Blankenberge

Coca Cola Kersttruck trekt terug door het land

BELGIE - De Coca Cola Kersttruck trekt terug door het land. Ze voorzien stops op plaatsen met events. Hun eerste stop is gepland op 7 december op Winterland in Hasselt.  

Verder hebben ze ook al 9 december in de agenda. Dan trekken ze richting Winterpret in Blankenberge aan het Leopold III plein. De kersttruck is al jaren het decor voor heel wat kerstkaartjes. 

Bron: Foto©Coca Cola

Bekijk Ook

BREAKING

Geen treinverkeer tussen Landen en Hasselt na aanrijding

LANDEN/HASSELT - Op de spoorlijn 21 is er geen treinverkeer mogelijk na een aanrijding op de sporen.  

BREAKING

Nu donderdag starten de Havenfeesten in Blankenberge

BLANKENBERGE - Van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei worden in Blankenberge de Havenfeesten gehouden. Op zondag is er de grote vissersstoet.   

BREAKING

Zeer druk in Oostende

OOSTENDE - Volgens de druktebarometer aan de kust is het momenteel zeer druk in de buurt van het Station. Daar loopt het event Oostende voor Anker. Er zijn 150 schepen te bewonderen waaronder enkele prachtige driemasters. 

BREAKING

Controle op de kusttram

BLANKENBERGE - De Lijn heeft samen met de politie van de zone Blankenberge-Zuienkerke een controle gedaan op de kusttram.  

BREAKING

Voor Vlaams Belang mag Velodroom niet verdwijnen

BLANKENBERGE - Morgen dinsdag komt de gemeenteraad samen in Blankenberge. Vlaams Belang zal tijdens die raad pleiten voor het behoud van de Velodroom.  

BREAKING

Na meer dan twee jaar terug Havenfeesten

BLANKENBERGE - Van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei zijn er na twee jaar terug Havenfeesten in Blankenberge met het traditionele programma.  

BREAKING

Oesterput Blankenberge pakt uit met take away moederdagpakket

BLANKENBERGE - Velen willen hun moeder verrassen zonder veel in de keuken te moeten staan. Bij de Oesterput in Blankenberge  kan je een take away pakket bestellen voor nu zondag 8 mei.  

BREAKING

Bom gevonden in Blankenberge

BLANKENBERGE - Op het strand in Blankenberge werd deze middag een bom gevonden. Het Oosterstaketsel werd tijdelijk afgesloten.  

BREAKING

Kandidaat koper gezocht voor Velodroom in Blankenberge

BLANKENBERGE - De Velodroom in Blankenberge is al 89 jaar lang een begrip in Blankenberge. Heel wat generaties reden al op de gekke fietsen. De uitbater wil stoppen en zet de zaak te koop. 

BREAKING

Nu vrijdag start van de Stationskermis in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge gaat nu vrijdag 22 april de Stationskermis van start. De foor op het Leopold III plein duurt tot en met zondag 1 mei. 

Bekijk meer gerelateerde artikels