Regio

Ryanair vliegt deze zomer op twintig nieuwe bestemmingen vanaf Charleroi

CHARLEROI - De luchtvaartmaatschappij Ryanair vliegt deze zomer op twintig nieuwe bestemmingen.  

Er zijn heel wat gekende steden bij waaronder Rome, Stockholm en Helsinki. 

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

Cafédraal met nieuwe lunch vanaf dinsdag

BRUGGE - Vanaf dinsdag serveert de Cafédraal in de Zilverstraat in Brugge een nieuwe lunch met als voorgerecht een roulade met pladijs en zalm en als hoofdgerecht parelhoenfilet. Tijdig reserveren is de boodschap nu het drukker is in Brugge met de winterse events.   

BREAKING

Spoorwegen verwachten dinsdag hinder door staking

BELGIE - De spoorwegen verwachten nu dinsdag 29 november een stakingsactie. De meeste P treinen zullen die dag niet rijden en ook een aantal IC treinen zullen niet rijden.  

BREAKING

Vandaag een regenachtige zondag

BELGIE - Het weer valt vandaag wat tegen. Er wordt heel wat regen voorspeld. Velen zullen deze namiddag wellicht voor de buis zitten voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Marokko. Anderen trekken naar de WK dorpen om te supporteren of gaan op café samen met vrienden de wedstrijd bekijken. 

BREAKING

Ook Slecht Weer Vandaag ontbreekt niet aan Kasteel van Sinterklaas

BRUGGE - Het Kasteel Ten Berghe in Brugge lokt dezer dagen heel wat bezoekers met het Kasteel van Sinterklaas. De kinderen komen er door heel wat ingerichte kamers om tenslotte bij de Sint te komen. Op het Sinterklaasplein kan je in het weekend genieten van frietjes maar ook Slecht Weer Vandaag ontmoeten, het paard van de Sint.   

BREAKING

Simon Mignolet is sportman van het jaar in Sint-Truiden

SINT-TRUIDEN - In Sint-Truiden is Simon Mignolet uitgeroepen tot sportman van het jaar. De doelman van Club Brugge is mee met de Rode Duivels naar Qatar. 

BREAKING

SASK zoekt leraar Nederlands- Engels

SINT-KRUIS - SASK is momenteel op zoek naar een leerkracht Nederlands-Engels, dit voor het vijfde en zesde jaar ASO. Het gaat om een tijdelijke opdracht tot aan de kerstvakantie.  

BREAKING

Brugse Scoutsharmonie vierde Sint-Cecilia

BRUGGE - In Brugge werd zaterdag de jaarlijkse Sint-Ceciliaviering gehouden van de Scoutsharmonie Sint-Leo. In de voormiddag was er een optocht door de stad en in de namiddag een spel met de scoutsgroepen op de Burg. 

BREAKING

16 miljoen euro voor jachthaven Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Volgend jaar starten werken voor de jachthaven in Zeebrugge. De werken zullen duren tot de zomer van 2025. Zaterdag werden de werken toegelicht aan de omwonenden.   

BREAKING

Bruggeling Filip Vanden Berghe vandaag voor 100e maal naar Vesdervallei

BRUGGE - Bruggeling Filip Vanden Berghe, de zoon van gewezen schepen Jean-Pierre Vanden Berghe, zal vandaag voor de 100e maal richting Vesdervallei trekken. De regio werd in juli 2021 getroffen door zware overstromingen.  

BREAKING

Geert Van Tieghem met motie naar de Brugse gemeenteraad

BRUGGE - De fractieleider van de N-VA Brugge zal aan de gemeenteraad van nu maandag een motie voorleggen waarbij Brugge een signaal geeft aan de federale overheid het sociaal akkoord voor de politie na te leven. 

Bekijk meer gerelateerde artikels