Regio

Nu vrijdag afscheid van Monique van Frituur Memling

BRUGGE - In het crematorium de Blauwe Toren in Brugge wordt nu vrijdag afscheid genomen van Monique Dezutter. De vrouw was 84 en was gekend als frituuruitbaatster van de Memling in de Hoogstraat in Brugge. Ze runde haar frituur van 1972 tot in 2005.   

De frituur was dagelijks open tot in de vroege uurtjes. Haar steak Memling was bijzonder lekker met een zelf bereide saus waarin heel wat kruiden vervat zaten. Toen de meeste Bruggelingen al aan het knorren waren stond Monique nog frieten en steaks te bakken. Na het uitgaan was het voor velen een vast adres. Ze had klanten in alle lagen van de bevolking. Aan de familie bieden wij ons medeleven aan. 

Bron: Foto©Pixabay

Bekijk Ook

BREAKING

Fietspad langs Bargeweg in Brugge klaar, rijweg nog niet

BRUGGE - In Brugge blijven de werken aan de Bargeweg duren. De rijweg is nu nog niet klaar. Het fietspad is wel al klaar. 

BREAKING

Banners voor Golden Years Foute Party in straatbeeld

BRUGGE - Op tal van plaatsen in Brugge verschijnen de banners voor de Golden Years Foute Party. De fuif is gepland op 5 november in het Entrepot. De organisatoren hopen dat er na de jaren van Corona terug heel wat volk zal komen.     

BREAKING

Druk weekend op de busparking Katelijne

BRUGGE - Al twee dagen is het bijzonder druk op de parking voor de bussen aan de Katelijnebrug. Dat was al van voor Corona geleden. Zaterdag waren er bijzonder veel groepen met gids in de stad. 

BREAKING

Tweede dag van Kookeet gaat van start

BRUGGE - De tweede dag van Kookeet gaat vandaag van start. Er werd gekozen voor een nieuwe locatie. Ze kozen voor de tuin van het Grootseminarie in Brugge. Tot en met morgen maandag kan je culinair genieten bij de vele Brugse chefs.    

BREAKING

Geelgors schrapt vogelbeurs in Sijsele

SIJSELE - De Sijseelse Geelgors annuleren hun vogelbeurs die gepland was voor zondag 2 oktober in Sijsele. De beurs zou plaats vinden in zaal de Kring.  

BREAKING

Nu zondag start van vakbeurs Green in Gent

GENT - In Flanders Expo in Gent start nu zondag de vakbeurs Green. Er zijn 220 exposanten met alles rond tuinen. Ze verwachten 10.000 bezoekers in drie dagen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels