Regio

Suitable opent nieuwe winkel in Antwerpen

ANTWERPEN - Ben je op zoek naar kwalitatieve herenmode dat tegelijkertijd ook duurzaam is? Dan is er goed nieuws. Suitable herenmode voldoet hieraan en heeft een nieuwe winkel in Antwerpen geopend.

 

 

Over Suitable herenmode
Suitable herenmode heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het maken van kwalitatieve en duurzame herenmode. Je vindt in deze winkel kleding voor elke gelegenheid, zoals gala, zakelijk en casual. In 2021 heeft deze kledingwinkel de eerste prijs ontvangen voor de Shopping Awards. Dit maakt een bezoekje aan deze winkel het zeker waard.
 

Suitable herenmode Antwerpen

Suitable herenmode heeft maar liefst 16 vestigingen, waaronder vestigingen in Amsterdam, Leiden en Rotterdam. Sinds kort is er ook een vestiging in Antwerpen geopend. Suitable herenmode Antwerpen vind je op Lombardenvest 74. Dit is in het centrum, een ideale plek voor als je een dagje wilt winkelen. Kom je met je auto in plaats van met openbaar vervoer? Geen probleem, je kunt namelijk vlakbij parkeren in de parkeergarage Q-park. Zo weet jij zeker dat je auto veilig staat. Heb je geen tijd om naar de winkel te gaan? Dan kan je ook makkelijk online bestellen bij Suitable herenmode. Het wordt bovendien gratis thuisbezorgd. Als je een verkeerde maat hebt besteld heb jij maar liefst 30 dagen om het terug te sturen. Voor een meer prijs kan je het pakketje door DHL thuis ophalen. Kan Suitable herenmode het je nog makkelijker maken?

Soorten kleding
Naast gala, zakelijk en casual kleding kan je zelfs voor trouwkleding terecht bij deze winkel. Je kunt er zelfs je trouwpak kopen. Ben je te gast bij een bruiloft? Kies dan voor een van de vele smokings. Er zijn maar liefst 72 soorten merken waar jij uit kunt kiezen, zoals Barbouw International, Champion, Colorful Standard en Levi’s. Ook voor Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Van Lier kan je terecht bij Suitable herenmode. Ben je op zoek naar een cadeau? Dan kan je hier leuke sokken van Happy Socks kopen. Je kunt hier ook onderhoudsmaterialen kopen zodat je kleding en schoenen langer goed blijven. Zo kan jij nog langer genieten van je kwalitatieve en duurzame trui van Suitable herenmode.

Twijfel je over welke kleding bij je past? Dan kan jij je gratis laten adviseren door een van de medewerkers bij Suitable herenmode. Naast kwalitatief goede kleding heeft deze kledingwinkel ook klantvriendelijke medewerkers. Ze kunnen je onder andere adviseren over kleuradvies, kleding etiquette en dresscodes.

Bron: Foto©DB

Bekijk Ook

BREAKING

Naakte reus Medar zal te zien zijn in de Tour de France

EEKLO - De zaakvoerder van het keukenbedrijf Adrem Keukens wil de komende weken stunten met zijn naakte reus Medar. Hij is vertrokken naar Frankrijk waar de reus regelmatig in beeld zal komen.   

BREAKING

Ongeval tussen kusttram en auto in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort is het vrijdag tot een ongeval gekomen. Een gezin onder weg naar hun vakantieadres werd gegrepen door de aankomende kusttram.  

BREAKING

Spoorwegpolitie op meer hotspots deze zomer

BELGIE - De Federale Spoorwegpolitie zal de komende zomer meer ingezet worden op de hotspots. Het zijn de plaatsen waar het deze zomer extra druk wordt.  

BREAKING

Zon Zee Zorgeloos

KUST - In zes badplaatsen is vandaag Zon Zee Zorgeloos gestart. Dan kunnen personen met een beperking beroep doen op opgeleide assistenten om hen in een strandstoel tot bij het water te brengen. Zo kunnen ze echt de zee beleven.   

BREAKING

Film op het strand op donderdag in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op het strand van Zeebrugge is er elke week op donderdag film ter hoogte van de Surfclub Icarus. Op donderdag 7 juli worden de eerste films vertoond.    

BREAKING

Kermisweekend start in Nederbrakel

NEDERBRAKEL - Komend weekend start in Nederbrakel het kermisweekend. Van 1 tot 6 juli vind je de verschillende kermisattracties voor jong en oud. 

BREAKING

Morgen zaterdag start van de julifoor in Poperinge

POPERINGE - In Poperinge is er morgen zaterdag start van de Julifoor. Niet minder dan Kelly Pfaff komt er morgen  de foor officieel openen. 

BREAKING

Brugse protocolchef op rust

BRUGGE - Het was vandaag voor Marc Mosar zijn eerste dag op pensioen. Donderdagavond nam hij nog afscheid van stadsbestuur en collega's. Marc was 28 jaar lang protocolchef voor de Stad Brugge en zorgde dat ontvangsten van hoge gasten steeds vlekkeloos verliepen. Hij deed het 28 jaar met stijl.  

BREAKING

Ook vandaag weer al drie oproepen voor de MUG Heli

BRUGGE - Het was ook vandaag terug een drukke dag voor de MUG Heli. Ze moeten voor dringende medische tussenkomsten opstijgen naar Beernem, Oostkamp en Aalter.      

BREAKING

Vandaag eerste editie van nieuw seizoen Zomeren op de Vismarkt

BRUGGE - Tijdens de zomermaanden wordt er op de Vismarkt terug tal van events georganiseerd. Zo zal er ook terug gedanst worden met nu zondag tango.  

Bekijk meer gerelateerde artikels