Kortemark

Verhuis vaccinatiecentra Torhout en Gistel naar site Thor

GISTEL, ICHTEGEM, KOEKELARE, KORTEMARK, OUDENBURG, TORHOUT - In de Eerstelijnszone Houtland en Polder waren er tot op heden twee vaccinatiecentra operationeel, één in Gistel (Konijnenbos) en één in Torhout (Groenhove). Alles wordt vanaf maandag 28 maart ondergebracht op één locatie voor de hele zone, site Thor in Torhout. Het callcenter verhuist mee en blijft bereikbaar op 050-89 36 99.

Site Thor is een voormalige meubelfabriek die recent eigendom werd van het Lokaal Bestuur Torhout. Het is gelegen in de Industrielaan 15 in Torhout. De locatie is makkelijk bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Inwoners van Gistel, Oudenburg, Ichtegem, Koekelare, Kortemark en Torhout die na 1 april een vaccinatie nodig hebben, zullen er terecht kunnen.

Bron: Foto©stad Torhout

Bekijk Ook

BREAKING

Blikseminslagen in Gistel en Ichtegem

GISTEL/ICHTEGEM - Het onweer richttte schade aan. De bliksem sloeg in op daken van woningen in Gistel en Ichtegem.     

BREAKING

Komend weekend kermis in Torhout

TORHOUT - In Torhout is het komend weekend de jaarlijkse foor. De attracties zijn verspreid over de stad met attracties voor jong en oud. De foor start nu zaterdag 20 augustus en blijft tot woensdag 24 augustus. 

BREAKING

Morgen maandag 40e editie van de Kastelentocht in Torhout

TORHOUT - In Torhout wordt morgen maandag de 40e editie gehouden van de Kastelentocht. De oldtimers rijden langs 15 verschillende kastelen in het Brugs Ommeland.     

BREAKING

Komend weekend kermis in Oudenburg

OUDENBURG - In Oudenburg is het komend weekend kermis. Je kan er terecht van zaterdag tot en met maandag. 

BREAKING

Oproep voor brand bij privé zwembad in Oudenburg

OUDENBURG - De brandweer werd opgeroepen naar de Zeeweg in Oudenburg. Er was brand uitgebroken bij een privé zwembad. 

BREAKING

La Maison du Terroir bestaat tien jaar

OUDENBURG - Het restaurant La Maison du Terroir in Ettelgem bestaat tien jaar en dat wordt gevierd van 14 tot en met 16 oktober. Drie dagen lang worden de klanten culinair verwend. Je kan vanaf nu al reserveren voor één van de feestelijke menu's.     

BREAKING

Op het water in Oudenburg

OUDENBURG - Het wordt morgen woensdag terug zomers warm met temperaturen die kunnen oplopen tot dertig graden. Velen zoeken dan verkoeling in en op het water. 

BREAKING

Nachtelijk ongeval op snelweg E403

TORHOUT - Op de E403 snelweg in Torhout kwam het tot een dodelijk verkeersongeval. Een motorrijder kwam er om het leven. Hij was achteraan ingereden op een voertuig. 

BREAKING

CD&V Ichtegem schenkt cheque aan MUG Heli

ICHTEGEM - De CD&V afdeling Ichtegem heeft op de helihaven bij het AZ Sint-Jan in Brugge hun cheque afgegeven van Ann Pante van IMDH en aan piloot Johan.   

Bekijk meer gerelateerde artikels