Regio

Wizz Air pakt uit met twee nieuwe bestemmingen vanuit Charleroi

BELGIE/CHARLEROI - Vanaf december zal Wizz Air twee nieuwe bestemmingen toevoegen aan hun lijnen. Nu zijn er reeds 15 bestemmingen. 

Vanaf 4 december vliegen ze voortaan op Suceava in Roemenië en vanaf 14 december op Debrecen in Hongarije.  

Bron: Foto©Wizz Air

Bekijk Ook

BREAKING

Ook Slecht Weer Vandaag ontbreekt niet aan Kasteel van Sinterklaas

BRUGGE - Het Kasteel Ten Berghe in Brugge lokt dezer dagen heel wat bezoekers met het Kasteel van Sinterklaas. De kinderen komen er door heel wat ingerichte kamers om tenslotte bij de Sint te komen. Op het Sinterklaasplein kan je in het weekend genieten van frietjes maar ook Slecht Weer Vandaag ontmoeten, het paard van de Sint.   

BREAKING

Simon Mignolet is sportman van het jaar in Sint-Truiden

SINT-TRUIDEN - In Sint-Truiden is Simon Mignolet uitgeroepen tot sportman van het jaar. De doelman van Club Brugge is mee met de Rode Duivels naar Qatar. 

BREAKING

SASK zoekt leraar Nederlands- Engels

SINT-KRUIS - SASK is momenteel op zoek naar een leerkracht Nederlands-Engels, dit voor het vijfde en zesde jaar ASO. Het gaat om een tijdelijke opdracht tot aan de kerstvakantie.  

BREAKING

Brugse Scoutsharmonie vierde Sint-Cecilia

BRUGGE - In Brugge werd zaterdag de jaarlijkse Sint-Ceciliaviering gehouden van de Scoutsharmonie Sint-Leo. In de voormiddag was er een optocht door de stad en in de namiddag een spel met de scoutsgroepen op de Burg. 

BREAKING

16 miljoen euro voor jachthaven Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Volgend jaar starten werken voor de jachthaven in Zeebrugge. De werken zullen duren tot de zomer van 2025. Zaterdag werden de werken toegelicht aan de omwonenden.   

BREAKING

Bruggeling Filip Vanden Berghe vandaag voor 100e maal naar Vesdervallei

BRUGGE - Bruggeling Filip Vanden Berghe, de zoon van gewezen schepen Jean-Pierre Vanden Berghe, zal vandaag voor de 100e maal richting Vesdervallei trekken. De regio werd in juli 2021 getroffen door zware overstromingen.  

BREAKING

Geert Van Tieghem met motie naar de Brugse gemeenteraad

BRUGGE - De fractieleider van de N-VA Brugge zal aan de gemeenteraad van nu maandag een motie voorleggen waarbij Brugge een signaal geeft aan de federale overheid het sociaal akkoord voor de politie na te leven. 

BREAKING

Kokirina stelt vandaag nieuw kookboek voor

BRUGGE - Sabrina en Steven van het Kookatelier Kokirina stellen vandaag hun nieuwste kookboek voor. Hun dochter zorgde voor de nodige foto's. In het boek staan 100 recepten van ontbijt tot dessert met gezonde gerechten bereid met een Thermomix. 

BREAKING

Vandaag kerstmarkt Innerwheel Oostende in Thermae Palace Hotel

OOSTENDE - In het Thermae Palace Hotel kan je vandaag vanaf 11 uur naar de kerstmarkt van Inner Wheel Oostende met heel wat leuke geschenken maar ook lekkere delicatessen. In de bistro kan je genieten van heerlijke gerechten maar ook van gebak. 

BREAKING

Wintergloed lichtparcours haalt nationale en regionale televisie

BRUGGE - Het lichtbelevingsparcours van Wintergloed in Brugge kwam zaterdagavond aan bod op de nationale en regionale televisie. Met de promotie in de journaals verwacht Brugge de komende dagen nog meer volk. Vorig jaar moest het Covid Safe ticket nog vertoond worden op de kerstmarkten.  

Bekijk meer gerelateerde artikels