Regio

Alain Meessen pakt uit met afhaalmenu in weekends

OEDELEM - Het Restaurant Alain Meessen kan nog niet terug open na de schouderoperatie van Petra. Daarom start Alain nu met een afhaalmenu op zaterdag en zondag. Het gaat om een take away viergangenmenu.  

Bestellen kan tot donderdag 10 uur. Zo kan je toch thuis genieten van de heerlijke keuken van Alain. 

Bron: Foto©Alain Meessen

Bekijk Ook

BREAKING

Carnavalsfoor in Aalst van 10 tot 26 februari

AALST - In Aalst is er van 10 tot en met 26 februari Carnavalsfoor op zes verschillende locaties in de stad. Ze verwachten maar liefst 110 attracties. Op zondag 19 februari trekt de stoet door de straten van Aalst. Het parcours van de stoet is zeven kilometer lang.     

BREAKING

Nu zondag huwelijksbeurs in Hotel Van der Valk in Beveren

BEVEREN - Nu zondag wordt in het Hotel Van der Valk in Beveren voor de 13e maal een huwelijksbeurs gehouden. Je kan er alle specialisten in huwelijken onder één dak vinden. De toegang is volledig gratis. 

BREAKING

Naar de zaterdagmarkt in Brugge

BRUGGE - Morgen zaterdag is het terug de wekelijkse marktdag op het Zand in Brugge. Op die markt vind je Marie Christine en Philippe met hun heerlijke hamburgers en braadworsten. Ze hebben een vast publiek op de wekelijkse markten op woensdag en zaterdag.  

BREAKING

De Voorleesbende te gast in de bib in Brugge

BRUGGE - De Voorleesbende was te gast in de bibliotheek de Biekorf in Brugge. Het gaat om jong volwassenen met een beperking die komen voorlezen voor kinderen. Zo brengen ze kinderen in contact met mensen met een beperking en dit op een laagdrempelige manier.  

BREAKING

Eerste Circulair Festival in Brugge

BRUGGE - In Brugge wordt dit weekend de eerste editie gehouden van het Circulair Festival. In de Korf in de Naaldenstraat zijn er morgen zaterdag tal van workshops.  

BREAKING

Koksijde zoekt uitbater paardenmolen

KOKSIJDE - In Koksijde zoekt de gemeente een kandidaat uitbater met een paardenmolen. Die betaalt 3.000 euro per jaar. Ze krijgen een concessie voor drie jaar.   

BREAKING

Brugge Dialoogstad met dialoogtafels

BRUGGE - De Stad Brugge hield in het Stadhuis de dialoogtafels. Het was reeds de vijfde maal dat mensen in armoede samen kwamen voor dialoog rond armoede. De Stad en het OCMW luisteren dan naar mensen in armoede maar ook verenigingen die het opnemen voor mensen in armoede.

BREAKING

101 kaarsjes voor Maria Claeys

ASSEBROEK - In het Mintus Woonzorgcentrum De Zeven Torentjes in Assebroek werd de 101e verjaardag gevierd van Maria Claeys. Dat mocht gevierd worden met een mooie taart. Maria groeide op in Oedelem op het landbouwbedrijf van haar ouders. 

BREAKING

Provinciaal Domein Het Leen bestaat vijftig jaar

EEKLO - In Eeklo bestaat het provinciaal domein Het Leen vijftig jaar. Er valt heel wat te beleven dit jaar. Er is een bosnocturne, een speurtocht voor kinderen door het bos, een dag van het arboretum en de dag van het bos.  

BREAKING

Buurt zonder stroom na ontploffing elektriciteitskast

GENT - In de Tijgerstraat in Gent is een elektriciteitskast ontploft gevolgd door een brand. Daarbij is de stroom uitgevallen bij vele honderden gezinnen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels