Regio

Nieuw woonzorgcentrum heeft geen wegwijzer

BRUGGE - Het nieuwe Mintus woonzorgcentrum Sint-Pietersmolenwijk is niet aangeduid terwijl nieuwe bezoekers moeten zoeken naar het gebouw. 

Bjorn De Windt klaagt het tekort aan bewegwijzering aan. De Sint-Pietersplas wordt aangeduid maar het woonzorgcentrum niet. 

Bron: Foto©BDW

Bekijk Ook

BREAKING

Medewerkers Interbad verkopen zelf gebakken wafeltjes voor Warmste Week

SINT-KRUIS - De medewerkers van het zwembad Interbad in Sint-Kruis verkopen vanaf nu maandag zelfgebakken wafeltjes ten voordele van de Warmste Week. Ze zullen de wafeltjes hebben in twee soorten met keuze tussen vanille en chocolade. 

BREAKING

The Legends Free Tours organiseren zondag Sinterklaasfeest

BRUGGE - The Legends Free Tours organiseren nu zondag een Sinterklaasfeest in de Brouwerij Bourgogne de Flandres in de Kartuizerinnestraat in Brugge. De kinderen kunnen er bij de Sint gaan terwijl de ouders de brouwerij bezoeken.  

BREAKING

Sinterklaas te gast bij Kinderboerderij de Zeven Torentjes

ASSEBROEK - De Kinderboerderij de Zeven Torentjes in Assebroek verwacht morgen zaterdag Sinterklaas op hun site. De Sint wordt er verwacht rond 14 uur. De kinderen kunnen hem hun wensen vertellen en samen met de Sint op de foto gaan. 

BREAKING

Brugge terug op het kleine scherm

BRUGGE - Brugge was vanavond terug te zien op het kleine scherm. In het weerbericht was een foto van de Dyver te zien die Frank Vergucht vrijdagmorgen had gemaakt tijdens zijn ronde om een mooie weerfoto te vinden. 

BREAKING

Morgen zaterdag kerstconcert in Snellegem

SNELLEGEM - In Snellegem is er morgen zaterdag een kerstconcert met optreden van Filip Bollaert en Isabelle A.  

BREAKING

Treinen tussen Poperinge en Ieper niet langer meer met vertraging

IEPER/POPERINGE - Tussen Ieper en Poperinge rijden de treinen niet langer meer met vertraging. De oorzaak was een storing van de seinen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels