Regio

Liefkenshoektunnel tolvrij op zondag 24 april

ANTWERPEN - De Liefkenshoektunnel zal op zondag 24 april tolvrij zijn. Die dag wordt de Antwerp 10 Miles gehouden. De lopers gaan door de Kennedytunnel die afgesloten zal zijn voor het verkeer.    

Komend weekend is er een onderhoudsbeurt gepland in de Kennedytunnel waarbij de tunnel bij nacht zal afgesloten zijn voor wie richting Nederland moet.  

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

Plopsa De Panne pakt op 7 oktober uit met fandag

DE PANNE - Plopsa De Panne pakt op zaterdag 7 oktober uit met een Buurtpolitie fandag, dit in aanwezigheid van de acteurs uit de reeks.  

BREAKING

Duvelorium zoekt barverantwoordelijke

BRUGGE - Duvelorium van het Historium op de Markt in Brugge is op zoek naar een barverantwoordelijke. Het gaat om een tijdelijke job met optie voor een vast contract. Ze zoeken naar iemand met minimum twee jaar ervarring.   

BREAKING

Afscheidswandeling op Westerstaketsel in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge hebben enkele honderden mensen deelgenomen aan de afscheidswandeling van het Westerstaketsel. Piet Devriendt van Restaurant Oesterput had opgeroepen om deel te nemen. Heel wat Blankenbergenaars gingen in op de uitnodiging.   

BREAKING

Komend weekend geen treinen tussen Denderleeuw en Geraardsbergen

DENDERLEEUW/GERAARDSBERGEN - Komend weekend wordt er gewerkt aan de sporen op de spoorlijn tussen Denderleeuw en Geraardsbergen. Er zullen dan ook geen treinen rijden.  

BREAKING

Volgend jaar rampoefeningen op het spoor

WEST- VLAANDEREN - West-Vlaanderen maakt zich op voor een reeks rampoefeningen in 2024 met betrekking tot spoorwegrisico's. Dit initiatief komt naar aanleiding van de ontwikkeling van een nieuw Bijzonder Nood- en Interventieplan (BNIP) Spoorwegongevallen. 

BREAKING

Nachtelijke brand in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - In de nacht van dinsdag op woensdag werd iets na 1 uur de brandweer opgeroepen naar Sint-Andries. Het ging om een zware brand in een villa.

BREAKING

Stad Brugge vraagt aan gidsen respecteren van politieverordening

BRUGGE - Het stadsbestuur van Brugge heeft gidsenverenigingen aangeschreven om hun leden eraan te herinneren de geldende politieverordening te respecteren tijdens toeristische wandelingen. Recente meldingen van bewoners en de politie wijzen op enkele gidsen die zich niet aan de regels houden. 

BREAKING

Broodjeszaak Culinala kan ook grote bestellingen aan

SINT-KRUIS - De broodjeszaak Culinala op de hoek van de Fortuinstraat met de Veltemweg in Sint-Kruis kan ook grote bestellingen aan. Olivier mag voortaan de belegde broodjes leveren aan het LTI in Oedelem. 

BREAKING

Nu zaterdag Boksgala in Brugge

BRUGGE - Nu zaterdag 30 september is er Boksgala in het BMCC op het Beursplein in Brugge. Er staan zeven profkampen op het programma. Voor aanvang van de boks is er een optreden van Jan The Man & Friends.  

BREAKING

Nachtelijke brand in De Haan

DE HAAN - Langs de Ringlaan Noord is er dinsdagmorgen vroeg brand uitgebroken in een woning. De bewoners, een vrouw en haar twee kinderen konden tijdig de brandende woning verlaten.    

Bekijk meer gerelateerde artikels