Regio

Gouverneurs vragen nieuw Overlegcomité

BELGIE - De gouverneurs hebben een digitaal overleg gepleegd naar aanleiding van de nieuwe Corona besmettingen. Ze vragen nu een spoedige bijeenkomst van het Overlegcomité.      

De gouverneurs willen nieuwe en verstrengde maatregelen. Gouverneur Decaluwé zal vandaag beslissen of vrijdag Wintergloed kan starten in Brugge. Op drukke plaatsen zoals aan de Vismarkt zullen de bezoekers een Covid Safe Ticket moeten voorleggen. De toeristische sector hoopt op gezond verstand.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Wolfgang mocht Festival van de Noordzee afsluiten bij Old Steamer

ZEEBRUGGE - Bij Bistro Old Steamer aan de Rederskaai in Zeebrugge stonden er gisteren en vandaag telkens vijf bands op het programma.  

BREAKING

Lotto's Muziekshow in Bredene

BREDENE - De Lotto Muziekshow is morgen dinsdag te gast in Bredene. Er zijn de ganse namiddag vanaf 14.30 uur optredens.  

BREAKING

Abba 4 U morgen op Parkies in De Haan

DE HAAN - Morgenavond is er terug Parkies in het parkdomein La Potinière in De Haan. De groep Abba 4 U staat morgen op de planken om 19 uur. 

BREAKING

Wijklanken morgen dinsdag aan Café Pistolet in Assebroek

ASSEBROEK - Morgen dinsdag is er vanaf 19 uur terug Wijklanken. De stad trekt dan naar de Brugse deelgemeenten voor hun optredens. 

BREAKING

Festival van de Noordzee met tal van optredens

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge was er vandaag het Festival van de Noordzee met tal van optredens. Aan de meeste horecazaken waren er de ganse dag door optredens.    

BREAKING

Terug Blindekensprocessie door Brugge

BRUGGE - De Blindekensprocessie trok vanmorgen terug door Brugge, dit van de Smedenstraat naar de kerk aan de Potterie. De Brugse Belofte trekt al vele jaren door Brugge. 

BREAKING

Dertigste koetsenparade in Brugge

BRUGGE - Het Feestcomité van Sint-Michiels pakte vandaag uit met de 30e editie van de jaarlijkse Koetsenparade met vertrek in Sint-Michiels en aankomst aan het kasteel van Tillegem. Daar mocht de Brugse burgemeester de winnaar de prijs overhandigen.    

Bekijk meer gerelateerde artikels