Regio

Treinverkeer van en naar Waregem liep vanmorgen hinder op

WAREGEM -Het treinverkeer van en naar Waregem liep vanmorgen hinder op. De oorzaak was een storing van de seininstallatie.   

Het probleem duurde een uur. De treinen van en naar Waregem rijden intussen terug volgens het boekje

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Geslaagde start voor Kneistival

HEIST - Het Heldenplein in Heist liep vrijdagavond goed vol voor de start van Kneistival. Er was vrijdagavond Davina Michelle en Bart Peeters. Vandaag zaterdag komen de Ketnet Band maar ook tal van andere namen zoals Yevgueni, Frank Boeijen en Les Truttes.  

BREAKING

Dag van de Marine in Brugge

BRUGGE - In Brugge was er op de Burg de Dag van de Marine met een plechtigheid opgeluister door de Muziekkapel van de Marine. Het was een mooie plechtigheid met de voorstelling van de troepen.  

BREAKING

Minigolf en tennis in Zeebrugge deze zomer dagelijks open

ZEEBRUGGE - De minigolf en tennis op de site van Stella Maris in de Zeebrugse Strandwijk (gelegen achter het Hotel Maritime) zijn deze zomer dagelijks open, dit telkens van 10 tot 20 uur.  

BREAKING

Vanavond Taptoe op de Burg in Brugge

BRUGGE - Vanavond is er taptoe op de Burg in Brugge. Ze verwachten er groepen uit UK, Nederland en van Brugge en Lichtervelde. De fanfare van Lichtervelde mag immers het voorprogramma verzorgen.     

BREAKING

Nieuwe zaak in Oostende: het Frietmomentje van start

OOSTENDE - Aan de Voorhavenlaan op de Opex in Oostende is een nieuwe zaak gestart. Het gaat om frituur 't Frietmomentje. 

BREAKING

Brochure met programma voor najaar Exporuimte Burg

BRUGGE - In het Brugse Vrije op de Burg in Brugge kan je dit najaar naar heel wat tentoonstellingen. Alle expo's werden mooi samen gevat in een handige brochure. 

BREAKING

Burger King opent nu woensdag ook in Oostende

OOSTENDE - De hamburgerketen Burger King opent nu woensdag 6 juli een nieuwe vestiging aan de Torhoutsesteenweg in Oostende. 

BREAKING

Chitie'k pakt op 5 augustus uit met mosselavond

BRUGGE - Het Brugse restaurant Chritie'k bij Thierry De Clerk aan de Koolkekesteenweg in Brugge zal op vrijdag 5 augustus uitpakken met een heuse mosselavond. De bodemcultuurmosselen zijn intussen overal geleverd.     

BREAKING

Motorrijder overleden na klap op N60 in Kruisem

Langs de N60 weg in Kruisem is het tot een zwaar verkeersongeval gekomen tussen een moto en een vrachtwagen. De motorrijder kon de vrachtwagen niet meer ontwijken.  

BREAKING

Maldegem nam Sint-Annapark onder handen

MALDEGEM - In Maldegem pakten ze het Sint-Annapark onder handen. Er werd een sport- en strandzone voorzien in het park waar het deze zomer gezellig zal vertoeven zijn.  

Bekijk meer gerelateerde artikels