Regio

Super Car Story expo lokte al heel wat volk naar Autoworld

BRUSSEL - Nog tot en met 23 januari loopt de tijdelijke expo Super Car Story in Autoworld in Brussel. Er zijn heel wat mooie wagens te bewonderen.    

Nu vrijdag 21 januari wordt nog uitgepakt met een nocturne. Dan kan je Autoworld bezoeken tot 22 uur. Je kan er tevens ook kennis maken met de nieuwe brasserie Bagnole. 

Bron: Foto©Autoworld

Bekijk Ook

BREAKING

De Kiekeboes wandeling in Bulskampveld in Beernem

BEERNEM - De Kiekeboes bestaan 45 jaar en dat wordt dit jaar gevierd. In Wenduine is er een expo in het Wielingencentrum maar in Beernem kan je met het gezin deelnemen aan de Kiekeboes wandeling.   

BREAKING

Grasbrand in Bredene

BREDENE - De brandweer werd opgeroepen voor een grasbrand in Bredene, dit op de hoek van de Zuid Oostdijk en de Batterijstraat. Het ging om een stuk gras van 50 op 50 meter. 

BREAKING

Vandaag en morgen laatste opnames van Tien om te Zien in Westende

BRUGGE - Op de Zeedijk van Westende worden vandaag en morgen woensdag de laatste opnames gehouden voor de tv uitzending van Tien om te Zien op VTM. Willy Sommers mag vanavond op zijn verjaardag heel wat artiesten ontvangen.  

BREAKING

Blushelikopters uit Gilze Rijen ingezet voor duinbrand Brouwersdam

BROUWERSDAM (NEDERLAND) - De blushelikopters van de Nederlandse Luchtmacht uit Gilze-Rijen in Noord-Brabant worden vanavond ingezet bij een grote duinenbrand aan Brouwersdam in de provincie Zeeland. Er is een grote rookpluim van ver te zien.   

BREAKING

Straatartiesten zorgen voor sfeer in Brugse binnenstad

BRUGGE - In de binnenstad duiken heel wat muziekgroepjes op die op straat zorgen voor de nodige sfeer. Vandaag was een nieuw trio te bewonderen in de Wollestraat.  

BREAKING

Metroverkeer verstoord in Brussel

BRUSSEL - Op metrolijn 2 is er momenteel hinder omwille van een technisch defect. 

BREAKING

Coldplay, laatste van vier concerten in Brussel

BRUSSEL - De Britse band staat vanavond voor de laatste van hun vier concerten op de planken in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Komend weekend treedt de groep al op in het Wembley stadion in Londen.  

BREAKING

Defecte trein op spoorlijn 59

BEERVELDE - Op de spoorlijn 59 was er vanavond hinder door een defecte trein. 

Bekijk meer gerelateerde artikels