Regio

Heerlijk lunchen bij Restaurant Chritie'k

BRUGGE - Bij Restaurant Chritie'k aan de Koolkerkesteenweg in Brugge kan je heerlijk lunchen. Je kan er genieten op het mooie terras. 

Vandaag bestaat de lunch uit een voorgerecht met scampistaartjes in een lichte look en een hoofdgerecht met filet van koolvis. Na het succes van de mosselavond komt er een nieuwe editie op 27 augustus. Verder wordt op 16 september een barbecue gehouden. Er kan nu reeds ingeschreven worden. Reserven kan via 050 61 05 46.  

Bron: Foto┬ęChritie'k

Bekijk Ook

BREAKING

Bruggeling Filip Vanden Berghe vandaag voor 100e maal naar Vesdervallei

BRUGGE - Bruggeling Filip Vanden Berghe, de zoon van gewezen schepen Jean-Pierre Vanden Berghe, zal vandaag voor de 100e maal richting Vesdervallei trekken. De regio werd in juli 2021 getroffen door zware overstromingen.  

BREAKING

Geert Van Tieghem met motie naar de Brugse gemeenteraad

BRUGGE - De fractieleider van de N-VA Brugge zal aan de gemeenteraad van nu maandag een motie voorleggen waarbij Brugge een signaal geeft aan de federale overheid het sociaal akkoord voor de politie na te leven. 

BREAKING

Kokirina stelt vandaag nieuw kookboek voor

BRUGGE - Sabrina en Steven van het Kookatelier Kokirina stellen vandaag hun nieuwste kookboek voor. Hun dochter zorgde voor de nodige foto's. In het boek staan 100 recepten van ontbijt tot dessert met gezonde gerechten bereid met een Thermomix. 

BREAKING

Vandaag kerstmarkt Innerwheel Oostende in Thermae Palace Hotel

OOSTENDE - In het Thermae Palace Hotel kan je vandaag vanaf 11 uur naar de kerstmarkt van Inner Wheel Oostende met heel wat leuke geschenken maar ook lekkere delicatessen. In de bistro kan je genieten van heerlijke gerechten maar ook van gebak. 

BREAKING

Wintergloed lichtparcours haalt nationale en regionale televisie

BRUGGE - Het lichtbelevingsparcours van Wintergloed in Brugge kwam zaterdagavond aan bod op de nationale en regionale televisie. Met de promotie in de journaals verwacht Brugge de komende dagen nog meer volk. Vorig jaar moest het Covid Safe ticket nog vertoond worden op de kerstmarkten.  

BREAKING

Restaurant de Middenstand in Brugge pakt terug uit met eindejaarsfolder

BRUGGE - Het Restaurant de Middenstand op het Zand in Brugge pakt terug uit met een take away service voor de komende feestdagen. Je kan er kiezen uit soepen en voorgerechten en als hoofdgerechten bereidingen met hert en fazant.  

Bekijk meer gerelateerde artikels