Regio

Komend weekend kermis in Torhout

TORHOUT - In Torhout is het komend weekend de jaarlijkse foor. De attracties zijn verspreid over de stad met attracties voor jong en oud. De foor start nu zaterdag 20 augustus en blijft tot woensdag 24 augustus. 

Op maandag 22 augustus om 16 uur verwachten ze de Paw Patrols en op woensdag 24 augustus zal er het traditionele vuurwerk zijn. Je kan op de foor onder meer het eendjesspel Ducktail vinden maar ook het schietkraam Gunsmoke. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Duvelorium zoekt barverantwoordelijke

BRUGGE - Duvelorium van het Historium op de Markt in Brugge is op zoek naar een barverantwoordelijke. Het gaat om een tijdelijke job met optie voor een vast contract. Ze zoeken naar iemand met minimum twee jaar ervarring.   

BREAKING

Afscheidswandeling op Westerstaketsel in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge hebben enkele honderden mensen deelgenomen aan de afscheidswandeling van het Westerstaketsel. Piet Devriendt van Restaurant Oesterput had opgeroepen om deel te nemen. Heel wat Blankenbergenaars gingen in op de uitnodiging.   

BREAKING

Komend weekend geen treinen tussen Denderleeuw en Geraardsbergen

DENDERLEEUW/GERAARDSBERGEN - Komend weekend wordt er gewerkt aan de sporen op de spoorlijn tussen Denderleeuw en Geraardsbergen. Er zullen dan ook geen treinen rijden.  

BREAKING

Volgend jaar rampoefeningen op het spoor

WEST- VLAANDEREN - West-Vlaanderen maakt zich op voor een reeks rampoefeningen in 2024 met betrekking tot spoorwegrisico's. Dit initiatief komt naar aanleiding van de ontwikkeling van een nieuw Bijzonder Nood- en Interventieplan (BNIP) Spoorwegongevallen. 

BREAKING

Nachtelijke brand in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - In de nacht van dinsdag op woensdag werd iets na 1 uur de brandweer opgeroepen naar Sint-Andries. Het ging om een zware brand in een villa.

BREAKING

Stad Brugge vraagt aan gidsen respecteren van politieverordening

BRUGGE - Het stadsbestuur van Brugge heeft gidsenverenigingen aangeschreven om hun leden eraan te herinneren de geldende politieverordening te respecteren tijdens toeristische wandelingen. Recente meldingen van bewoners en de politie wijzen op enkele gidsen die zich niet aan de regels houden. 

BREAKING

Broodjeszaak Culinala kan ook grote bestellingen aan

SINT-KRUIS - De broodjeszaak Culinala op de hoek van de Fortuinstraat met de Veltemweg in Sint-Kruis kan ook grote bestellingen aan. Olivier mag voortaan de belegde broodjes leveren aan het LTI in Oedelem. 

BREAKING

Nu zaterdag Boksgala in Brugge

BRUGGE - Nu zaterdag 30 september is er Boksgala in het BMCC op het Beursplein in Brugge. Er staan zeven profkampen op het programma. Voor aanvang van de boks is er een optreden van Jan The Man & Friends.  

BREAKING

Nachtelijke brand in De Haan

DE HAAN - Langs de Ringlaan Noord is er dinsdagmorgen vroeg brand uitgebroken in een woning. De bewoners, een vrouw en haar twee kinderen konden tijdig de brandende woning verlaten.    

BREAKING

Nu zondag Open Bedrijvendag

BELGIE  - Nu zondag 1 oktober 2023 opent Voka Open Bedrijvendag opnieuw de deuren van talloze bedrijven in België. Dit evenement biedt een unieke kans om de passie en expertise van verschillende deelnemende bedrijven te ontdekken, inzicht te krijgen in hun dagelijkse operaties en zelfs te zien waar vrienden en familieleden werken.

Bekijk meer gerelateerde artikels