Blankenberge

Coca Cola Kersttruck trekt terug door het land

BELGIE - De Coca Cola Kersttruck trekt terug door het land. Ze voorzien stops op plaatsen met events. Hun eerste stop is gepland op 7 december op Winterland in Hasselt.  

Verder hebben ze ook al 9 december in de agenda. Dan trekken ze richting Winterpret in Blankenberge aan het Leopold III plein. De kersttruck is al jaren het decor voor heel wat kerstkaartjes. 

Bron: Foto©Coca Cola

Bekijk Ook

BREAKING

Oesterput pakt uit met Vaderdagpakket

BLANKENBERGE - De Oesterput in Blankenberge pakt voor Vaderdag van 10 tot 12 juni uit met een speciaal pakket. Het pakket kost 90 euro voor twee personen. 

BREAKING

Havenfeesten in Blankenberge lokten meteen heel wat volk

BLANKENBERGE - De Havenfeesten in Blankenberge lokten donderdag heel wat volk voor de eerste dag. Het weer was een meevaller. 

BREAKING

Morgen starten de vierdaagse Havenfeesten in Blankenberge

BLANKENBERGE - Morgen donderdag starten de vierdaagse Havenfeesten in Blankenberge. Voor Sail verwachten ze 43 schepen onder meer het zeilschip Tres Hombres die eigenlijk op Oostende voor Anker moest liggen maar te laat was. 

BREAKING

Geen treinverkeer tussen Landen en Hasselt na aanrijding

LANDEN/HASSELT - Op de spoorlijn 21 is er geen treinverkeer mogelijk na een aanrijding op de sporen.  

BREAKING

Nu donderdag starten de Havenfeesten in Blankenberge

BLANKENBERGE - Van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei worden in Blankenberge de Havenfeesten gehouden. Op zondag is er de grote vissersstoet.   

BREAKING

Zeer druk in Oostende

OOSTENDE - Volgens de druktebarometer aan de kust is het momenteel zeer druk in de buurt van het Station. Daar loopt het event Oostende voor Anker. Er zijn 150 schepen te bewonderen waaronder enkele prachtige driemasters. 

BREAKING

Controle op de kusttram

BLANKENBERGE - De Lijn heeft samen met de politie van de zone Blankenberge-Zuienkerke een controle gedaan op de kusttram.  

BREAKING

Voor Vlaams Belang mag Velodroom niet verdwijnen

BLANKENBERGE - Morgen dinsdag komt de gemeenteraad samen in Blankenberge. Vlaams Belang zal tijdens die raad pleiten voor het behoud van de Velodroom.  

BREAKING

Na meer dan twee jaar terug Havenfeesten

BLANKENBERGE - Van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei zijn er na twee jaar terug Havenfeesten in Blankenberge met het traditionele programma.  

BREAKING

Oesterput Blankenberge pakt uit met take away moederdagpakket

BLANKENBERGE - Velen willen hun moeder verrassen zonder veel in de keuken te moeten staan. Bij de Oesterput in Blankenberge  kan je een take away pakket bestellen voor nu zondag 8 mei.  

Bekijk meer gerelateerde artikels