Regio

Goedkoper online shoppen dankzij het gebruik van kortingscodes

BELGIE - Online shoppen is de laatste jaren erg populair geworden. Heel veel mensen maken gebruik van het internet om er op een snelle en eenvoudige manier hun aankopen te doen. De reden waarom het internet voor velen de geliefkoosde plek is om te gaan shoppen is erg uiteenlopend. Niet alleen het groot aanbod speelt een belangrijke rol, maar ook de goedkopere prijzen zijn ongetwijfeld een grote aantrekkingsfactor.

 

Vergelijk alle prijzen

Een eerste gouden tip wanneer je online gaat shoppen, is om alle prijzen met elkaar te gaan vergelijken. Het online aanbod is zodanig groot, dat het echt wel de moeite waard is om even de tijd te nemen en alle verschillende prijzen met elkaar te gaan vergelijken. Overloop dus eens alle webshops en wie weet vind je jouw artikel wel aan een goedkopere prijs ergens anders.

Vermijd extra verzendkosten

Heel veel webshops rekenen extra verzendkosten aan als je er een bestelling plaatst met een te laag orderbedrag. Vaak is dit dan een vast bedrag van bijvoorbeeld 4,95 euro om jouw bestelling aan huis te laten leveren. Maar veel webshops bieden ook een gratis verzending aan als je voor een minimum bedrag online shopt. Dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen en krijg je jouw bestelling dus gratis verzonden.

Gebruik kortingscodes

Wanneer je online shopt, dan kan je er zelf ook voor zorgen dat je goedkoper online kan winkelen. Een tip is om bijvoorbeeld op zoek te gaan naar kortingscodes die je kan gebruiken om zo een extra korting te bekomen. Op de website van Knack vind je een handig overzicht van alle actuele kortingscodes die je kan gebruiken. Alle voorwaarden en andere details staan er bij vermeld, zodat je zeker kan zijn van jouw korting.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Veel webshops doen er alles aan om nieuwe klanten aan te trekken. En op welke manier kan je nu het best klanten aantrekken door ze meteen een korting te geven? Vaak is het zo dat wanneer je jou als nieuwe klant inschrijft voor de nieuwsbrief van een bepaalde webshop, je er meteen een extra korting ontvangt op jouw allereerste bestelling. Check dit dus zeker eens op de website en pak zo jouw welkomstkorting.

Bron: Foto©Pexels

Bekijk Ook

BREAKING

Elfde Kroonrit Memorial Hendrik Sinaeve in Voormezele

VOORMEZELE - Op zondag11 juni wordt in Voormezele de elfde editie gehouden van de Memorial Hendrik Sinaeve. De start en aankoms zijn in Voormezele gepland. 

BREAKING

Koksijde Kermis kondigt zich aan

KOKSIJDE -  Van zaterdag 10 tot en met woensdag 14 juni wordt kermis gehouden in Koksijde dorp. De kermisattracties kan je vinden op het Louise Hegerplein. Er zijn attracties voor jong en oud.  

BREAKING

Vanhalle Wellness al vele jaren een begrip in Male

SINT-KRUIS - Het is belangrijk om regelmatig een rustmoment in te bouwen in ons drukke leven. Daarvoor ben je bij Vanhalle Wellness aan het juiste adres. Je kan de zaak vinden langs de Brieversweg in Male.   

BREAKING

PVDA verzet zich tegen verbod op barbecue in Gentse parken

GENT - Om overlast te voorkomen mag er voortaan geen barbecue meer gehouden worden in de Gentse parken. De PVDA verzet zich tegen het verbod.  

BREAKING

Tafel en Toog van Xaverius pakt uit met weeklunch

SINT-MICHIELS - De horecazaak Tafel en Toog van Xaverius in Sint-Michiels (bij het wijkcentrum) is zeven dagen per week open. Je kan er dagelijks terecht vanaf 10 uur. Bij mooi weer kan je er genieten op het terras. 

BREAKING

Douane doet grote vangst in Antwerpse haven

ANTWERPEN - In Antwerpen heeft de Douane een grote vangst gedaan. Ze hebben 2,75 ton coke aangetroffen in een container.  

BREAKING

Vrijwilligersbeurs in Wijkcentrum Xaverianen in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - In het wijkcentrum Xaverianen in Sint-Michiels wordt op zaterdag 17 juni een vrijwilligersbeurs gehouden, dit tussen 13 en 17 uur.   

BREAKING

Kermis op Don Bosco in Torhout

TORHOUT - Van vrijdag 9 tot en met maandag 12 juni is er kermis op de wijk Don Bosco in Torhout. Op zondag is er een grote rommelmarkt.   

BREAKING

Nu zondag 4juni Pleinfeesten in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - Op zondag 4 juni zijn er terug Pleinfeesten in Sint-Andries. Er is dan rommelmarkt van in de vroege uurtjes in de Jan Breydellaan en zijstraten. 

BREAKING

Veldkermesse in Adinkerke

ADINKERKE - Op zaterdag 10 en zondag 11 juni is er Veldkerrmesse in Adinkerke. Op zaterdag is er een kinderrommelmarkt en op zondag een wielerwedstrijd. 

Bekijk meer gerelateerde artikels