Regio

Fietser valt op tramsporen in Oostende

OOSTENDE - In de herfst kunnen tramsporen er gevaarlijk glad bij liggen. In de Koningstraat is vanmorgen een 77 jarige man uit Oostende ten val gekomen met de fiets.   

De man werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. 

Bron: Foto©Miss Kodak

Bekijk Ook

BREAKING

Nog 35 mensen te kort bij Brugse politiekorps

BRUGGE - Volgens de Brugse burgemeester Dirk De fauw zijn er nog 35 personeelsleden te kort bij de Brugse politie. De burgemeester wees op de vele campagnes om nieuwe mensen aan te trekken. Zo zochten ze nog naar nieuwe mensen op de Dwars door Brugge.     

BREAKING

Streekproducten in de kijker op Domein Polderwind in Zuienkerke

ZUIENKERKE - In het Domein Polderwind in Zuienkerke zal er op zaterdag 17 juni een ambachten- en streekproductenmarkt gehouden. Er zijn 40 plaatsen voorzien.   

BREAKING

Treinverkeer verstoord tussen Brussel en Halle

BRUSSEL/HALLE - Het treinverkeer is momenteel verstoord tussen Brussel en Halle. De oorzaak is een aanrijding op de sporen in Ruisbroek.  

BREAKING

Ellis Gourmet Burger in Brugge zoekt versterking

BRUGGE - Ellis Gourmet Burger op het Simon Stevinplein in Brugge is op zoek naar versterking voor hun team. Ze zoeken naar een assistent manager, een shiftleader en studenten en flexi's die kunnen inspringen als het nodig is.  

BREAKING

Opnieuw een cheque voor de MUG Heli

BRUGGE - Het team van de MUG Heli mocht ook vandaag terug een cheque ontvangen voor hun werking. Ze kregen een cheque van 1.321 euro van de CD&V Ichtegem. Zij hebben een ontbijt georganiseerd ten voordele van het goede doel.    

BREAKING

Inbraak in woning in Gistel

GISTEL - In de Antonius Verleyestraat in Gistel hebben onbekenden ingebroken in een woning. De ganse woning werd doorzocht. 

BREAKING

Komend weekend kermis in Ertvelde

ERTVELDE - Van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juni is er de jaarlijkse kermis in Ertvelde met in primeur de Remix die eerder op de Brugse Meifoor te zien was.   

BREAKING

Op 10 en 11 juni volgende editie van Bruges Arabian Horse Event

BRUGGE - Op de site van Tillegem in Sint-Michiels wordt op zaterdag 10 en zondag 11 juni terug een topspektakel gehouden met de Bruges Arabian Horse Event met de beste paarden uit tal van landen op de wereld. De organisatoren verwachten terug de top.  

BREAKING

Cabin Art terug van start in Sint-Idesbald

SINT-IDESBALD - In Sint-Idesbald is de openluchtexpo Cabin Art gestart. Het is nu reeds de 15e editie. Tal van kunstenaars brengen hun werk aan op strandcabines.   

BREAKING

Vanaf nu vrijdag Zwevezele kermis

ZWEVEZELE - Nu vrijdag 2 juni start de kermis in Zwevezele. Je zal er kunnen genieten van heerlijke oliebollen bij Kermisgastronomie Bultinck. De kermis duurt tot en met zondag 4 juni. 

Bekijk meer gerelateerde artikels