Regio

Ook Slecht Weer Vandaag ontbreekt niet aan Kasteel van Sinterklaas

BRUGGE - Het Kasteel Ten Berghe in Brugge lokt dezer dagen heel wat bezoekers met het Kasteel van Sinterklaas. De kinderen komen er door heel wat ingerichte kamers om tenslotte bij de Sint te komen. Op het Sinterklaasplein kan je in het weekend genieten van frietjes maar ook Slecht Weer Vandaag ontmoeten, het paard van de Sint.   

De rondleidingen in het Kasteel van Sinterklaas zijn volledig uitverkocht. 

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling by Frank

Bekijk Ook

BREAKING

Carnavalsfoor in Aalst van 10 tot 26 februari

AALST - In Aalst is er van 10 tot en met 26 februari Carnavalsfoor op zes verschillende locaties in de stad. Ze verwachten maar liefst 110 attracties. Op zondag 19 februari trekt de stoet door de straten van Aalst. Het parcours van de stoet is zeven kilometer lang.     

BREAKING

Nu zondag huwelijksbeurs in Hotel Van der Valk in Beveren

BEVEREN - Nu zondag wordt in het Hotel Van der Valk in Beveren voor de 13e maal een huwelijksbeurs gehouden. Je kan er alle specialisten in huwelijken onder één dak vinden. De toegang is volledig gratis. 

BREAKING

Naar de zaterdagmarkt in Brugge

BRUGGE - Morgen zaterdag is het terug de wekelijkse marktdag op het Zand in Brugge. Op die markt vind je Marie Christine en Philippe met hun heerlijke hamburgers en braadworsten. Ze hebben een vast publiek op de wekelijkse markten op woensdag en zaterdag.  

BREAKING

De Voorleesbende te gast in de bib in Brugge

BRUGGE - De Voorleesbende was te gast in de bibliotheek de Biekorf in Brugge. Het gaat om jong volwassenen met een beperking die komen voorlezen voor kinderen. Zo brengen ze kinderen in contact met mensen met een beperking en dit op een laagdrempelige manier.  

BREAKING

Eerste Circulair Festival in Brugge

BRUGGE - In Brugge wordt dit weekend de eerste editie gehouden van het Circulair Festival. In de Korf in de Naaldenstraat zijn er morgen zaterdag tal van workshops.  

BREAKING

Koksijde zoekt uitbater paardenmolen

KOKSIJDE - In Koksijde zoekt de gemeente een kandidaat uitbater met een paardenmolen. Die betaalt 3.000 euro per jaar. Ze krijgen een concessie voor drie jaar.   

BREAKING

Brugge Dialoogstad met dialoogtafels

BRUGGE - De Stad Brugge hield in het Stadhuis de dialoogtafels. Het was reeds de vijfde maal dat mensen in armoede samen kwamen voor dialoog rond armoede. De Stad en het OCMW luisteren dan naar mensen in armoede maar ook verenigingen die het opnemen voor mensen in armoede.

Bekijk meer gerelateerde artikels