Regio

Flibco start vandaag terug hun busverbinding naar Charleroi

BRUGGE - Door Corona hebben er vele maanden lang geen bussen gereden tussen Brugge en de luchthaven van Charleroi waar nog steeds heel wat Belgen vertrekken. Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden goedkopere vluchten aan. 

Vanaf vandaag rijden er terug meerdere bussen per dag tussen Brugge en Charleroi Airport. De rit duurt iets meer dan twee uur tussen beide steden.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Ook Slecht Weer Vandaag ontbreekt niet aan Kasteel van Sinterklaas

BRUGGE - Het Kasteel Ten Berghe in Brugge lokt dezer dagen heel wat bezoekers met het Kasteel van Sinterklaas. De kinderen komen er door heel wat ingerichte kamers om tenslotte bij de Sint te komen. Op het Sinterklaasplein kan je in het weekend genieten van frietjes maar ook Slecht Weer Vandaag ontmoeten, het paard van de Sint.   

BREAKING

Simon Mignolet is sportman van het jaar in Sint-Truiden

SINT-TRUIDEN - In Sint-Truiden is Simon Mignolet uitgeroepen tot sportman van het jaar. De doelman van Club Brugge is mee met de Rode Duivels naar Qatar. 

BREAKING

SASK zoekt leraar Nederlands- Engels

SINT-KRUIS - SASK is momenteel op zoek naar een leerkracht Nederlands-Engels, dit voor het vijfde en zesde jaar ASO. Het gaat om een tijdelijke opdracht tot aan de kerstvakantie.  

BREAKING

Brugse Scoutsharmonie vierde Sint-Cecilia

BRUGGE - In Brugge werd zaterdag de jaarlijkse Sint-Ceciliaviering gehouden van de Scoutsharmonie Sint-Leo. In de voormiddag was er een optocht door de stad en in de namiddag een spel met de scoutsgroepen op de Burg. 

BREAKING

16 miljoen euro voor jachthaven Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Volgend jaar starten werken voor de jachthaven in Zeebrugge. De werken zullen duren tot de zomer van 2025. Zaterdag werden de werken toegelicht aan de omwonenden.   

BREAKING

Bruggeling Filip Vanden Berghe vandaag voor 100e maal naar Vesdervallei

BRUGGE - Bruggeling Filip Vanden Berghe, de zoon van gewezen schepen Jean-Pierre Vanden Berghe, zal vandaag voor de 100e maal richting Vesdervallei trekken. De regio werd in juli 2021 getroffen door zware overstromingen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels