Regio

Vanaf morgen schaatsplezier in Ieper

IEPER - Op de Grote Markt van Ieper kan je vanaf morgen vrijdag schaatsen. Ze verwachten morgen voor de openingsavond de groep Swoop. 

De ijspiste is er tot en met zondag 9 januari 2022. De kerstmarkt vindt dit jaar plaats op de Kiekenmarkt.  

Bron: Foto©Ijspiste Ieper

Bekijk Ook

BREAKING

Nu vrijdag Fonskesmèt in Leuven

LEUVEN - Nu vrijdag 27 mei wordt de wekelijkse marktdag in Leuven in een feestelijk kleedje gestoken. De markt gaat door van 9 tot 13 uur op het Hoover- en Ladeuzeplein.  

BREAKING

Deze week woensdagmarkt op de Burg

BRUGGE - De wekelijkse woensdagmarkt in Brugge zal deze week doorgaan op de Burg. Op de Markt kunnen ze niet staan door de opbouw van de tribunes voor de Heilig Bloedprocessie van donderdag.  

BREAKING

De kansen van de Rode Duivels op het WK voetbal in Qatar

BELGIE - De Rode Duivels konden zich vorig jaar voor de 3de opeenvolgende keer plaatsen voor de Wereldbeker voetbal die in Qatar plaatsvindt.  Door de extreme hitte tijdens de zomermaanden werd beslist om de wedstrijden te verplaatsen naar de wintermaanden.  Het tornooi zal plaatsvinden tussen maandag 21 november en zondag 18 december.

 

BREAKING

Trein viel zondagavond stil tussen Melle en Merelbeke

MELLE/MERELBEKE - Een trein is zondagavond stil gevallen tussen Melle en Merelbeke. De airco viel uit op de trein en het werd al snel bijzonder warm op de trein waarop heel wat dagtoeristen zaten die terug keerden van een dag aan zee.    

BREAKING

Verbindingsbrug ingefietst in Zeebrugs havengebied

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge mocht de Brugse burgemeester Dirk De fauw samen met de mensen van het havenbestuur de verbindingsbrug infietsen tussen voor- en achterhaven. Werknemers van de haven en inwoners van Zeebrugge werden mee uitgenodigd.  

BREAKING

Technisch medewerker gezocht voor Alstom

BRUGGE - Het Brugse bedrijf Alstom zoekt naar een technisch medewerker voor de werkplaats. Het is het vroegere bedrijf Bombardier.  

BREAKING

Cafedraal pakt uit met weeklunch

BRUGGE - De Cafédraal in de Zilverstraat in Brugge is sinds begin mei in handen van Laurent De Rous. Hij was de vroegere uitbater van Restaurant B-in.    

BREAKING

Grootscheepse politiecontrole in Lanaken en Maasmechelen

LANAKEN/MAASMECHELEN - De lokale politie van de zone Lanaken Maasmechelen heeft een grote politiecontrole gehouden. 284 bestuurders werden gecontroleerd in Lanaken en 225 in Maasmechelen.  

BREAKING

Velotel pakt uit met dagelijkse lunch en themamenu's

BRUGGE - In het Brugse Velotel kan je dagelijks genieten van een verzorgde lunch, dit aan 19 euro. Morgen maandag bestaat de lunch uit soep van zoete aardappel, parmaham en meloen met koude pastasalade en koffie of thee.    

BREAKING

Barrio Cantina dit jaar op het Zand in Brugge

BRUGGE - Het foodtruckfestival Barrio Cantina keert dit jaar terug naar Brugge. Door de werken in het Koning Albertpark zal het event doorgaan op het Zand.  

Bekijk meer gerelateerde artikels