Regio

Nu vrijdag start winterse events in Oostende

OOSTENDE - Nu vrijdag 3 december starten in Oostende de winterse events. Er is vanaf vrijdag heel wat te beleven.   

In het Leopoldpark kan je schaatsen en kan je 50 chalets vinden, op het Wapenplein is er het Huis van de Kerstman en de molen Sapin Magique en er is terug de lichttunnel in de Adolf Buylstraat. In de lichttunnel zullen er doorlopend voorstellingen zijn en niet meer op vaste tijdstippen.  

Bron: Foto©Visit Oostende

Bekijk Ook

BREAKING

TUI Fly vliegt vanaf 8 februari terug op Marokko

BELGIE - Vanaf 8 februari zal TUI Fly terug vliegen op Marokko. Ze vliegen vanuit Antwerpen, Brussel en Charleroi. 

BREAKING

404 nieuwe fietsen voor Gents stadspersoneel

GENT - In Gent krijgt het stadspersoneel 404 nieuwe fietsen voor hun dienstverplaatsingen of verplaatsingen van en naar het werk.   

BREAKING

83 jarige Belg om het leven gekomen bij ongeval in Aardenburg

AARDENBURG (NEDERLAND) - In het Zeeuwse Aardenburg is het donderdagavond tot een ongeval gekomen. Een auto was er van de weg geraakt en belandde in de gracht. 

BREAKING

Meulestedebrug week lang dicht voor verkeer

GENT - De Meulestedebrug in Gent zal een week lang dicht blijven voor het verkeer. Van 28 februari tot 4 maart zal de brug afgesloten zijn voor dringende werken. 

BREAKING

Hinder op het spoor door technische problemen

BELGIE - Op het spoor was er vandaag heel wat hinder voor het treinverkeer. Er waren problemen met spoorwegovergangen in Tielen en Groot-Bijgaarden.  

BREAKING

Extra tickets voor Arno in Kursaal Oostende

OOSTENDE - Het Kursaal in Oostende opent terug de deuren nu de Corona maatregelen versoepeld zijn vanaf vandaag. Op 6 februari hebben ze al Bart Peeters op de planken staan.  

BREAKING

Foorreizigers in rouw

BLANKENBERGE - De foorreizigers zijn in rouw na het overlijden van hun collega Redgy Schmidt. De Blankenbergse foorhouder is op 61 jarige leeftijd overleden.  

BREAKING

Roger Van Damme opent deze zomer Desiree in Oostende

OOSTENDE - Op de Oosteroever in Oostende krijgen ze deze zomer de derde vestiging van Desiree waarbij Roger Van Damme de gasten laat genieten van heerlijke zoetigheden.  

Bekijk meer gerelateerde artikels