Regio

Shoppen voor nieuwe kleding? Maak kennis met deze 3 aankooptips!

BELGIE - Als jij iemand bent die niet geregeld shopt voor kleding, dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat wanneer jij aankopen doet, goed voorbereid bent. Het is daarom handig om enkele eenvoudige aspecten en ideeën in overweging te nemen. Daarbij gaan we je hier helpen, met 3 aankooptips die jou de benodigde inspiratie zullen geven om succesvol te shoppen!

1. Wees niet bang om online te shoppen

Wil je uit je luie bureaustoel gaan shoppen zonder ook maar een kledingstuk te hoeven passen, dan ga je natuurlijk online winkelen voor kleding. Tegenwoordig zijn er vele manieren om probleemloos de juiste kledingmaat te kiezen en kun je door het opmeten van de juiste lichaamsmaten onbezorgd kledingaankopen doen. Op de meeste online webshops kun je handige maattabellen vinden en zullen ze je haarfijn uitleggen waar je op moet letten bij het correct meten van de relevante lengtes.

2. Ontwerp je eigen gepersonaliseerde kleding

Heb je er eens over nagedacht om een gepersonaliseerde outfit te ontwerpen? Op die manier ben je er zeker van dat je iets unieks zult dragen. Wil je bijvoorbeeld een T-shirt ontwerpen, dan moet je gauw eens kijken op de website van Omnishirt! Bij deze webshop vind je verschillende soorten kleding in alle mogelijke maten die je helemaal naar eigen wens kunt personaliseren met jouw eigen visuals of leuke motieven. Door middel van de online editor kun je eenvoudig kleding ontwerpen, bijvoorbeeld met een grappige persoonlijke foto, een ludieke slogan of minimalistische patronen. Door zelf aan de slag te gaan met een hoodie of T-shirt bedrukken zal je ongetwijfeld jouw creatieve ideeën kunnen uiten!

3. Let op waar de uitverkoop is

De afgelopen decennia zien we dat kledingmerken enorm actief zijn met zogenaamde ‘fast fashion’. Dit is een marketingmanier van kledingmerken om zoveel mogelijk kleding te verkopen door middel van zeer geregeld op te proppen te komen met nieuwe kledinglijnen. Omdat deze vorm van kledingproductie zich baseert op massaproductie, komt er uiteindelijk een heleboel kleding op een stapel terecht die niet meer verkocht wordt binnen de periode van een specifieke kledinglijn. Al deze kledingstukken worden vervolgens in de uitverkoop geplaatst, of kun je vinden in speciale outlet winkels. Sla hier je slag om fantastische, kwalitatieve kledingstukken aan de haak te slaan voor een fractie van de prijs! Op die manier kun jij je garderobe aanvullen zonder een aanslag te hoeven doen op je portomonnee. Perfect voor mensen die niet geïnteresseerd zijn om altijd maar mee te gaan met de laatste trends.

Bron: Foto©Pexels

Bekijk Ook

BREAKING

Blikseminslagen in Gistel en Ichtegem

GISTEL/ICHTEGEM - Het onweer richttte schade aan. De bliksem sloeg in op daken van woningen in Gistel en Ichtegem.     

BREAKING

Honderddertig oproepen na wolkbreuk in Gent

GENT - In Gent is er deze namiddag een wolkbreuk geweest. Heel wat straten liepen onder water. De meeste meldingen kwamen uit Wondelgem en Mariakerke. 

BREAKING

Edje Ska vanavond op de planken op de Eiermarkt in Brugge

BRUGGE - Elke woensdag van de zomermaanden zijn er de Klinkende Kroegen met vanavond om 19 uur een optreden van Edje Ska & The Pilchards. Hij zal terug zorgen voor de nodige ambiance aan het Hof van Rembrandt.  

BREAKING

Volgende week maandag start ticketverkoop Kasteel van Sinterklaas

BRUGGE - Volgende week maandag start de ticketverkoop van het Kasteel van Sinterklaas dat zal doorgaan van 25 novermber tot 4 december in het Kasteel Ten Berghe in Brugge. 

BREAKING

Nu zaterdag Antwerpen Zingt

ANTWERPEN - Nu zaterdag is er Antwerpen Zingt, het grootste meezingfeest van de stad. Ze starten er om 18.45 uur met heel wat gekende nummers. 

BREAKING

Komend weekend kermis in Torhout

TORHOUT - In Torhout is het komend weekend de jaarlijkse foor. De attracties zijn verspreid over de stad met attracties voor jong en oud. De foor start nu zaterdag 20 augustus en blijft tot woensdag 24 augustus. 

BREAKING

Zulte krijgt met Fauve Tack nieuwe schepen

ZULTE - De gemeenteraad van Zulte wordt op dinsdag 23 augustus opnieuw bijeen geroepen. Op de agenda staan er 13 punten in de openbare zitting. 

BREAKING

Rescue Vlissingen wordt Rescue Zeeland

VLISSINGEN (NEDERLAND) - Vandaag stond het grote event Rescue Vlissingen gepland waarbij alle hulpdiensten en defensie samen hun materiaal laten zien maar ook oefeningen houden voor het grote publiek. De organisatoren kregen dit jaar niet de nodige vergunningen.    

BREAKING

Druk op de treinen richting Oostende

OOSTENDE - Het weer is vandaag een tegenvaller. Vanmorgen is er al heel wat regen gevallen. Toch is het druk richting Oostende. Er zijn de komende uren vier treinen volzet die uit Antwerpen en Kortrijk komen.  

BREAKING

Gezellig lunchen bij Restaurant Chritie'k

BRUGGE - Deze middag kan je gezellig binnen lunchen bij Restaurant Chritie'k aan de Koolkerkesteenweg in Brugge. Chef Thierry kies vandaag terug voor Noordzeevis.  

Bekijk meer gerelateerde artikels