Regio

Nieuw toeristisch seizoen kan starten in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge kan het toeristisch seizoen starten. Vanaf komend weekend zullen de foodtrucks terug open zijn met heel wat lekkers op de Zeedijk.   

Nu zaterdag verwachten ze een delegatie van het Brugse schepencollege om het seizoen open te verklaren. Die zaterdag is er een rommelmarkt gepland. Met het mooie weer dat voorspeld wordt, verwachten ze heel wat volk.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Volgend weekend wordt het druk in Antwerpen

ANTWERPEN - Het wordt volgend weekend druk in Antwerpen. Er is heel wat te beleven. Op de Groenplaats is er het culinair event Smaakmeesters met koodemo's en culinaire wandelingen. Het vatl samen met het Antwerp Fashion Weekend en Weekend van de klant.  

BREAKING

Morgen start van Kookeet in Brugge

BRUGGE - Morgen is er de start van het culinaire event Kookeet in de tuin van het Grootseminarie in Brugge. Tal van chefs zorgen drie dagen lang voor heel wat lekkers. 

BREAKING

Dagschotel met rundshamburger bij Chritie'k Brugge

BRUGGE - Chef Thierry De Clerck van Restaurant Chritie'k aan de Koolkerkesteenweg in Brugge pakt ook vandaag terug uit met een dagschotel. Het is een rundshamburger met spitskool en krieltjes.  

BREAKING

Mini pitch van Club Brugge voor Domein Knapen in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De stad Brugge wil steeds meer mensen aantrekken naar het Kustpark Knapen in Zeebrugge. Na een dadingsovereenkomst met Elia kregen ze de gronden van de vroegere kazerne in hun bezit. Ze willen een heus park inrichten voor jong en oud.    

BREAKING

Vandaag start kermisweekend in Deerlijk

DEERLIJK - In Deerlijk gaat vandaag de kermis van start. De kermis duurt tot en met zondag. 

BREAKING

Ook tramverkeer loopt hinder op door brand in Antwerpen

ANTWERPEN - Door de uitslaande dakbrand in de buurt van het Centraal Station loopt ook het tramverkeer hinder op. Drie haltes in die buurt kunnen niet bediend worden.  

BREAKING

Morgen start van de kermis in Varsenare

VARSENARE - In Varsenare gaat morgen zaterdag de foor van start naar aanleiding van het kermisweekend. Vanavond is er al een optreden van Sergio aan het Oud Gemeentehuis. Morgen zaterdag is er koers.   

Bekijk meer gerelateerde artikels