Regio

Bedrijfssponsorfietstocht ten voordele van Ouders van Verongelukte kinderen vzw

Op 12 mei 2022 organiseert Business & Bikes voor de 7de maal een bedrijfsfietstocht voor het goede doel. Bedrijven en werknemers kunnen intekenen op deze sponsorfietstocht.  Als hoofdsponsor van dit evenement kiest de provincie Antwerpen ervoor om de opbrengst van deze fietstocht te schenken aan de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen. Verkeersveiligheid wordt daarmee het kernwoord van deze editie.

Verlies van een kind in het verkeer betekent een enorme lijdensweg voor families.De vzw Ouders van Verongelukte Kinderen ijvert al meer dan 25 jaar voor een betere opvang en ondersteuning van nabestaanden van slachtoffers van een verkeersongeval, en vraagt bij haar acties en projecten systematisch aandacht voor een betere verkeersveiligheid.

Bron: Foto┬ęProvincie Antwerpen

Bekijk Ook

BREAKING

Cruiseschip Queen Mary 2 vandaag in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Vandaag is de Queen Mary 2 in Zeebrugge binnen gelopen. Het cruiseschip was iets na 4 uur vanmorgen al in Zeebrugge. Het cruiseschip van Cunard Line bleef tot 18 uur in Zeebrugge. 

BREAKING

Vanaf 7 september herfstvaccin tegen Corona voor inwoners Oostende en Middelkerke

OOSTENDE/MIDDELKERKE - Vanaf vandaag worden de uitnodigingen gestuurd voor een herfstvaccin tegen Corona. Het vaccinatiecentrum aan de Northlaan in Oostende heropent de deuren. 

BREAKING

Hulst maakt toekomstplan voor de Liniedijk

NEDERLAND, ZEELAND, HULST - Het recreatieve en sportieve gebruik van de Liniedijk in Hulst is in de loop van de tijd toegenomen.De diverse gebruikers ondervinden hinder van elkaar. Daarom onderzocht de gemeente Hulst het gebruik van de Liniedijk met een enquête. De resultaten zijn nu gekend.

BREAKING

Breydel De Coninc in Brugge al jaren een begrip voor de mosselen

BRUGGE - De Zeeuwse mosselen zijn dit jaar heerlijk. Al jaren is het Restaurant Breydel De Coninc gekend voor hun mosselbereidingen.  

BREAKING

55 jarige vrouw overleden in Koksijde

KOKSIJDE - Aan de reddingspost Ster der Zee is een 55 jarige vrouw overleden nadat ze ten val kwam aan de waterlijn. De redders reageerden onmiddelijk. Ze werd bewusteloos uit het water gehaald.  

BREAKING

MUG Heli moest naar Groede in Zeeland

BRUGGE/GROEDE (NEDERLAND) - De MUG heli werd deze namiddag opgeroepen naar Zeeuws Vlaanderen, meer bepaald naar Groede.   

BREAKING

Geen vergunning voor Frontnacht in Ieper

IEPER - In Ieper was er de voorbije dagen heel wat te doen over Frontnacht dat gepland staat op 27 augustus. De stad Ieper zal het event nu toch niet toelaten. De organisatoren krijgen geen vergunning. 

BREAKING

Wolkbreuk zorgt voor wateroverlast in Hooglede

HOOGLEDE - In Hooglede kregen ze deze namiddag een fiks onweer met een wolkbreuk. Er was meteen heel wat wateroverlast.   

BREAKING

Edje Ska zorgt voor de nodige ambiance op Festival van de Noordzee

ZEEBRUGGE- Ook Tamara van Bistro Wittekerke had gezorgd voor tal van optredens op het terras van haar zaak.  

BREAKING

Wolfgang mocht Festival van de Noordzee afsluiten bij Old Steamer

ZEEBRUGGE - Bij Bistro Old Steamer aan de Rederskaai in Zeebrugge stonden er gisteren en vandaag telkens vijf bands op het programma.  

Bekijk meer gerelateerde artikels