Waregem

Nu ook nog G-Force op de kermis in Waregem

WAREGEM - Op de parking van Waregem Expo start nu zondag 10 december een kermis met 35 verschillende attracties voor jong en oud. 

Ze konden nog het nieuws bekend maken dat ze ook nog de G-Force verwachten op deze kermis. Alles gaat buiten door gezien de Corona maatregelen. Nu hopen dat het enkel droger blijft in die periode. Kermisgastronomie Bultinck zorgt voor lekker kermisgebak.     

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag laatste dag van de Ommegangkermis in Ardooie

ARDOOIE - In Ardooie is het vandaag de laatste dag van de Ommegangkermis. Je kan er attracties vinden voor groot en klein. Er staan drie grote attracties. 

BREAKING

Nu woensdag start zomerkermis in Mechelen

MECHELEN - Nu woensdag 29 juni start de zomerkermis op de Grote Markt van Mechelen. Er zullen attracties zijn voor jong en oud.  

BREAKING

Kermiszondag in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - In Ruddervoorde kunnen ze rekenen op de zon. Het belooft een drukke kermiszondag te worden. Er zijn vanmiddag nog tal van optredens en is de torenworp.  

BREAKING

Deze namiddag naar de Koai Kerremesse in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort is de zon al van de partij. Daar kan je deze namiddag vanaf 15 uur naar de Koai Kerremesse. 

BREAKING

Heerlijke oliebollen smullen op de foor in Dranouter en Zulte

DRANOUTER/ZULTE - In Dranouter is het dit weekend kermis. Vanavond is er een kermiskaarting, morgen zaterdag een dartstornooi en zondag een ontbijt, aperitiefconcert en een garconkoers. Er zijn ook tal van kermisattracties met heerlijk kermisgebak van Kermisgastronomie Bultinck.    

BREAKING

Carine wint elegantiewedstrijd voor koetsen in Waregem

WAREGEM - In Waregem was er de tiende editie van de elegantietocht voor koetsen. Carine Ardijns won die wedstrijd met haar schattige kleine paardjes. Het publiek kon meestemmen.  

BREAKING

Dit weekend Sint-Jankermis in Menen

MENEN - In Menen is er van zaterdag 25 tot en met maandag 27 juni de jaarlijkse Sint-Jankermis. Je kan er het gebakkraam Frituur Bertrand vinden.     

BREAKING

Morgen vrijdag start van Koai Kerremesse in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - Het Fonteinenplein aan de Kaai in Nieuwpoort is vanaf morgen vrijdag het decor voor de Koaie Kerremesse die tot woensdag 29 juni duurt. 

Bekijk meer gerelateerde artikels