Regio

Suitable opent nieuwe winkel in Antwerpen

ANTWERPEN - Ben je op zoek naar kwalitatieve herenmode dat tegelijkertijd ook duurzaam is? Dan is er goed nieuws. Suitable herenmode voldoet hieraan en heeft een nieuwe winkel in Antwerpen geopend.

 

 

Over Suitable herenmode
Suitable herenmode heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het maken van kwalitatieve en duurzame herenmode. Je vindt in deze winkel kleding voor elke gelegenheid, zoals gala, zakelijk en casual. In 2021 heeft deze kledingwinkel de eerste prijs ontvangen voor de Shopping Awards. Dit maakt een bezoekje aan deze winkel het zeker waard.
 

Suitable herenmode Antwerpen

Suitable herenmode heeft maar liefst 16 vestigingen, waaronder vestigingen in Amsterdam, Leiden en Rotterdam. Sinds kort is er ook een vestiging in Antwerpen geopend. Suitable herenmode Antwerpen vind je op Lombardenvest 74. Dit is in het centrum, een ideale plek voor als je een dagje wilt winkelen. Kom je met je auto in plaats van met openbaar vervoer? Geen probleem, je kunt namelijk vlakbij parkeren in de parkeergarage Q-park. Zo weet jij zeker dat je auto veilig staat. Heb je geen tijd om naar de winkel te gaan? Dan kan je ook makkelijk online bestellen bij Suitable herenmode. Het wordt bovendien gratis thuisbezorgd. Als je een verkeerde maat hebt besteld heb jij maar liefst 30 dagen om het terug te sturen. Voor een meer prijs kan je het pakketje door DHL thuis ophalen. Kan Suitable herenmode het je nog makkelijker maken?

Soorten kleding
Naast gala, zakelijk en casual kleding kan je zelfs voor trouwkleding terecht bij deze winkel. Je kunt er zelfs je trouwpak kopen. Ben je te gast bij een bruiloft? Kies dan voor een van de vele smokings. Er zijn maar liefst 72 soorten merken waar jij uit kunt kiezen, zoals Barbouw International, Champion, Colorful Standard en Levi’s. Ook voor Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Van Lier kan je terecht bij Suitable herenmode. Ben je op zoek naar een cadeau? Dan kan je hier leuke sokken van Happy Socks kopen. Je kunt hier ook onderhoudsmaterialen kopen zodat je kleding en schoenen langer goed blijven. Zo kan jij nog langer genieten van je kwalitatieve en duurzame trui van Suitable herenmode.

Twijfel je over welke kleding bij je past? Dan kan jij je gratis laten adviseren door een van de medewerkers bij Suitable herenmode. Naast kwalitatief goede kleding heeft deze kledingwinkel ook klantvriendelijke medewerkers. Ze kunnen je onder andere adviseren over kleuradvies, kleding etiquette en dresscodes.

Bron: Foto©DB

Bekijk Ook

BREAKING

Elfde Kroonrit Memorial Hendrik Sinaeve in Voormezele

VOORMEZELE - Op zondag11 juni wordt in Voormezele de elfde editie gehouden van de Memorial Hendrik Sinaeve. De start en aankoms zijn in Voormezele gepland. 

BREAKING

Koksijde Kermis kondigt zich aan

KOKSIJDE -  Van zaterdag 10 tot en met woensdag 14 juni wordt kermis gehouden in Koksijde dorp. De kermisattracties kan je vinden op het Louise Hegerplein. Er zijn attracties voor jong en oud.  

BREAKING

Vanhalle Wellness al vele jaren een begrip in Male

SINT-KRUIS - Het is belangrijk om regelmatig een rustmoment in te bouwen in ons drukke leven. Daarvoor ben je bij Vanhalle Wellness aan het juiste adres. Je kan de zaak vinden langs de Brieversweg in Male.   

BREAKING

PVDA verzet zich tegen verbod op barbecue in Gentse parken

GENT - Om overlast te voorkomen mag er voortaan geen barbecue meer gehouden worden in de Gentse parken. De PVDA verzet zich tegen het verbod.  

BREAKING

Tafel en Toog van Xaverius pakt uit met weeklunch

SINT-MICHIELS - De horecazaak Tafel en Toog van Xaverius in Sint-Michiels (bij het wijkcentrum) is zeven dagen per week open. Je kan er dagelijks terecht vanaf 10 uur. Bij mooi weer kan je er genieten op het terras. 

BREAKING

Douane doet grote vangst in Antwerpse haven

ANTWERPEN - In Antwerpen heeft de Douane een grote vangst gedaan. Ze hebben 2,75 ton coke aangetroffen in een container.  

BREAKING

Vrijwilligersbeurs in Wijkcentrum Xaverianen in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - In het wijkcentrum Xaverianen in Sint-Michiels wordt op zaterdag 17 juni een vrijwilligersbeurs gehouden, dit tussen 13 en 17 uur.   

BREAKING

Kermis op Don Bosco in Torhout

TORHOUT - Van vrijdag 9 tot en met maandag 12 juni is er kermis op de wijk Don Bosco in Torhout. Op zondag is er een grote rommelmarkt.   

BREAKING

Nu zondag 4juni Pleinfeesten in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - Op zondag 4 juni zijn er terug Pleinfeesten in Sint-Andries. Er is dan rommelmarkt van in de vroege uurtjes in de Jan Breydellaan en zijstraten. 

Bekijk meer gerelateerde artikels