumconcert ter gelegenheid van hun 40 jarig bestaan. 

Bekijk volgende pagina