Regio

Goedkoper online shoppen dankzij het gebruik van kortingscodes

BELGIE - Online shoppen is de laatste jaren erg populair geworden. Heel veel mensen maken gebruik van het internet om er op een snelle en eenvoudige manier hun aankopen te doen. De reden waarom het internet voor velen de geliefkoosde plek is om te gaan shoppen is erg uiteenlopend. Niet alleen het groot aanbod speelt een belangrijke rol, maar ook de goedkopere prijzen zijn ongetwijfeld een grote aantrekkingsfactor.

 

Vergelijk alle prijzen

Een eerste gouden tip wanneer je online gaat shoppen, is om alle prijzen met elkaar te gaan vergelijken. Het online aanbod is zodanig groot, dat het echt wel de moeite waard is om even de tijd te nemen en alle verschillende prijzen met elkaar te gaan vergelijken. Overloop dus eens alle webshops en wie weet vind je jouw artikel wel aan een goedkopere prijs ergens anders.

Vermijd extra verzendkosten

Heel veel webshops rekenen extra verzendkosten aan als je er een bestelling plaatst met een te laag orderbedrag. Vaak is dit dan een vast bedrag van bijvoorbeeld 4,95 euro om jouw bestelling aan huis te laten leveren. Maar veel webshops bieden ook een gratis verzending aan als je voor een minimum bedrag online shopt. Dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen en krijg je jouw bestelling dus gratis verzonden.

Gebruik kortingscodes

Wanneer je online shopt, dan kan je er zelf ook voor zorgen dat je goedkoper online kan winkelen. Een tip is om bijvoorbeeld op zoek te gaan naar kortingscodes die je kan gebruiken om zo een extra korting te bekomen. Op de website van Knack vind je een handig overzicht van alle actuele kortingscodes die je kan gebruiken. Alle voorwaarden en andere details staan er bij vermeld, zodat je zeker kan zijn van jouw korting.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Veel webshops doen er alles aan om nieuwe klanten aan te trekken. En op welke manier kan je nu het best klanten aantrekken door ze meteen een korting te geven? Vaak is het zo dat wanneer je jou als nieuwe klant inschrijft voor de nieuwsbrief van een bepaalde webshop, je er meteen een extra korting ontvangt op jouw allereerste bestelling. Check dit dus zeker eens op de website en pak zo jouw welkomstkorting.

Bron: Foto©Pexels

Bekijk Ook

BREAKING

Eén dode en tien gewonden na windhoos in Zierikzee

ZIERIKZEE (NEDERLAND) - Het stadje Zierikzee in Zeeland werd deze namiddag opgeschrikt door een windhoos. Tientallen woningen liepen flinke schade op. Een aantal woningen is zelfs onbewoonbaar verklaard. Er viel één dode en tien gewonden. 

BREAKING

Motorrijder om het leven gekomen in Alveringem

ALVERINGEM - Op de Westvlaamse wegen zijn de voorbije dagen al heel wat doden gevallen. In Alveringem kwam het zondagavond tot een ongeval tussen een auto en een moto.  

BREAKING

Tramverkeer op lijn 4 verstoord in Antwerpen

ANTWERPEN - In Antwerpen is het tramverkeer verstoord op lijn 4, dit na een ongeval ter hoogte van de Groenplaats.   

BREAKING

Brugge wordt partner van de European Disability Card

BRUGGE - De Stad Brugge wordt partner van de European Disability Card. Met de kaart kunnen persoon met een handicap het bewijs voorleggen als erkenning van hun handicap.   

BREAKING

Vanavond gemeenteraad in Brugge

BRUGGE - In Brugge is er vanavond terug gemeenteraad, de laatste voor de zomervakantie. Op de agenda staan er 51 punten. De raad krijgt uitleg over de jaarrekening 2021.  

BREAKING

Vanavond avondmarkt in Lievegem

LIEVEGEM - In Lievegem wordt vandaag een avondmarkt gehouden. De avondmarkt gaat door in de Tulpenstraat, dit met een culinaire toets.  

BREAKING

Brugse horeca ontvangen op Stadhuis

BRUGGE - Op het Brugse Stadhuis werden de horeca uitbaters van Brugge ontvangen. De Burgemeester en de Korpschef van de Brugse politie riepen op tot een vlotte samenwerking. 

BREAKING

Vandaag laatste dag van de Ommegangkermis in Ardooie

ARDOOIE - In Ardooie is het vandaag de laatste dag van de Ommegangkermis. Je kan er attracties vinden voor groot en klein. Er staan drie grote attracties. 

BREAKING

Nu woensdag start zomerkermis in Mechelen

MECHELEN - Nu woensdag 29 juni start de zomerkermis op de Grote Markt van Mechelen. Er zullen attracties zijn voor jong en oud.  

BREAKING

Bilzen pakt uit met Bierfestival

BILZEN - In de Limburgse stad Bilzen pakken ze op zaterdag 9 en zondag 10 juli uit met het Bierfestival Chantee. Een 20 tal brouwerijen laten er hun beste bieren proeven.  

Bekijk meer gerelateerde artikels