Regio

Controle op de kusttram

BLANKENBERGE - De Lijn heeft samen met de politie van de zone Blankenberge-Zuienkerke een controle gedaan op de kusttram.  

De controleurs van De Lijn konden 63 zwartrijders betrappen. Verder heeft de politie processen verbaal opgemaakt voor vier personen voor drugsbezit en twee personen voor wapenbezit.  

Bron: Foto©De Lijn

Bekijk Ook

BREAKING

Boba & Bubbles nu ook warm en aan huis geleverd in Brugge door Deliveroo

BRUGGE - De herfst en winter staan voor de deur en Boba & Bubbles op het Walplein in Brugge speelt daar op in. Ze pakken nu uit met een warme thee.  

BREAKING

Auto uit de bocht langs de Astridlaan in Assebroek

ASSEBROEK - In de nacht van woensdag op donderdag is een wagen langs de Astridlaan in Assebroek uit de bocht gegaan. De wagen kwam terecht tegen een garagepoort. De brandweer werd ter plaatse gestuurd om de stabiliteit te controleren. 

BREAKING

Koopweekend in Brugge wordt nog groter

BRUGGE - Het Koopweekend in Brugge wordt nog groter. Het staat gepland van 30 september tot en met 3 oktober. Er zijn nog meer dan deelnemende handelaars dan voorheen. Het Brugs Handelscentrum ging al eerder samen werken met de Smedenstraat. 

BREAKING

Kermisweekend in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - Nu zaterdag en zondag is er kermisweekend in Ruddervoorde. Op de parking aan de overkant van de kerk vind je de attracties. Op zondag wordt het de drukste dag want dan is er een grote rommelmarkt.  

BREAKING

Nu zondag afsluiter van Aalter kermis

AALTER - Nu zondag eindigt de kermis in Aalter. Er zijn dan optredens van de Vlaamse zanger Christoff maar ook Margriet Hermans en Celien worden er verwacht.   

BREAKING

Grote controle actie in en rond station in Kortrijk

KORTRIJK - Securail en de politie van de zone Vlas heeft een grote controle gehouden in en rond het station van Kortrijk. Daarbij werden heel wat personen gecontroleerd.   

BREAKING

Nieuw oesterseizoen gestart in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - Vandaag is in Zeeland het nieuwe oesterseizoen van start gegaan. De Yerseke 147 bracht de oesters aan wal waar ze gedegusteerd werden. Ze werden aan de pers voorgesteld.   

BREAKING

Morgen start van kermis in Aartrijke

AARTRIJKE - In de Zedelgemse deelgemeente Aartrijke start morgen vrijdag de kermis. Morgen is er een seniorennamiddag met Paul Bruna, de opening van de kermis en een live optreden.   

BREAKING

Restaurant Breydel De Coninc pakt uit met nieuwe weeklunch

BRUGGE - Het Restaurant Breydel De Coninc in de Breidelstraat in Brugge pakt de komende dagen uit met een nieuwe weeklunch die loopt tot en met dinsdag 27 september. 

BREAKING

Morgen start van driedaags Barrio Tillo kermisfeest in Sijsele

SIJSELE - In Sijsele start morgen vrijdag het Barrio Tillo kermisfeest met drie dagen foor en de nodige ambiance op het plein. 

Bekijk meer gerelateerde artikels