Regio

Drie overvallen op apothekers in Limburg

LIMBURG - De politie is een grondig onderzoek gestart na drie overvallen op apothekers in Limburg. Het ging om gewapende overvallen in Hasselt, Hoeselt en Alken.  

De daders waren met vier en verplaatsten zich met twee wagens, een BMW en Ford. De politie hoopt dat er eventuele getuigen zijn die iets gezien hebben. De daders gingen aan de haal met cash geld, medicijnen en Corona testen.    

Bron: Foto©Politie Limburg Regio Hoofdstad

Bekijk Ook

BREAKING

Ook dit jaar terug Zomershow met Samson en Marie in Plopsa De Panne

DE PANNE - Samson en Marie keren deze zomer terug naar Plopsa De Panne. Vanaf 7 augustus zijn er voorstellingen gepland in het Proximus Theater.   

BREAKING

Rommelmarkt in Lissewege op zaterdag 1 juli

LISSEWEGE - Het nieuwe Feestcomité van Lissewege organiseert op zaterdag 1 juli vanaf 6.30 uur een grote rommelmarkt in het centrum van het witte polderdorp.   

BREAKING

Nieuwe maatjes komen aan in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge organiseren ze op zaterdag 10 juni de aankomst van de nieuwe maatjes. De nieuwe haring kan er meteen geproefd worden aan de haven.  

BREAKING

Binnenkort kermis in Lo-Reninge

LO-RENINGE - Van zaterdag 10 tot en met dinsdag 13 juni is er de jaarlijkse kermis in Lo Reninge met op kermiszondag wijding van traptractoren en gocarts naast de landbouwvoertuigen en koekjesworp. 

BREAKING

Okay Jabbeke heropent nu vrijdag de deuren

JABBEKE - Okay Jabbeke heropent nu vrijdag de deuren, dit na een volledige opknapbeurt van de winkel. In de winkel zijn 12 medewerkers actief die de rekken aanvullen maar ook de kassa doen. De winkel is ideaal gelegen langs de drukke Gistelsesteenweg.    

BREAKING

Nieuw woonzorgcentrum heeft geen wegwijzer

BRUGGE - Het nieuwe Mintus woonzorgcentrum Sint-Pietersmolenwijk is niet aangeduid terwijl nieuwe bezoekers moeten zoeken naar het gebouw. 

BREAKING

Nu zondag Fluitjesfeesten in Ouwegem

OUWEGEM - In Ouwegem, deelgemeente van Kruishoutem, zijn er nu zondag Fluitjesfeesten. Er is kermis waar je onder meer het schietkraam Gunsmoke kan vinden. 

BREAKING

Nu zaterdag kubb tornooi in Oudenburg

OUDENBURG - In het Spaans Tolhuis in Oudenburg is er nu zaterdag 3 juni een kubb tornooi gehouden ten voordele van de organsatie Think Pink die zich inzetten voor dames met borstkanker.  

BREAKING

Komend weekend Uitopia in Uitkerke

UITKERKE - In Uitkerke is er komend weekend op zaterdag en zondag het event Uitopia. Er staat heel wat op het programma. 

BREAKING

Nog 35 mensen te kort bij Brugse politiekorps

BRUGGE - Volgens de Brugse burgemeester Dirk De fauw zijn er nog 35 personeelsleden te kort bij de Brugse politie. De burgemeester wees op de vele campagnes om nieuwe mensen aan te trekken. Zo zochten ze nog naar nieuwe mensen op de Dwars door Brugge.     

Bekijk meer gerelateerde artikels