Regio

Openingsweekend gezellige huiskamerkroeg in oude dorpswoning in Oedelem

OEDELEM - Van 11 tot 14 november vindt de openingsvierdaagse plaats van huiskamerkroeg Perle d’Ozette, die wordt uitgebaat door de drie zussen Vandermoere. 
 

Bij Perle d’Ozette, in de Oudezakstraat 14 in Oedelem, kun je, in een interieur met de gezellige charme van vroeger, terecht voor het zoets van een tearoom en het hartigs van een kroeg, voor koffie, streekbieren, wijn, apero. Tijdens het openingsweekend kun je in de namiddag kiezen voor koffie en taart, op andere uren voor een tapasplank met drank naar keuze. Wie zeker wil zijn van een plaatsje, kan reserveren via www.perledozette.be

Bron: Foto©GV

Bekijk Ook

BREAKING

Restaurant de Middenstand in Brugge pakt terug uit met eindejaarsfolder

BRUGGE - Het Restaurant de Middenstand op het Zand in Brugge pakt terug uit met een take away service voor de komende feestdagen. Je kan er kiezen uit soepen en voorgerechten en als hoofdgerechten bereidingen met hert en fazant.  

BREAKING

Avanti Brugge won op Kortrijk Spurs

BRUGGE/KORTRIJK - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge moest zaterdagavond naar Kortrijk Spurs op verplaatsing. Ze kwamen vanavond terug met de overwinning. Ze gingen er winnen met 67-103 cijfers.   

BREAKING

Morgen zondag naar de kapper in Varsenare

VARSENARE - Aan de Oude Dorpsweg in Varsenare kan je ook morgen zondag naar de kapper. De King Barbershop is open vanaf 9 uur en je kan er langs gaan zonder afspraak. 

BREAKING

Morgen nog Black Week promotie bij Auping Store Brugge

BRUGGE - Morgen zondag kan je naar de Auping Store in de Smedenstraat in Brugge. De store is open vanaf 13 uur. Het is morgen de laatste dag voor de Black Week promoties.  

BREAKING

Kerstshopping bij Boudoir Boutique in Brugge

BRUGGE - In de Boudoir Boutique in de Wollestraat in Brugge moet je zeker eens binnenlopen voor een leuk geschenk voor de komende feestdagen. Het is een vrouwvriendelijke shop waar je de zintuigen kan laten prikkelen. 

BREAKING

Vanaf volgende week Winterpret in Blankenberge

BLANKENBERGE - Van 2 december tot en met 8 januari 2023 is er Winterpret op het Leopold III plein in Blankenberge. Er zal terug heel wat te beleven zijn in de badstad. Op 2 december starten ze met een optreden van Sergio. 

BREAKING

De Zevende Dag morgen op Canvas

BRUSSEL - Het programma De Zevende Dag zal morgen uitzonderlijk te zien zijn op Canvas. Alles heeft te maken met het WK voetbal. De Rode Duivels komen morgen zondag uit tegen Marokko. 

BREAKING

Druk op de kerstmarkt op Simon Stevinplein in Brugge

BRUGGE - Op de kerstmarkt op het Simon Stevinplein was het ook vandaag gezellig druk. Ze waren vrijdag goed gestart. Het bleef vandaag ook droog.    

BREAKING

Oedelem maakt zich op voor kerstmarkt

OEDELEM - De vzw Den Bunker organiseert op zaterdag 10 december vanaf 17 uur hun kerstmarkt op de Markt, de Oude Zakstraat en een indoor ambachtenmarkt in de kerk. Ze verwachten 65 standhouders met een zeer ruim aanbod. 

Bekijk meer gerelateerde artikels