Regio

Vrijdagmarkt in Sleidinge verplaatst omwille van kermisweekend

SLEIDINGE - Van vrijdag 29 september tot en met maandag 2 oktober is er terug kermis in Sleidinge. De attracties kan je vinden op het Wilfried Martensplein. Omwille van de kermis wordt de vrijdagmarkt verplaatst. 

De markt zal dan doorgaan in de Schoolstraat in Sleidinge. 

Bron: Foto©Gemeente Evergem

Bekijk Ook

BREAKING

Momenteel geen kusttrams tussen Oostende en Knokke

OOSTENDE/KNOKKE - Door en technische storing rijden momenteel geen kusttrams tussen  Oostende en Knokke, dit in beide richtingen.   

BREAKING

Zware woningbrand in Merelbeke met één dodelijk slachtoffer

MERELBEKE - In de Roskamstraat in Merelbeke is er vanmorgen vroeg een zware woningbrand met één dodelijk slachtoffer. 

BREAKING

Terug schaatsen in Sluis vanaf 16 december

SLUIS - Van 16 december tot en met 7 januari 2024 kan je terug schaatsen in Sluis. De ijspiste keert terug. Voor de kleinsten is er een aparte schaatsbaan met de nodige hulpmiddelen. Je zal er dagelijks terecht kunnen van 11 tot 22 uur.   

BREAKING

Treinen tussen Melle en Gontrode rijden met vertraging

MELLE/GONTRODE - De treinen tussen Melle en Gontrode lopen momenteel vertraging op. De oorzaak is een verstoring van een spoorwegovergang. 

BREAKING

Winters Nieuwpoort van start

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort gaat dit weekend Winters Nieuwwpoort van start. De winterchalet Chez Babette opent voor de derde maal de deuren. Vanavond is er een après ski party. De winterchalet met wintercarrousel kan je vinden in de Lombardstijdestraat naast de schildpad.  

BREAKING

Koude morgen met eerste sneeuwbuien

BRUGGE - Het was vanmorgen bijzonder koud bij het ontwaken. Aan de kust en in Brugge vielen al de eerste sneeuwbuien.  Door de koude ondergrond bleef de sneeuw snel overal liggen. 

BREAKING

Vandaag snelheidscontrole in Antwerpen

ANTWERPEN -  In Antwerpen wordt er regelmatig gecontroleerd op snelheid. 

BREAKING

Bredene is klaar voor de winter

BREDENE - In Bredene is de gemeente klaar voor de winter. Dag en nacht kunnen de gemeentelijke diensten ingezet worden voor de gladheidsbestrijding. Ze strooien de drukst bereden wegen zodat het strooizout snel werking heeft.

BREAKING

Marc en Josiane vierden gouden huwelijksjubileum

KNOKKE-HEIST -  Het echtpaar Marc Emonts-gast en Josiane Morel vierden in het Hotel Britannia in Knokke-Heist hun gouden huwelijksjubileum. Hij was piloot en later de CO van de Luchtmachtbasis in Koksijde. Hun hobby is golf spelen. 

BREAKING

Medewerkers Interbad verkopen zelf gebakken wafeltjes voor Warmste Week

SINT-KRUIS - De medewerkers van het zwembad Interbad in Sint-Kruis verkopen vanaf nu maandag zelfgebakken wafeltjes ten voordele van de Warmste Week. Ze zullen de wafeltjes hebben in twee soorten met keuze tussen vanille en chocolade. 

Bekijk meer gerelateerde artikels