Regio

Van 1 tot 7 november Boekenfestival Lees

ANTWERPEN - Na het stoppen van de Boekenbeurs werd gezocht naar een alternatief en die is er nu met het Boekenfestival Lees.  

Van 1 tot 7 november vind je de verschillende uitgeverijen maar zijn er ook meer dan 200 auteurs aangekondigd die hun werk komen voorstellen of signeren. Het Boekenfestival is dagelijks open van 10 tot 18 uur en op donderdag is er een nocturne. 

Bron: Foto┬ęBoekenfestival Lees

Bekijk Ook

BREAKING

Topweekend aan zee

KUST - De kust kan spreken over een topweekend met 880.000 overnachtingen en 400.000 dagjesmensen. De hotels kenden een bezetting van 95%. 

BREAKING

Ook vandaag nog druk op de trein richting Oostende

OOSTENDE - Ook vandaag is het nog druk op de trein richting Oostende. De treinen van Eupen en Antwerpen naar Oostende van de komende uren zijn al volzet of hebben nog een beperkt aantal plaatsen. 

BREAKING

Nu vrijdag en zaterdag Lichtfeesten in Lissewege

LISSEWEGE - Nu vrijdag en zaterdag worden in het witte polderdorp Lissewege de Lichtfeesten gehouden. Na twee jaar onderbreking voor Corona kunnen ze eindelijk terug doorgaan. 

BREAKING

Wijnfeesten in Kemmel

KEMMEL - In Kemmel worden morgen maandag de jaarlijkse Wijnfeesten gehouden. In het Warandepark kan er heel wat geproefd worden.     

BREAKING

Morgen Garnaalfeesten in De Haan

DE HAAN - Morgen maandag zijn er Garnaalfeesten in De Haan. De ganse dag staat in het teken van folklore rond de zee. Er zijn garnaalkruiers aan het werk, de garnalen worden vers gekookt en uitgedeeld en er is een antiek en brocantemarkt.   

BREAKING

Morgen maandag Festival van de Noordzee in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Morgen maandag is het in Zeebrugge Festival van de Noordzee. Een dag lang wordt de Noordzeevis in de kijker gezet. De organisatoren verwachten heel wat volk.    

BREAKING

Markt, straattheater en boekenmarkt

DIKSMUIDE - Morgen maandag gaat de wekelijkse marktdag gewoon door in de boterstad Diksmuide. Na de middag maken de marktkramers plaats voor straattheater met heel wat groepen verspreid over de stad. 

BREAKING

New Corner morgen met ontbijt en travestieshow in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het is morgen maandag Festival van de Noordzee in Zeebrugge. Vanaf de Kustlaan vind je tal van leuke terrasjes met heel wat lekkers uit de Noordzee en tal van optredens aan de horecazaken. 

BREAKING

Carrefour Market winkels in Brugge morgenvoormiddag open

BRUGGE - De Carrefour Market winkels in Brugge zijn morgenvoormiddag open van 8 tot 13 uur.  

BREAKING

Spoorlopers hinderden treinverkeer rond Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST - Het treinverkeer van en naar Knokke liep vanavond hinder op. Er werden spoorlopers gedetecteerd.   

Bekijk meer gerelateerde artikels