Oostende

Peter Labens lanceert boek

OOSTENDE - De voormalige Oostendse advocaat Peter Laens lanceert nu manadag 6 december zijn boek Zorro draagt een paarse toga. Het boek wordt uitgegeven bij de Uitgeverij Bitbook. 

Het boek gaat over 25 jaar advocatuur aan de Balie, over feestjes maar ook over de verhuis naar Zuid-Frankrijk waar hij nu met zijn echtgenote gites runt en al heel wat Vlamingen mocht verwelkomen. Ze zijn actief in de streek van de Gard, vlakbij Uzès. Het boek kost 25 euro en is vanaf maandag te koop in de Standaard Boekhandel. De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Druk op de treinen richting Oostende

OOSTENDE - Het weer is vandaag een tegenvaller. Vanmorgen is er al heel wat regen gevallen. Toch is het druk richting Oostende. Er zijn de komende uren vier treinen volzet die uit Antwerpen en Kortrijk komen.  

BREAKING

Verder onderzoek na levenloze lichaam in havengeul Oostende

OOSTENDE - In de havengeul in Oostende werd een tijdje terug een levenloos lichaam aangetroffen. Op zaterdag 6 augustus werd het lichaam gevonden van de vrouw. Het is niet duidelijk om wie het gaat.   

BREAKING

Vanaf 7 september herfstvaccin tegen Corona voor inwoners Oostende en Middelkerke

OOSTENDE/MIDDELKERKE - Vanaf vandaag worden de uitnodigingen gestuurd voor een herfstvaccin tegen Corona. Het vaccinatiecentrum aan de Northlaan in Oostende heropent de deuren. 

BREAKING

Ook vandaag nog druk op de trein richting Oostende

OOSTENDE - Ook vandaag is het nog druk op de trein richting Oostende. De treinen van Eupen en Antwerpen naar Oostende van de komende uren zijn al volzet of hebben nog een beperkt aantal plaatsen. 

BREAKING

Mercedes weggevlucht voor politiecontrole

OOSTENDE - In Oostende is een bestuurder van een Mercedes weggevlucht voor een politiecontrole. De wagen reed weg aan hoge snelheid en gedeeltelijk met gedoofde lichten.   

BREAKING

Praga Khan op Paulusfeesten

OOSTENDE - In Oostende zijn er de jaarlijkse Paulusfeesten met tal van optredens. De feesten duren tot en met maandag 15 augustus. Praga Khan stond er op de planken. Maurice Engelen staat intussen al 33 jaar op de planken. 

BREAKING

Nu al drie treinen richting Oostende volzet

OOSTENDE - Het wordt vandaag opnieuw druk aan de kust. Drie treinen met bestemming Oostende zijn al volzet voor de komende uren.  

BREAKING

Inbraak in voertuig in Oostende

OOSTENDE - Onbekenden hebben in Oostende ingebroken in een voertuig dat geparkeerd stond langs de Mariakerkelaan.   

BREAKING

20% hittekorting voor Studio 100 aan Zee

OOSTENDE - Nog tot en met zondag 4 september loopt in het Kursaal de expo Studio 100 aan Zee. Omwille van de hitte krijg je dezer dagen een korting van 20% bij uw bezoek met de Promocode Warm. Tijdens uw bezoek is het lekker fris.   

BREAKING

Oostende wil nieuwe markt organiseren in Vuurtorenwijk

OOSTENDE - In Oostende willen ze een nieuwe markt gaan organiseren op de Vuurtorenwijk. De markt zal plaats vinden op vrijdagvoormiddag.  

Bekijk meer gerelateerde artikels