Evenementen

Komend weekend 40e Havenfeesten in Terneuzen

TERNEUZEN (NEDERLAND) - In Terneuzen in Zeeland worden komend weekend de 40e editie gehouden van de Havenfeesten. De feesten starten vrijdagavond met een heuse vlootshow en roeiwedstrijden.   

Op zaterdag is er een rescue oefening met de KNRM en de SAR heli (foto), komt Dennie Christian optreden en is er vuurwerk. Op zondag zijn er oude maritieme ambachten en optredens van Danny de Munk en van Corry Konings.   

Bron: Foto©KNRM/Martijn Bustin

Bekijk Ook

BREAKING

Rescue Vlissingen wordt Rescue Zeeland

VLISSINGEN (NEDERLAND) - Vandaag stond het grote event Rescue Vlissingen gepland waarbij alle hulpdiensten en defensie samen hun materiaal laten zien maar ook oefeningen houden voor het grote publiek. De organisatoren kregen dit jaar niet de nodige vergunningen.    

BREAKING

Blauwalg in vijver in Hulst

HULST (NEDERLAND) - In het water van de vijver aan de Dullaertstraat in Hulst in Zeeland is blauwalg geconstateerd. Het advies is om contact met het water te voorkomen. Ter plaatste worden waarschuwingsborden geplaatst.Eind juli is ook reeds Blauwalg vastgesteld in de Binnenvest en het water van de Nieuwe Bierkaai in Hulst.

BREAKING

Hulst maakt toekomstplan voor de Liniedijk

NEDERLAND, ZEELAND, HULST - Het recreatieve en sportieve gebruik van de Liniedijk in Hulst is in de loop van de tijd toegenomen.De diverse gebruikers ondervinden hinder van elkaar. Daarom onderzocht de gemeente Hulst het gebruik van de Liniedijk met een enquête. De resultaten zijn nu gekend.

BREAKING

Folder inkomensregeling ouderen is er in Borsele

BORSELE (NEDERLAND) - Wethouder van de Plasse overhandigt morgen het eerste exemplaar van de folder ‘Inkomensregelingen ouderen’ aan Liliane Schoone van de Seniorenraad Borsele. In deze folder staan handige, kostenbesparende tips waar minima en ouderen gebruik van kunnen maken. 

BREAKING

MUG Heli moest naar Groede in Zeeland

BRUGGE/GROEDE (NEDERLAND) - De MUG heli werd deze namiddag opgeroepen naar Zeeuws Vlaanderen, meer bepaald naar Groede.   

Bekijk meer gerelateerde artikels