Regio

Gouverneurs vragen nieuw Overlegcomité

BELGIE - De gouverneurs hebben een digitaal overleg gepleegd naar aanleiding van de nieuwe Corona besmettingen. Ze vragen nu een spoedige bijeenkomst van het Overlegcomité.      

De gouverneurs willen nieuwe en verstrengde maatregelen. Gouverneur Decaluwé zal vandaag beslissen of vrijdag Wintergloed kan starten in Brugge. Op drukke plaatsen zoals aan de Vismarkt zullen de bezoekers een Covid Safe Ticket moeten voorleggen. De toeristische sector hoopt op gezond verstand.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Treinverkeer verstoord tussen Brussel en Halle

BRUSSEL/HALLE - Het treinverkeer is momenteel verstoord tussen Brussel en Halle. De oorzaak is een aanrijding op de sporen in Ruisbroek.  

BREAKING

Ellis Gourmet Burger in Brugge zoekt versterking

BRUGGE - Ellis Gourmet Burger op het Simon Stevinplein in Brugge is op zoek naar versterking voor hun team. Ze zoeken naar een assistent manager, een shiftleader en studenten en flexi's die kunnen inspringen als het nodig is.  

BREAKING

Opnieuw een cheque voor de MUG Heli

BRUGGE - Het team van de MUG Heli mocht ook vandaag terug een cheque ontvangen voor hun werking. Ze kregen een cheque van 1.321 euro van de CD&V Ichtegem. Zij hebben een ontbijt georganiseerd ten voordele van het goede doel.    

BREAKING

Inbraak in woning in Gistel

GISTEL - In de Antonius Verleyestraat in Gistel hebben onbekenden ingebroken in een woning. De ganse woning werd doorzocht. 

BREAKING

Komend weekend kermis in Ertvelde

ERTVELDE - Van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juni is er de jaarlijkse kermis in Ertvelde met in primeur de Remix die eerder op de Brugse Meifoor te zien was.   

BREAKING

Op 10 en 11 juni volgende editie van Bruges Arabian Horse Event

BRUGGE - Op de site van Tillegem in Sint-Michiels wordt op zaterdag 10 en zondag 11 juni terug een topspektakel gehouden met de Bruges Arabian Horse Event met de beste paarden uit tal van landen op de wereld. De organisatoren verwachten terug de top.  

BREAKING

Cabin Art terug van start in Sint-Idesbald

SINT-IDESBALD - In Sint-Idesbald is de openluchtexpo Cabin Art gestart. Het is nu reeds de 15e editie. Tal van kunstenaars brengen hun werk aan op strandcabines.   

Bekijk meer gerelateerde artikels