Regio

Openingsweekend gezellige huiskamerkroeg in oude dorpswoning in Oedelem

OEDELEM - Van 11 tot 14 november vindt de openingsvierdaagse plaats van huiskamerkroeg Perle d’Ozette, die wordt uitgebaat door de drie zussen Vandermoere. 
 

Bij Perle d’Ozette, in de Oudezakstraat 14 in Oedelem, kun je, in een interieur met de gezellige charme van vroeger, terecht voor het zoets van een tearoom en het hartigs van een kroeg, voor koffie, streekbieren, wijn, apero. Tijdens het openingsweekend kun je in de namiddag kiezen voor koffie en taart, op andere uren voor een tapasplank met drank naar keuze. Wie zeker wil zijn van een plaatsje, kan reserveren via www.perledozette.be

Bron: Foto©GV

Bekijk Ook

BREAKING

Spoorwegovergang in Maldegem moet even dicht

MALDEGEM - De spoorwegovergang in de Stationsstraat zal op vrijdagavond 3 februari anderhalf uur lang afgesloten zijn voor het verkeer omwille van werken aan de sporen. Om 19.30 uur zal de overgang afgesloten worden. 

BREAKING

Meer dan 500 bestuurders betrapt bij snelheidsovertreding in Maldegem

MALDEGEM - In Maldegem wordt op tal van wegen te snel gereden. Dat blijkt uit de cijfers na een controle van de politie. Van de 5.000 gecontroleerde wagens werden 504 bestuurders betrapt op een snelheidsovertreding.   

BREAKING

Orde van de Smoutpot gaat pannenkoeken bakken

OOSTEEKLO - De Orde van de Smoutpot houdt van tradities. Nu donderdag 2 februari met Maria Lichtmis gaan ze terug pannenkoeken bakken. Je kan ze vanaf 15 uur vinden op het Dorpsplein in Oosteeklo.   

BREAKING

Niet langer een politiemuseum in Brugge

BRUGGE - Aan de Louis Coiseaukaai in Brugge werd eind vorig jaar het Politiemuseum gesloten. Het museum was gevestigd aan de overkant van het Politiehuis en lokte bij de start heel wat bezoekers. Er waren immers heel wat unieke stukken te bewonderen. 

BREAKING

Geen treinen tussen Kortrijk en Oudenaarde na ongeval

DEERLIJK - Aan de spoorwegovergang in Deerlijk deed zich vanmorgen iets na 8 uur een aanrijding voor tussen de trein en een vrachtwagen. Door de klap viel er één licht gewonde. 

BREAKING

Vandaag controles op de bussen regio Brugge

BRUGGE - De Lijn zal vandaag vrijdag een controle houden op zwartrijders in de regio Brugge. Wie betrapt wordt riskeert een flinke boete. De boete kan oplopen tot 400 euro. 

BREAKING

Vandaag naar de vrijdagmarkt in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - Vandaag kan je naar de wekelijkse markdag op de Markt in Nieuwpoort Stad. Er is wekelijks een ruim aanbod met food en non food. Je kan het combineren met een bezoek aan één van de viswinkels waar je de Noordzeevis nergens verser zal vinden.   

BREAKING

Stad Brugge pakt drie straten aan in Kristus Koning

BRUGGE - In de wijk Kristus Koning worden drie straten grondig aangepakt en heraanglegd. Schepen Mercedes Van Volcem onderstreept dat er 4,2 miljoen euro uitgetrokken wordt voor deze werken. Het gaat om de Karel de Stoutelaan, Filips de Goedelaan en de Zeger van Malestraat.   

BREAKING

Robin neemt de fakkel over van Gerda

WEST-VLAANDEREN - Robin De Lillie heeft vandaag de eed afgelegd in de provincieraad van West-Vlaanderen. Hij neemt de fakkel over van Gerda Schotte die tien jaar lid was van de provincieraad. 

BREAKING

Komend weekend vogeltelweekend

VLAANDEREN - Op tal van plaatsen in Vlaanderen worden dit weekend vogels geteld. Natuurpunt doet daarvoor beroep op heel wat vrijwilligers die nu zaterdag en zondag vogels gaan tellen in natuurgebieden, weidegebied of zelfs in de tuin.  

Bekijk meer gerelateerde artikels