Regio

Komend weekend kermis in Torhout

TORHOUT - In Torhout is het komend weekend de jaarlijkse foor. De attracties zijn verspreid over de stad met attracties voor jong en oud. De foor start nu zaterdag 20 augustus en blijft tot woensdag 24 augustus. 

Op maandag 22 augustus om 16 uur verwachten ze de Paw Patrols en op woensdag 24 augustus zal er het traditionele vuurwerk zijn. Je kan op de foor onder meer het eendjesspel Ducktail vinden maar ook het schietkraam Gunsmoke. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Kokirina stelt vandaag nieuw kookboek voor

BRUGGE - Sabrina en Steven van het Kookatelier Kokirina stellen vandaag hun nieuwste kookboek voor. Hun dochter zorgde voor de nodige foto's. In het boek staan 100 recepten van ontbijt tot dessert met gezonde gerechten bereid met een Thermomix. 

BREAKING

Vandaag kerstmarkt Innerwheel Oostende in Thermae Palace Hotel

OOSTENDE - In het Thermae Palace Hotel kan je vandaag vanaf 11 uur naar de kerstmarkt van Inner Wheel Oostende met heel wat leuke geschenken maar ook lekkere delicatessen. In de bistro kan je genieten van heerlijke gerechten maar ook van gebak. 

BREAKING

Wintergloed lichtparcours haalt nationale en regionale televisie

BRUGGE - Het lichtbelevingsparcours van Wintergloed in Brugge kwam zaterdagavond aan bod op de nationale en regionale televisie. Met de promotie in de journaals verwacht Brugge de komende dagen nog meer volk. Vorig jaar moest het Covid Safe ticket nog vertoond worden op de kerstmarkten.  

BREAKING

Restaurant de Middenstand in Brugge pakt terug uit met eindejaarsfolder

BRUGGE - Het Restaurant de Middenstand op het Zand in Brugge pakt terug uit met een take away service voor de komende feestdagen. Je kan er kiezen uit soepen en voorgerechten en als hoofdgerechten bereidingen met hert en fazant.  

BREAKING

Avanti Brugge won op Kortrijk Spurs

BRUGGE/KORTRIJK - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge moest zaterdagavond naar Kortrijk Spurs op verplaatsing. Ze kwamen vanavond terug met de overwinning. Ze gingen er winnen met 67-103 cijfers.   

BREAKING

Morgen zondag naar de kapper in Varsenare

VARSENARE - Aan de Oude Dorpsweg in Varsenare kan je ook morgen zondag naar de kapper. De King Barbershop is open vanaf 9 uur en je kan er langs gaan zonder afspraak. 

BREAKING

Morgen nog Black Week promotie bij Auping Store Brugge

BRUGGE - Morgen zondag kan je naar de Auping Store in de Smedenstraat in Brugge. De store is open vanaf 13 uur. Het is morgen de laatste dag voor de Black Week promoties.  

BREAKING

Kerstshopping bij Boudoir Boutique in Brugge

BRUGGE - In de Boudoir Boutique in de Wollestraat in Brugge moet je zeker eens binnenlopen voor een leuk geschenk voor de komende feestdagen. Het is een vrouwvriendelijke shop waar je de zintuigen kan laten prikkelen. 

BREAKING

Vanaf volgende week Winterpret in Blankenberge

BLANKENBERGE - Van 2 december tot en met 8 januari 2023 is er Winterpret op het Leopold III plein in Blankenberge. Er zal terug heel wat te beleven zijn in de badstad. Op 2 december starten ze met een optreden van Sergio. 

BREAKING

De Zevende Dag morgen op Canvas

BRUSSEL - Het programma De Zevende Dag zal morgen uitzonderlijk te zien zijn op Canvas. Alles heeft te maken met het WK voetbal. De Rode Duivels komen morgen zondag uit tegen Marokko. 

Bekijk meer gerelateerde artikels