Regio

Suitable opent nieuwe winkel in Antwerpen

ANTWERPEN - Ben je op zoek naar kwalitatieve herenmode dat tegelijkertijd ook duurzaam is? Dan is er goed nieuws. Suitable herenmode voldoet hieraan en heeft een nieuwe winkel in Antwerpen geopend.

 

 

Over Suitable herenmode
Suitable herenmode heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het maken van kwalitatieve en duurzame herenmode. Je vindt in deze winkel kleding voor elke gelegenheid, zoals gala, zakelijk en casual. In 2021 heeft deze kledingwinkel de eerste prijs ontvangen voor de Shopping Awards. Dit maakt een bezoekje aan deze winkel het zeker waard.
 

Suitable herenmode Antwerpen

Suitable herenmode heeft maar liefst 16 vestigingen, waaronder vestigingen in Amsterdam, Leiden en Rotterdam. Sinds kort is er ook een vestiging in Antwerpen geopend. Suitable herenmode Antwerpen vind je op Lombardenvest 74. Dit is in het centrum, een ideale plek voor als je een dagje wilt winkelen. Kom je met je auto in plaats van met openbaar vervoer? Geen probleem, je kunt namelijk vlakbij parkeren in de parkeergarage Q-park. Zo weet jij zeker dat je auto veilig staat. Heb je geen tijd om naar de winkel te gaan? Dan kan je ook makkelijk online bestellen bij Suitable herenmode. Het wordt bovendien gratis thuisbezorgd. Als je een verkeerde maat hebt besteld heb jij maar liefst 30 dagen om het terug te sturen. Voor een meer prijs kan je het pakketje door DHL thuis ophalen. Kan Suitable herenmode het je nog makkelijker maken?

Soorten kleding
Naast gala, zakelijk en casual kleding kan je zelfs voor trouwkleding terecht bij deze winkel. Je kunt er zelfs je trouwpak kopen. Ben je te gast bij een bruiloft? Kies dan voor een van de vele smokings. Er zijn maar liefst 72 soorten merken waar jij uit kunt kiezen, zoals Barbouw International, Champion, Colorful Standard en Levi’s. Ook voor Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Van Lier kan je terecht bij Suitable herenmode. Ben je op zoek naar een cadeau? Dan kan je hier leuke sokken van Happy Socks kopen. Je kunt hier ook onderhoudsmaterialen kopen zodat je kleding en schoenen langer goed blijven. Zo kan jij nog langer genieten van je kwalitatieve en duurzame trui van Suitable herenmode.

Twijfel je over welke kleding bij je past? Dan kan jij je gratis laten adviseren door een van de medewerkers bij Suitable herenmode. Naast kwalitatief goede kleding heeft deze kledingwinkel ook klantvriendelijke medewerkers. Ze kunnen je onder andere adviseren over kleuradvies, kleding etiquette en dresscodes.

Bron: Foto©DB

Bekijk Ook

BREAKING

Rommelmarkten in Assebroek

ASSEBROEK - De komende weken zijn er drie verschillende rommelmarkten in de Brugse deelgemeente Assebroek.  

BREAKING

Winkelcentrum Cité in Calais nu donderdag open

CALAIS - Nu donderdag is het feestdag en blijven de winkels dicht. Net over de grens kan je naar het Centre Commercial Cité in Calais. Daar blijven de winkels nu donderdag gewoon open. 

BREAKING

Groen Brugge wil voetpaden van minstens 1,5 meter

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur wenst de straat Van Leeg tot Zand in Sint-Andries opnieuw aan te leggen. Groen Brugge stelt vast dat de voetpaden in het ontwerp erg versmald worden. Bij de “inspraakvergadering” vroegen de bewoners uitdrukkelijk om het voetpad te voorzien op 1.5 meter zodat alle huizen vlot toegankelijk zouden zijn. 

BREAKING

Amandine wordt gerestaureerd

OOSTENDE - De stad Oostende zal de vroeger Ijslandvaarder de O129 Amandine restaureren. De stad trekt 35.000 euro uit voor de restauratie.  

BREAKING

Feestelijke opening van Dranouter 2022 met preuteleute

Dranouter - Festival Dranouter bekend dat er extra feestelijke start komt op donderdag 4 augustus, met muziek van o.a. Preuteleute, West Corner Brass Band, Papa Mojito en Radio Sabrina. Festivalgangers met een weekendticket  (5+6+7 augustus) op zak, die krijgen gratis toegang tot de start op donderdag 4 augustus 2022.

BREAKING

Hinder voor tram en bus door staking openbare sector

VLAANDEREN - Het ACOD roept op tot een algemene staking in de openbare sector op dinsdag 31 mei 2022. Ook het personeel van De Lijn neemt hieraan deel. De staking zal de nodige hinder met zich meebrengen voor de dienstverlening van De Lijn.

BREAKING

Nu zondag Ros Beiaardommegang in Dendermonde

DENDERMONDE - Nu zondag trekt de Ros Beiaardommegang door de straten van Dendermonde. De Ommegang vertrekt om 14.30 uur. 

BREAKING

Laatste week oliebollen smullen op Brugse Meifoor

BRUGGE - De Meifoor in Brugge is aan de laatste week toe. Nog tot en met zondag 29 mei is het foor op vier verschillende plaatsen in de stad.  

BREAKING

Nog tot en met zondag 29 mei foor in Harelbeke

HARELBEKE - Nog tot en met zondag 29 mei is het foor in Harelbeke met attracties voor jong en oud.   

BREAKING

Nieuwe padelvelden in Tienen

TIENEN - Het Sportcentrum Grand Slam pakt nu zaterdag uit met een openingsfeest van hun nieuwe padelvelden. In totaal zullen er nu negen hebben. 

Bekijk meer gerelateerde artikels