Regio

Goedkoper online shoppen dankzij het gebruik van kortingscodes

BELGIE - Online shoppen is de laatste jaren erg populair geworden. Heel veel mensen maken gebruik van het internet om er op een snelle en eenvoudige manier hun aankopen te doen. De reden waarom het internet voor velen de geliefkoosde plek is om te gaan shoppen is erg uiteenlopend. Niet alleen het groot aanbod speelt een belangrijke rol, maar ook de goedkopere prijzen zijn ongetwijfeld een grote aantrekkingsfactor.

 

Vergelijk alle prijzen

Een eerste gouden tip wanneer je online gaat shoppen, is om alle prijzen met elkaar te gaan vergelijken. Het online aanbod is zodanig groot, dat het echt wel de moeite waard is om even de tijd te nemen en alle verschillende prijzen met elkaar te gaan vergelijken. Overloop dus eens alle webshops en wie weet vind je jouw artikel wel aan een goedkopere prijs ergens anders.

Vermijd extra verzendkosten

Heel veel webshops rekenen extra verzendkosten aan als je er een bestelling plaatst met een te laag orderbedrag. Vaak is dit dan een vast bedrag van bijvoorbeeld 4,95 euro om jouw bestelling aan huis te laten leveren. Maar veel webshops bieden ook een gratis verzending aan als je voor een minimum bedrag online shopt. Dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen en krijg je jouw bestelling dus gratis verzonden.

Gebruik kortingscodes

Wanneer je online shopt, dan kan je er zelf ook voor zorgen dat je goedkoper online kan winkelen. Een tip is om bijvoorbeeld op zoek te gaan naar kortingscodes die je kan gebruiken om zo een extra korting te bekomen. Op de website van Knack vind je een handig overzicht van alle actuele kortingscodes die je kan gebruiken. Alle voorwaarden en andere details staan er bij vermeld, zodat je zeker kan zijn van jouw korting.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Veel webshops doen er alles aan om nieuwe klanten aan te trekken. En op welke manier kan je nu het best klanten aantrekken door ze meteen een korting te geven? Vaak is het zo dat wanneer je jou als nieuwe klant inschrijft voor de nieuwsbrief van een bepaalde webshop, je er meteen een extra korting ontvangt op jouw allereerste bestelling. Check dit dus zeker eens op de website en pak zo jouw welkomstkorting.

Bron: Foto©Pexels

Bekijk Ook

BREAKING

Rommelmarkten in Assebroek

ASSEBROEK - De komende weken zijn er drie verschillende rommelmarkten in de Brugse deelgemeente Assebroek.  

BREAKING

Winkelcentrum Cité in Calais nu donderdag open

CALAIS - Nu donderdag is het feestdag en blijven de winkels dicht. Net over de grens kan je naar het Centre Commercial Cité in Calais. Daar blijven de winkels nu donderdag gewoon open. 

BREAKING

Groen Brugge wil voetpaden van minstens 1,5 meter

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur wenst de straat Van Leeg tot Zand in Sint-Andries opnieuw aan te leggen. Groen Brugge stelt vast dat de voetpaden in het ontwerp erg versmald worden. Bij de “inspraakvergadering” vroegen de bewoners uitdrukkelijk om het voetpad te voorzien op 1.5 meter zodat alle huizen vlot toegankelijk zouden zijn. 

BREAKING

Amandine wordt gerestaureerd

OOSTENDE - De stad Oostende zal de vroeger Ijslandvaarder de O129 Amandine restaureren. De stad trekt 35.000 euro uit voor de restauratie.  

BREAKING

Feestelijke opening van Dranouter 2022 met preuteleute

Dranouter - Festival Dranouter bekend dat er extra feestelijke start komt op donderdag 4 augustus, met muziek van o.a. Preuteleute, West Corner Brass Band, Papa Mojito en Radio Sabrina. Festivalgangers met een weekendticket  (5+6+7 augustus) op zak, die krijgen gratis toegang tot de start op donderdag 4 augustus 2022.

BREAKING

Hinder voor tram en bus door staking openbare sector

VLAANDEREN - Het ACOD roept op tot een algemene staking in de openbare sector op dinsdag 31 mei 2022. Ook het personeel van De Lijn neemt hieraan deel. De staking zal de nodige hinder met zich meebrengen voor de dienstverlening van De Lijn.

BREAKING

Nu zondag Ros Beiaardommegang in Dendermonde

DENDERMONDE - Nu zondag trekt de Ros Beiaardommegang door de straten van Dendermonde. De Ommegang vertrekt om 14.30 uur. 

BREAKING

Laatste week oliebollen smullen op Brugse Meifoor

BRUGGE - De Meifoor in Brugge is aan de laatste week toe. Nog tot en met zondag 29 mei is het foor op vier verschillende plaatsen in de stad.  

BREAKING

Nog tot en met zondag 29 mei foor in Harelbeke

HARELBEKE - Nog tot en met zondag 29 mei is het foor in Harelbeke met attracties voor jong en oud.   

BREAKING

Nieuwe padelvelden in Tienen

TIENEN - Het Sportcentrum Grand Slam pakt nu zaterdag uit met een openingsfeest van hun nieuwe padelvelden. In totaal zullen er nu negen hebben. 

Bekijk meer gerelateerde artikels