Regio

3,7 miljoen reizigers vertrokken van op Charleroi

CHARLEROI - Van op de luchthaven in Charleroi zijn vorig jaar 3,7 miljoen reizigers vertrokken. Dat zijn er nog steeds pakken minder dan voor Corona toen er nog 8,2 miljoen reizigers kozen voor een vertrek van op Charleroi.   

November was de drukste maand vorig jaar. Voor dit jaar vliegen ze terug op zeven nieuwe bestemmingen. 

Bron: Foto©Wizz Air

Bekijk Ook

BREAKING

Oesterput Blankenberge lanceert Valentijn pakket

BLANKENBERGE - In Blankenberge lanceert de Oesterput hun Valentijnpakket. Ze zijn die dinsdag 14 februari speciaal open voor de verliefde stelletjes dit zowel om ter plaatse te eten om voor de take away.   

BREAKING

Druk op de LNG terminal in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op de LNG terminal is het al vele weken druk. Tal van LNG tankers komen naar Zeebrugge waaronder vandaag de Al Zubarah.   

BREAKING

Foreest in Sint-Andries van akker tot natuurpark

SINT-ANDRIES - De Stad Brugge heeft op plannen om de akkers van Foreest op de hoek van de Doornstraat met de Oude Sint-Annadreef te hervormen in een natuurpark. De werken starten begin 2024 en zullen vier maanden duren. 

BREAKING

Op woensdagmiddag aanschuiven voor de lunch in Residentie Berkenhof in Assebroek

ASSEBROEK - De directie van de Residentie Berkenhof in de Daverlostraat in Assebroek wil de omwonenden uit de eenzaamheid halen en laten mee genieten in de salons van de lunch op woensdagmiddag. Dat zal kunnen vanaf 8 februari, elke woensdagmiddag. De eerste maal is het vol au vent met frietjes als hoofdgerecht. Voor 12 euro krijg je soep, een hoofdgerecht (steeds frietjes op woensdag) en een dessert.   

BREAKING

Dit weekend geen treinen tussen Gent en Deinze en tussen Gent en Oudenaarde

GENT - Dit weekend wordt er gewerkt aan de sporen door Infrabel. Op twee spoorlijnen is er geen treinverkeer. Het gaat om de spoorlijn tussen Gent en Deinze en tussen Gent en Oudenaarde.  

BREAKING

Morgen zaterdag lunchen in Brasserie Surplace

BRUGGE - Morgen zaterdag kan je in Brasserie Surplace in de Sint-Amandsstraat in Brugge heerlijk lunchen, dit tussen het solden shoppen of na de zaterdagmarkt op het Zand. De lunch bestaat een voor- en hoofdgerecht. 

BREAKING

Kleine schoorsteenbrand in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - De brandweer werd donderdagavond opgeroepen naar de Gistelsesteenweg in Sint-Andries. Er was een schoorsteenbrand in het Hotel Restaurant Pannenhuis.  

BREAKING

Groen stapt uit de meerderheid in Tielt

TIELT - De partij Groen heeft donderdag aangekondigd om uit de meerderheid te stappen in de stad Tielt. Ze zijn niet te spreken over het mobilieitsplan. De meerderheidspartijen CD&V en Iedereen Tielt behouden nog steeds de meerderheid van de stemmen.     

BREAKING

Politiezones Het Houtsche en Regio Tielt gaan samenwerken

OOSTKAMP/TIELT - De politiezones van Het Houtsche en Regio Tielt gaan in de toekomst nog meer samenwerken. Het gaat om twee gelijkaardige zones met landelijke gemeenten. Ze doen vaak beroep op elkaar voor dringende tussenkomsten. 

BREAKING

Spoorwegovergang in Maldegem moet even dicht

MALDEGEM - De spoorwegovergang in de Stationsstraat zal op vrijdagavond 3 februari anderhalf uur lang afgesloten zijn voor het verkeer omwille van werken aan de sporen. Om 19.30 uur zal de overgang afgesloten worden. 

Bekijk meer gerelateerde artikels